bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Sharp SF 216T1 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Sharp SF-216T1 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de meest bekende shops voor spotgoedkope toners. De Sharp SF-216T1 toner zwart met de kleur zwart (black) kun je gebruiken voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Kies bijvoorbeeld voor verschillende merkartikelen van Sharp. Veel verkooppunten zoals Vikingdirect.nl of replacedirect verkopen ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€18,50
Huismerk verkoopprijs€9,25
FabrikantSharp
ProductSharp SF-216T1 toner zwart
ProductcodeSF216T1
Kleurenzwart
Effectiviteit5.000 prints
EAN4974019053028

Goedkoopste Sharp SF-216T1 inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de SF216T1 toner is 5.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inkclub & Inktdiscount.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Sharp toners. Ze bieden een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Vaak beschikken ze over een interessant huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te koop bij leveranciers als Sneltoner.nl of Handyman.nl.
 • Originele SF216T1 inkt toners koop je vanaf €18,50.
 • Sharp imitatie inkt kost vaak maar de helft. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijv. snel-modus) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via deze site vind je de directe links naar goede leveranciers waar je goedkoop en eenvoudig SF216T1 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Sharp SF-216T1 toner zwart vergelijken
Sharp toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €20,35. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €18,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €9,25. Meer daarover lees je onder het kopje besparen dankzij huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Sharp SF-216T1 toner zwart originele inkt€18,50
Sharp SF-216T1 toner zwart multipack (merk toners)€37,00
Sharp SF-216T1 toner zwart huismerk inkt * €9,25
Sharp SF-216T1 toner zwart huismerk duopack * €18,50
Prijsindicatie van de prijs voor een SF216T1 tonercartridge (black) in mei 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Sharp kopen?

Snel Sharp SF-216T1 inkt bestellen? Deze toner of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij internet-aanbieders als in de retail. Belangrijk: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven bieden de beste service, een grote voorraad en verstrekken vaak een kwalitatief huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Bruna, Hema, Kruidvat, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Blokker, Bol.com, Ebay, Fonq, Amazon, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Echte inktspecialisten als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en hebben de beste acties en kortingen.
sharp-sf-216t1-zwart-black-toner

Originele zwarte SF216T1 inkt van Sharp kopen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Sharp SF-216T1 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden gemaakt door Sharp en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen lastige foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Sharp voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €18,50).

Sharp SF-216T1 toner zwart huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derden. Het SF216T1 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Deze besparing is mogelijk dankzij toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze toners wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Sharp SF 216T1 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat er meer inkt in zit wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Sharp verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met bekende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Onderzoek of je de beschermingstape los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Veel voorkomende toner-problemen met betrekking tot Sharp SF-216T1 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe duur is de Sharp SF-216T1 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Sharp SF-216T1 met kleuromschrijving zwart (black) toner is doorgaans +/- €15,29 excl. btw (€18,50 inclusief btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking bestelt betaal je uiteindelijk zo’n €37,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode SF216T1 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €9,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. We bieden daarom een aantal oplossingen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het ontluchtingslabel verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is een Sharp SF-216T1 toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk SF216T1 alternatief bestellen is doorgaans een goed idee. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper ten opzichte van originele merkinkt. De winkelprijs is goedkoper en deze toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vergelijkbaar. Houd er wel rekening mee dat er sprake kan zijn van foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal eenvoudig oplossen.

Hoe kan ik snel de Sharp SF-216T1 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling werk je met een handige navulset inclusief inkt voor het Sharp inktpatroon. Op Youtube en diverse website is ondersteunende informatie te vinden: Verwijder de capsule. Daarop volgend injecteer je de zwarte inkt in het inktpatroon. Nu kun jij het artikel met elkaar verbinden. Nadien check je of de vernieuwde Sharp inkt op de juiste manier werkt door een testprint te doen.

Plaats een reactie