bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 305PC R 6B000000747 cyaan / blauw toner

Interesse in de goedkoopste Toshiba T-305PC-R inkt toner? Op deze website bieden wij de beste verkopers voor verrassend goedkope toners. Het patroon Toshiba T-305PC-R toner cyaan met kleur cyaan (blauw) kan jij toepassen voor mooie levendige kleurenafdrukken. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van Toshiba. Meerdere verkopers als Goedkoopprinten.nl & replacedirect hanteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€57,50
Huismerk tarieven€28,75
MerkToshiba
SoortToshiba T-305PC-R toner cyaan
Artikelcode6B000000747
Kleurcodecyaan
Printvermogenonbekend
EAN-code4053768186314

Goedkoopste Toshiba T-305PC-R inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 6B000000747 toner is onbekend. Originele merktoners koop je het beste online. Dat is veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. printershop en printerinktshop.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze faciliteren een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Vaak hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt is te bestellen via verkopers zoals Officesavers & Totaalinkt.shop .
 • Originele 6B000000747 inkt toners zijn te bestellen v.a. €57,50.
 • Toshiba imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals conceptmodus) & kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Times New Roman.
 • Via onze vergelijker check je goede verkooppunten waar je goedkoop en eenvoudig 6B000000747 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Toshiba T-305PC-R toner cyaan vergelijken
Toshiba toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €63,25. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €57,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €28,75. Meer daarover lees je onder het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Toshiba T-305PC-R toner cyaan originele inkt€57,50
Toshiba T-305PC-R toner cyaan multipack (merk toners)€115,00
Toshiba T-305PC-R toner cyaan huismerk inkt * €28,75
Toshiba T-305PC-R toner cyaan huismerk duopack * €57,50
Overzicht met prijzen van de 6B000000747 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Belangrijk: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Toshiba aanschaffen?

Direkt Toshiba T-305PC-R inkt bestellen? Dit type toner of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel online als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: koop altijd bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken meestal een prima huismerk.

 • Lokale winkels: Hema, Handyman, Action, Bruna, Kruidvat, Expert, Primera, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Amazon, Blokker, Ebay, Fonq, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De bekende inktaanbieders als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
toshiba-t-305pc-r-6b000000747-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 6B000000747 inkt van Toshiba bestellen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Toshiba T-305PC-R toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. Deze toners worden geproduceerd door Toshiba en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van hinderlijke foutcodes. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Toshiba bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €57,50).

Toshiba T-305PC-R toner cyaan huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van derde leveranciers. Het 6B000000747 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een fors lagere adviesprijs en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Toshiba T 305PC R huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is uitstekend (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij budget inkt is dat je hinder kunt hebben van storingscodes en foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je deze cyaan inkt van Toshiba vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel bekijk je de meest gangbare toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij huismerken. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Achterhaal of je het plasticje verwijderd hebt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check of je toners goed in de printer zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, verwijder snel alle toners en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse problemen met de Toshiba T-305PC-R inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de adviesprijs van de Toshiba T-305PC-R toner cyaan toner?
De adviesprijs van de Toshiba T-305PC-R met kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €47,52 excl. de btw (€57,50 inclusief de btw). Als je een multipack of duoverpakking kiest kost het ongeveer €115,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 6B000000747 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €28,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat kan ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: loop de patronen in de printer na, en achterhaal of je het ontluchtingslabel juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de toner af met een pluisvrije doek en start het reinigingsprogramma.

Is het Toshiba T-305PC-R toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 6B000000747 alternatief inkopen is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 50% goedkoper vergeleken met merk-inkt. Het tarief is goedkoper en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet amper onder voor merkinkt. Een aandachtspunt is dat er zich situaties kunnen voordoen met storingen en foutcodes. Dit kan je veelal eenvoudig verhelpen.

Hoe werkt de Toshiba T-305PC-R toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor die werkzaamheden bestel je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Toshiba inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Nu injecteer je de blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu mag je alles opnieuw vastklikken. Aansluitend bekijk je of de vernieuwde Toshiba inkt goed op het papier komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie