bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC556E C 6AK00000350 cyaan / blauw toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Toshiba T-FC556E-C inkt toner? Via onze vergelijker tref je de populairste leveranciers voor betaalbare toners. Het patroon Toshiba T-FC556E-C toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. Denk dan aan “echte” toners van Toshiba. Steeds meer winkels als o.a. Mediamarkt.nl & Inktwereld.nl bezorgen ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€217,50
Huismerk prijzen€108,75
FabrikantToshiba
TypeToshiba T-FC556E-C toner cyaan
Productcode6AK00000350
Kleur beschrijvingcyaan
Capaciteitonbekend
EAN-code4519232172554

Goedkoopste Toshiba T-FC556E-C inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 6AK00000350 toner is onbekend. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is financieel interessanter dan in een lokale shop. Sneltoner.nl of Vikingdirect.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Toshiba toners. Ze hebben heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. In de basis beschikken ze over een prima huismerk.

 • De voordeligste inkt is verkrijgbaar via aanbieders zoals printershop of Inktbaas.nl.
 • Originele 6AK00000350 inkt toners kosten je ongeveer €217,50.
 • Toshiba imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk dan aan snelle modus) of kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic & Garamond.
 • Via ons platform klik je direct door naar erkende leveranciers waar je snel en simpel 6AK00000350 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Toshiba T-FC556E-C toner cyaan vergelijken
Toshiba toners zijn best prijzig. Een dergelijke blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €239,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Daar kost het zo’n €217,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €108,75. Spring verder naar: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Toshiba T-FC556E-C toner cyaan originele inkt€217,50
Toshiba T-FC556E-C toner cyaan multipack (merk toners)€435,00
Toshiba T-FC556E-C toner cyaan huismerk inkt * €108,75
Toshiba T-FC556E-C toner cyaan huismerk duopack * €217,50
Geschatte prijzen van de 6AK00000350 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Toshiba verkrijgen?

Meteen Toshiba T-FC556E-C inkt bestellen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via webshops als in de winkel in de buurt. Belangrijk: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen helpen bij problemen, een grote voorraad en hanteren normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Hema, Albert Heijn, Action, Bruna, Expert, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Bekende webshops als Fonq, Blokker, Coolblue, Amazon, Bol.com, Ebay hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Erkende inktshops als Printabout.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl bieden het grootste aanbod, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
toshiba-t-fc556e-c-6ak00000350-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 6AK00000350 inkt van Toshiba bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Toshiba T-FC556E-C toner cyaan originele blauwe toner is dat een goede koop. Deze toners worden gemaakt door Toshiba en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen. Onze tip als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Toshiba geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante foutcodes en printerstoringen. Het doet wat het met doen.
 • Een minpunt van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €217,50).

Toshiba T-FC556E-C toner cyaan huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens namaak-inkt van derden. Het 6AK00000350 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en doordat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt voor minder geld. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Toshiba T FC556E C huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is verrassend goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de cyaan inkt van Toshiba geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de bijgaande tabel zie je alledaagse printproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Sluit de melding en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer nog eens of je het beschermkapje los hebt gemaakt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Voer een toners check uit en start het onderhoudsprogramma op.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest voorkomende afdrukproblemen bij de Toshiba T-FC556E-C inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Toshiba T-FC556E-C toner cyaan toner?
De huidige kostprijs van de Toshiba T-FC556E-C met kleuromschrijving cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €179,75 excl. btw (dus €217,50 inclusief de btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack kiest betaal je zo’n €435,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer 6AK00000350 ben je doorgaans voordeliger uit. De adviesprijs van de huismerk-toners is goedkoper (+/- €108,75) en het aantal printjes ligt hoger (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een vol inktpatroon niet wordt opgepakt. We bieden daarom een aantal oplossingen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd. Installeer de nieuwste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en reinig de printkop.

Is het Toshiba T-FC556E-C toner cyaan huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 6AK00000350 alternatief proberen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De winkelprijs is gunstiger en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Het kan voorkomen dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk simpel herstellen.

Op welke manier kan ik de Toshiba T-FC556E-C toner navullen?
Een toner bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het Toshiba inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Nu injecteer je de blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Dan kun je alles weer in elkaar klikken. Tenslotte test je of de bijgevulde Toshiba inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie