bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 6000E 6AK00000016 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Toshiba T-6000E inkt toner? Op Inktaanbieding.nl vind je erkende shops voor verrassend voordelige toners. Deze Toshiba T-6000E toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) komt van pas bij het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Het meest voor de hand liggend zijn de “echte” toners van Toshiba. Meerdere leveranciers als o.a. Staples & Inktweb.nl bieden ook zogenaamde huismerk-toners. Je betaalt een stuk minder, je krijgt meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€53,50
Huismerk vanafprijs€26,75
FabrikantToshiba
ArtikelToshiba T-6000E toner zwart
Productnummer6AK00000016
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit20.000 prints
EAN-code4519232107914

Goedkoopste Toshiba T-6000E inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 6AK00000016 toner is 20.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar financieel interessanter dan bij een regionale speciaalzaak. Inktwereld.nl & Printabout.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard leveren zij ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij bedrijven zoals replacedirect en Inkt-bestellen.nl.
 • Originele 6AK00000016 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €53,50.
 • Toshiba imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan eco-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans & Brush Script.
 • Via deze site vergelijk je goede aanbieders waar je snel en simpel 6AK00000016 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Toshiba T-6000E toner zwart vergelijken
Toshiba toners zijn best prijzig. Dit soort zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €58,85. Bij de inktshops is het goedkoper en kost het om en nabij de €53,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Reken op een bedrag van €26,75. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Toshiba T-6000E toner zwart originele inkt€53,50
Toshiba T-6000E toner zwart multipack (merk toners)€107,00
Toshiba T-6000E toner zwart huismerk inkt * €26,75
Toshiba T-6000E toner zwart huismerk duopack * €53,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 6AK00000016 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Toshiba verkrijgen?

Snel Toshiba T-6000E inkt kopen? Dit type inkt of huismerk alternatieven zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via webshops als bij computerwinkels. Kooptip: ga naar een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en verstrekken doorgaans een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Action, Bruna, Handyman, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Grote platformen als Blokker, Amazon, Coolblue, Ebay, Wehkamp, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Erkende inktaanbieders als Printabout.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
toshiba-t-6000e-6ak00000016-zwart-black-toner

Originele zwarte 6AK00000016 inkt van Toshiba bestellen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Toshiba T-6000E toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden geproduceerd door Toshiba en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je voorkomt storende foutmeldingen of storingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Toshiba zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €53,50).

Toshiba T-6000E toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derden. Het 6AK00000016 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Toshiba T 6000E huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingen of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Toshiba vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder vind je de meest bekende inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Onderzoek of je het dopje / plastic los hebt gemaakt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slechte vage afdrukken door vlekken en strepen.Loop de geplaatste toners even na en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Probeer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Het is ook een idee om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, haal alle toner uit de printer en maak alles direct schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest voorkomende toner-problemen met de Toshiba T-6000E inkt.

Veelgestelde vragen

Wat betaal ik voor de Toshiba T-6000E toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Toshiba T-6000E met de kleur zwart (black) toner is om en nabij de €44,21 excl. de btw (dat is €53,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking / duopack selecteert betaal je zo’n €107,00. Dankzij een huismerk toner met het nummer 6AK00000016 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €26,75) en je kunt er meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De printer detecteert de toner cartridge niet, moet moet ik doen?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon weigert. Dit los je als volgt op: Check of de patronen wel goed vastzitten, en check of je het dopje / plastic los hebt gemaakt. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en kies voor het reinigingsprogramma.

Is een Toshiba T-6000E toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 6AK00000016 alternatief nemen is een veel gevallen lucratief. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. De prijs is voordeliger en de patronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is vergelijkbaar. Vervelend is wel dat je te maken kunt krijgen met errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je meestal snel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Toshiba T-6000E toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Om dat te doen kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het Toshiba inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kun je alles weer terugzetten in originele staat. Ter controle probeer je of de nagevulde Toshiba inkt correct functioneert door een testprintje te maken.

Plaats een reactie