bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC20E Y 6AJ00000070 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Toshiba T-FC20E-Y inkt toner? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met toonaangevende aanbieders voor extra goedkope toners. Het artikel Toshiba T-FC20E-Y toner geel met de kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor al jouw kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Toshiba. Heel wat inktwebshops als Inktdiscount.nl of printershop verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€72,50
Huismerk verkoopprijs€36,25
MerkToshiba
TypeToshiba T-FC20E-Y toner geel
Productnummer6AJ00000070
Kleurcodegeel
Effectiviteit16.800 prints
EAN-nummer4519232139557

Goedkoopste Toshiba T-FC20E-Y inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 6AJ00000070 toner is 16.800 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Je bestelt het dan financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Inktweb.nl en Mediamarkt.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze faciliteren een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals schaf jij aan via shops als Inktweb.nl en Mediamarkt.nl.
 • Originele 6AJ00000070 inkt toners kosten je ongeveer €72,50.
 • Toshiba imitatie inkt kost vaak maar de helft. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (o.a eco-stand) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar geschikte bedrijven waar je voordelig en snel 6AJ00000070 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Toshiba T-FC20E-Y toner geel vergelijken
Toshiba toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke gele tonercartridge kost in de winkel al snel €79,75. Online ben je een stuk voordeliger uit en betaal je gemiddeld €72,50. De meest gunstige optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €36,25. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk toners. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Toshiba T-FC20E-Y toner geel originele inkt€72,50
Toshiba T-FC20E-Y toner geel multipack (merk toners)€145,00
Toshiba T-FC20E-Y toner geel huismerk inkt * €36,25
Toshiba T-FC20E-Y toner geel huismerk duopack * €72,50
Tabel met prijzen voor de 6AJ00000070 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Toshiba aanschaffen?

Snel Toshiba T-FC20E-Y inkt bestellen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via webshops als bij kantoorspeciaalzaken. Kooptip: kies voor een internet printshop. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen snel thuisbezorgen en bieden vaak een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Action, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Primera, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Grote platformen als Blokker, Fonq, Coolblue, Ebay, Amazon, Bol.com bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Toonaangevende inktwinkels als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben de beste ondersteuning en bieden de hoogste kortingen.
toshiba-t-fc20e-y-6aj00000070-geel-yellow-toner

Originele gele 6AJ00000070 inkt van Toshiba kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Toshiba T-FC20E-Y toner geel originele gele toner is dan de beste keuze. Deze toners worden vervaardigd door Toshiba en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen frustrerende foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Toshiba leveren de mooiste printjes.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld kost het €72,50).

Toshiba T-FC20E-Y toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Overweeg dan klooninkt van derde leveranciers. Het 6AJ00000070 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een lagere prijs van de toner en omdat deze toners volledig worden gevuld. Meer inkt voor minder geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Toshiba T FC20E Y huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De printkwaliteit is vergelijkbaar (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je onderhand de geel inkt van Toshiba vervangen maar kan je niet afdrukken? In het onderstaande overzicht zie je alledaagse inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-toners. Negeer de melding en hervat de afdruktaak.
Geen toner gevonden.Controleer nog eens of je het kapje weg hebt gehaald en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een goede oplossing is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Zet de printer meteen stil, verwijder de lekkende toner en reinig de printer grondig. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Alledaagse toner-problemen met betrekking tot Toshiba T-FC20E-Y inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de Toshiba T-FC20E-Y toner geel toner?
De kostprijs van een Toshiba T-FC20E-Y met de kleur geel (yellow) toner is om en nabij de €59,92 excl. btw (dat is €72,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack wenst liggen de kosten op zo’n €145,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 6AJ00000070 dalen de printkosten aanzienlijk. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is voordeliger (+/- €36,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een vol inktpatroon weigert. Loopt dan de volgende checklist na: Controleer of de patronen goed vast zitten, en loop nog eens na of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is het Toshiba T-FC20E-Y toner geel huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 6AJ00000070 alternatief aanschaffen is bijna altijd een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De verkoopprijs is gunstiger en deze toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met foutcodes. Dergelijke foutcodes kan je doorgaans gemakkelijk oplossen.

Tegen lage kosten de Toshiba T-FC20E-Y toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je ook helemaal zelf. Hiervoor gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Toshiba inktpatroon. Op internet vind je precies hoe dit werkt: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de gele inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend kan je het product opnieuw assembleren. Tenslotte bekijk je of de nagevulde Toshiba inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie