bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC26SM2K 6B000000334 magenta / roze / rood toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Toshiba T-FC26SM2K inkt toner? Op deze webpagina kan je aan de slag met de meest populaire verkopers voor betaalbare toners. Het artikel Toshiba T-FC26SM2K toner magenta met kleurcode magenta (roze / rood) is te gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Toshiba. Velerlei inktaanbieders zoals Inktbaas.nl en Inktwereld.nl bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€101,50
Huismerk vanafprijs€50,75
MerkToshiba
TypeToshiba T-FC26SM2K toner magenta
Seriecode6B000000334
Kleurcodemagenta
Printomvang2.000 prints
EAN-code4519232143936

Goedkoopste Toshiba T-FC26SM2K inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 6B000000334 toner is 2.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan een stuk goedkoper dan in de winkel. Inktwereld.nl of Goedkoopprinten.nl zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Toshiba toners. Ze verkopen een groot aanbod en geven advies / service. Vaak hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via verkooppunten als replacedirect of Inktdiscount.nl.
 • Originele 6B000000334 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €101,50.
 • Toshiba imitatie inkt kan veel geld besparen. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (o.a lage kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Ecofont & Times New Roman.
 • Via dit portaal vind je de directe links naar goede verkopers waar je op een gebruiksvriendelijke manier 6B000000334 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Toshiba T-FC26SM2K toner magenta vergelijken
Toshiba toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit soort rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €111,65. Via internet is het goedkoper en kost het om en nabij de €101,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze kosten komen neer op zo’n €50,75. Bekijk de details over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Toshiba T-FC26SM2K toner magenta originele inkt€101,50
Toshiba T-FC26SM2K toner magenta multipack (merk toners)€203,00
Toshiba T-FC26SM2K toner magenta huismerk inkt * €50,75
Toshiba T-FC26SM2K toner magenta huismerk duopack * €101,50
Prijslijst van de 6B000000334 tonercartridge (roze / rood) in mei 2024. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Toshiba aanvragen?

Gemakkelijk Toshiba T-FC26SM2K inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via webshops als in de retail. Belangrijk: bestel sowieso bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij helpen bij problemen, de meeste voorraad en voeren doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Handyman, Hema, Bruna, Media Markt, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Blokker, Amazon, Fonq, Coolblue, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktshops als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
toshiba-t-fc26sm2k-6b000000334-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 6B000000334 inkt van Toshiba kopen via internet

Wil jij de mooiste printjes maken? De Toshiba T-FC26SM2K toner magenta originele rode toner is dan de beste keuze. De toners worden gefabriceerd door Toshiba en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je krijgt geen irritante storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele tonercartridges van Toshiba hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het grootste nadeel van merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €101,50).

Toshiba T-FC26SM2K toner magenta huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor klooninkt van derde fabrikanten. Het 6B000000334 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Dat komt door een lage stukprijs en doordat deze toners eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Toshiba T FC26SM2K huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • De negatieve kant van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met printerstoringen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de magenta inkt van Toshiba geplaatst maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met de meest bekende problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gevonden.Check of je het kapje goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit waarna de printkop gereinigd zal worden. Het is ook een idee om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer uit, klik de toner uit de gleuven en maak met een vochtig doekje alles schoon. Stuur het defecte product retour.
Algemene issues met betrekking tot Toshiba T-FC26SM2K inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de Toshiba T-FC26SM2K toner magenta toner?
De huidige kostprijs van de Toshiba T-FC26SM2K met kleuromschrijving magenta (roze / rood) toner is doorgaans +/- €83,88 excl. btw (dat is €101,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack selecteert betaal je zo’n €203,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 6B000000334 betaal je een veel lagere prijs. De verkoopprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €50,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een gloednieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: achterhaal de status van de patronen in de printer, en kijk of je het stukje tape juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en reinig de printkop met het programma.

Is het Toshiba T-FC26SM2K toner magenta huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 6B000000334 alternatief nemen is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is interessanter en deze toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printjes is uitstekend. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals errors of foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je normaal gesproken zelf oplossen.

Kan ik ook zelf de Toshiba T-FC26SM2K toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit klusje gebruik je een set navulinkt die geschikt is voor het Toshiba inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 spuit je de rode inkt in het reservoir. Verder mag je het product in elkaar zetten. Tenslotte test je of de gekloonde Toshiba inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie