bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 6550E zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Toshiba T-6550E inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je de meest bekende aanbieders voor goedkope toners. Het product Toshiba T-6550E toner zwart met de kleur zwart (black) komt van pas bij jouw zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Toshiba. Flink wat printshops als bijv. Inktdiscount.nl & inktcartridge store faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit is nagenoeg gelijk.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€59,50
Huismerk prijzen€29,75
FabrikantToshiba
TypeToshiba T-6550E toner zwart
SerienummerT 6550E
Kleurenzwart
Printomvangonbekend
EAN-nummer4250081507233

Goedkoopste Toshiba T-6550E inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de T 6550E toner is onbekend. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar veel gunstiger als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktcartridge store & Staples zijn erkende verkooppunten waar men terecht kan voor originele Toshiba toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Meestal voorzien ze ook in een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via webshops als Go4inkt of Staples.
 • Originele T 6550E inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €59,50.
 • Toshiba imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, kies de voordelige eco-printinstellingen (o.a lage- of gemiddelde kwaliteit) & kies een zuinig lettertype zoals Century Gothic en Garamond.
 • Via onze website vind je de directe links naar de beste bedrijven waar je zonder gedoe T 6550E toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Toshiba T-6550E toner zwart vergelijken
Toshiba toners zijn niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €65,45. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de toners al voor €59,50. De voordeligste optie is het eigen huismerk. Deze is te bestellen v.a. €29,75. Ook interessant: de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Toshiba T-6550E toner zwart originele inkt€59,50
Toshiba T-6550E toner zwart multipack (merk toners)€119,00
Toshiba T-6550E toner zwart huismerk inkt * €29,75
Toshiba T-6550E toner zwart huismerk duopack * €59,50
Tabel met de geschatte prijzen van de T 6550E tonercartridge (black) in mei 2024. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Toshiba verkrijgen?

Meteen Toshiba T-6550E inkt bestellen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als bij computerzaken. Onze tip: ga naar een online inktshop. Dergelijke aanbieders bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en bieden doorgaans een prima huismerk.

 • Retailers: Hema, Bruna, Action, Albert Heijn, Kruidvat, Primera, Expert, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Coolblue, Fonq, Amazon, Bol.com, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktwebshops als Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben doorgaans de beste deals.
toshiba-t-6550e-zwart-black-toner

Originele zwarte T 6550E inkt van Toshiba bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Toshiba T-6550E toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden gemaakt door Toshiba en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met frustrerende foutcodes. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele patronen van Toshiba leveren de mooiste printjes.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld genomen €59,50).

Toshiba T-6550E toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het T 6550E huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en omdat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Toshiba T 6550E huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Toshiba vervangen maar kan je nog niet printen? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met alledaagse printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt vaak voor bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Kijk of je het plakkertje los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een voordeliger alternatief is om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
Lekkende tonercartridge.Stop direct met printen, verwijder snel alle toners en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Relevante issues in relatie tot Toshiba T-6550E inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welk tarief heeft de Toshiba T-6550E toner zwart toner?
De adviesprijs van de Toshiba T-6550E bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €49,17 excl. btw (dat betekent €59,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking wenst kost het ongeveer €119,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer T 6550E betaal je veel minder. Het tarief voor huismerk-toners is voordeliger (+/- €29,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon niet wordt herkend. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en bekijk of je het beschermmateriaal verwijderd hebt. Loop de printersoftware na of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en reinig de printkop.

Is het Toshiba T-6550E toner zwart huismerk alternatief interessant?
Een huismerk T 6550E alternatief gebruiken is in de regel een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper dan originele inkt. De aanbiedingsprijs is lager en de inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is nagenoeg hetzelfde. Nadelig effect is dat je soms te maken hebt met foutcodes en printerstoringen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken zelf oplossen.

Voor een voordelige prijs de Toshiba T-6550E toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit karwei neem je een speciale set navulinkt voor het Toshiba inktpatroon. Op verschillende DIY-websites lees je daarvoor veel tips: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Nu kan je het patroon met elkaar verbinden. Nadien probeer je of de gekloonde Toshiba inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie