bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC505E M 6AJ00000143 magenta / roze / rood toner

Wil jij ook de goedkoopste Toshiba T-FC505E-M inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je de beste printshops voor goedkope toners. Deze Toshiba T-FC505E-M toner magenta met kleur magenta (roze / rood) is geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Toshiba. Meerdere winkels zoals bijvoorbeeld Printabout.nl of coolblue.nl faciliteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€72,50
Huismerk prijs€36,25
FabrikantToshiba
SoortToshiba T-FC505E-M toner magenta
Artikelcode6AJ00000143
Officiële kleurmagenta
Intensiteitonbekend
EAN4053768189384

Goedkoopste Toshiba T-FC505E-M inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 6AJ00000143 toner is onbekend. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktcartridge store of Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze hebben een groot aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk hanteren zij ook een prima huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij aanbieders zoals coolblue.nl of Handyman.nl.
 • Originele 6AJ00000143 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €72,50.
 • Toshiba imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld eco-stand) en test het gebruik van lettertypes als Ecofont Sans en Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vind je goede leveranciers waar je snel en simpel 6AJ00000143 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Toshiba T-FC505E-M toner magenta vergelijken
Toshiba toners hebben een prijskaartje. Dit model rode tonercartridge kost in de winkel al snel €79,75. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €72,50. De goedkoopste optie is alternatieve huismerk inkt. Deze koop je al vanaf €36,25. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Toshiba T-FC505E-M toner magenta originele inkt€72,50
Toshiba T-FC505E-M toner magenta multipack (merk toners)€145,00
Toshiba T-FC505E-M toner magenta huismerk inkt * €36,25
Toshiba T-FC505E-M toner magenta huismerk duopack * €72,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 6AJ00000143 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Toshiba aanschaffen?

Meteen Toshiba T-FC505E-M inkt kopen? Deze toner (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als bij computerwinkels. Kooptip: kies voor een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken tevens een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Hema, Media Markt, Primera, Jumbo, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Blokker, Coolblue, Ebay, Bol.com, Amazon bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktaanbieders als Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
toshiba-t-fc505e-m-6aj00000143-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 6AJ00000143 inkt van Toshiba kopen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Toshiba T-FC505E-M toner magenta originele rode toner is dat een goede koop. Deze toners worden geproduceerd door Toshiba en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je voorkomt lastige storing en meldingen. De beste keuze als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van Toshiba zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende storingen of foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van de “echte” merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld kost het €72,50).

Toshiba T-FC505E-M toner magenta huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 6AJ00000143 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Toshiba T FC505E M huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je de magenta inkt van Toshiba verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel bekijk je bekende problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Loop nog eens na of je het beschermmateriaal hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De printer laat strepen achter op op het papier.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en voer het onderhoudsproces uit.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het advies van experts is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt de printer in. Stop met printen, verwijder de verschillende toners en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Alledaagse printproblemen m.b.t. Toshiba T-FC505E-M inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Toshiba T-FC505E-M toner magenta toner?
De verkoopprijs van de Toshiba T-FC505E-M met kleur magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €59,92 excl. btw (dat betekent €72,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking koopt moet je denken aan €145,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 6AJ00000143 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €36,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw patroon het niet doet. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het plakkertje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is een Toshiba T-FC505E-M toner magenta huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 6AJ00000143 alternatief nemen is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper ten opzichte van originele inkt. De winkelprijs is interessanter en de toners bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar. Een negatieve kant is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Deze kan je gewoonlijk zelf oplossen.

Hoe kan ik snel de Toshiba T-FC505E-M toner navullen?
Een toner bijvullen kan je thuis doen. Daarvoor neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Toshiba inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap injecteer je de rode inkt in het reservoir. Daaropvolgend kan je het product opnieuw vastklikken. Als laatste bekijk je of de bijgevulde Toshiba inkt op de juiste manier werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie