bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 305PY R 6B000000753 geel / yellow toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Toshiba T-305PY-R inkt toner? Via onze vergelijker helpen wij jou aan een overzicht met de beste printwinkels voor voordelige toners. Deze Toshiba T-305PY-R toner geel met kleurcode geel (yellow) kan jij toepassen voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Denk dan aan originele patronen van Toshiba. Verschillende inktshops zoals Totaalinkt.shop & printershop verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€57,50
Huismerk prijzen€28,75
FabrikantToshiba
ModelToshiba T-305PY-R toner geel
Productcode6B000000753
Kleurgeel
Capaciteitonbekend
EAN4053768186376

Goedkoopste Toshiba T-305PY-R inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 6B000000753 toner is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat is qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers of printerinktshop.nl zijn suggesties waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en jij kan terecht voor service. In de regel leveren zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij verkopers zoals replacedirect & Office Centre.
 • Originele 6B000000753 inkt toners koop je online vanaf €57,50.
 • Toshiba imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) en neem geen losse modellen. Per printje is dat goedkoper.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, loop alle eco-printinstellingen na (bijvoorbeeld snel-modus) of selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans of Times New Roman.
 • Via dit portaal vergelijk je populaire webshops waar je eenvoudig 6B000000753 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Toshiba T-305PY-R toner geel vergelijken
Toshiba toners kunnen best duur zijn. Dit model gele tonercartridge kent een vanafprijs van €63,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €57,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze zijn er al vanaf €28,75. Lees meer over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Toshiba T-305PY-R toner geel originele inkt€57,50
Toshiba T-305PY-R toner geel multipack (merk toners)€115,00
Toshiba T-305PY-R toner geel huismerk inkt * €28,75
Toshiba T-305PY-R toner geel huismerk duopack * €57,50
Tabel met prijzen voor de 6B000000753 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Toshiba bestellen?

Meteen Toshiba T-305PY-R inkt kopen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online leveranciers als in de retail. Kooptip: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze bedrijven hebben betrouwbare service, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren normaal gesproken een kwalitatief huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Hema, Action, Bruna, Expert, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Fonq, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktshops als Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
toshiba-t-305py-r-6b000000753-geel-yellow-toner

Originele gele 6B000000753 inkt van Toshiba kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Toshiba T-305PY-R toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden geproduceerd door Toshiba en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met irritante waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Toshiba bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storing en meldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €57,50).

Toshiba T-305PY-R toner geel huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 6B000000753 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Toshiba T 305PY R huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met merk-inkt.
 • De kwaliteit is bijna net zo goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je deze geel inkt van Toshiba verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met algemene toner-problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Komt soms voor bij huismerken. Sluit de melding en hervat de afdruktaak.
Toner wordt niet herkend.Kijk of je het lipje goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Een voordeliger alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de printer grondig. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest gangbare problemen bij de Toshiba T-305PY-R inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Toshiba T-305PY-R toner geel toner?
De kostprijs van een Toshiba T-305PY-R bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is gewoonlijk €47,52 excl. btw (wat neerkomt op €57,50 inclusief btw). Op het moment dat je een multipack of voordeelverpakking neemt liggen de kosten op zo’n €115,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 6B000000753 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €28,75) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. We bieden daarom een aantal oplossingen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer nog eens of je het lipje verwijderd hebt. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de toner af met een pluisvrije doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Toshiba T-305PY-R toner geel huismerk alternatief slim?
Het huismerk 6B000000753 alternatief gebruiken is meestal een juiste beslissing. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De aanschafprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printjes is uitstekend. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je doorgaans simpel verhelpen.

Kan ik de Toshiba T-305PY-R toner navullen?
Een toner bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Toshiba inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Voorts injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Daarna kan je het product in elkaar zetten. Aansluitend controleer je of de nagevulde Toshiba inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie