bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC26SY6K 6B000000569 geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste Toshiba T-FC26SY6K inkt toner? Op deze webpagina vind je de beste printwinkels voor spotgoedkope toners. Het patroon Toshiba T-FC26SY6K toner geel hoge capaciteit met kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met fabrikant (merk) toners van Toshiba. Een groeiend aantal printwinkels als o.a. Paradigit of bol.com verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€131,50
Huismerk verkoopprijs€65,75
LeverancierToshiba
ProductToshiba T-FC26SY6K toner geel hoge capaciteit
Serienummer6B000000569
Kleur omschrijvinggeel
Printomvangonbekend
EAN4519232156295

Goedkoopste Toshiba T-FC26SY6K inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 6B000000569 toner is onbekend. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl en Handyman.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Toshiba toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Standaard beschikken ze over een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij aanbieders als Inktshop.nl of Alleeninkt.nl.
 • Originele 6B000000569 inkt toners haal je in huis vanaf €131,50.
 • Toshiba imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (alsbeperkte kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Courier en Baskerville Old Face.
 • Via dit portaal vergelijk je betrouwbare shops waar je voordelig en snel 6B000000569 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Toshiba T-FC26SY6K toner geel hoge capaciteit vergelijken
Toshiba toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type gele tonercartridge heeft een prijs van zo’n €144,65. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Hier betaal je gemiddeld €131,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (namaak inkt). Daarvoor moet je denken aan €65,75. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Toshiba T-FC26SY6K toner geel hoge capaciteit originele inkt€131,50
Toshiba T-FC26SY6K toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€263,00
Toshiba T-FC26SY6K toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €65,75
Toshiba T-FC26SY6K toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €131,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 6B000000569 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Toshiba aanvragen?

Meteen Toshiba T-FC26SY6K inkt bestellen? Deze toner (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij winkeliers. Belangrijk: ga naar een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en hebben normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Bruna, Hema, Handyman, Kruidvat, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Amazon, Fonq, Ebay, Blokker, Wehkamp hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktshops als Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
toshiba-t-fc26sy6k-6b000000569-geel-yellow-toner

Originele gele 6B000000569 inkt van Toshiba bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Toshiba T-FC26SY6K toner geel hoge capaciteit originele gele toner stelt jou niet teleur. De toners worden gefabriceerd door Toshiba en leveren een optimaal resultaat. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende foutmeldingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele inktpatronen van Toshiba hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen hinderlijke printerstoringen en foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €131,50).

Toshiba T-FC26SY6K toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde leveranciers. Het 6B000000569 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een hele lage prijs per toner en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Toshiba T FC26SY6K huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De printkwaliteit is uitstekend (zeker in zwart-wit).
 • Een aandachtspunt bij imitatie inkt is dat je last hebt van foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze geel inkt van Toshiba verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel vind je de meest voorkomende inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het plakkertje los hebt gemaakt en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en begin met het standaard onderhoud.
De toners zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Een alternatief is om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer uit, verwijder snel alle toners en maak alles grondig schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Relevante printproblemen aangaande Toshiba T-FC26SY6K inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Toshiba T-FC26SY6K toner geel hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de Toshiba T-FC26SY6K met kleuromschrijving geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €108,68 excl. btw (€131,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack kiest moet je denken aan €263,00. Dankzij een huismerk toner met de code 6B000000569 ben je doorgaans voordeliger uit. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €65,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, welke stappen moet ik doorlopen?
Soms gebeurt het dat een vol inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loop eerst de volgende punten eens na: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het plasticje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de toner schoon met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is een Toshiba T-FC26SY6K toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 6B000000569 alternatief nemen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper ten opzichte van originele inktpatronen. De aanschafprijs is goedkoper en de toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken is uitstekend. Waar je op moet letten is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals printerstoringen en foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaliter zelf oplossen.

Hoe kan ik snel de Toshiba T-FC26SY6K toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor neem je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Toshiba inktpatroon. Op internet kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. In stap 2 spuit je de gele inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kan je het patroon in elkaar klikken. Achteraf test je of de vernieuwde Toshiba inkt juist op het papier gespoten wordt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie