bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC556E Y 6AK00000362 geel / yellow toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Toshiba T-FC556E-Y inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl tref je de populairste aanbieders voor betaalbare toners. Deze Toshiba T-FC556E-Y toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor fabrikant (merk) toners van Toshiba. Heel wat winkels als Printabout.nl of 123inkt hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs is veel lager, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€217,50
Huismerk verkoopprijs€108,75
MerkToshiba
TypeToshiba T-FC556E-Y toner geel
Artikelcode6AK00000362
Kleur omschrijvinggeel
Printvermogenonbekend
EAN-nummer4519232172585

Goedkoopste Toshiba T-FC556E-Y inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 6AK00000362 toner is onbekend. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat is qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl & Printabout.nl zijn erkende verkooppunten voor het plaatsen van een bestelling van originele Toshiba toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt koop je via internet bij webwinkels als Inktshop.nl & Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 6AK00000362 inkt toners koop je vanaf €217,50.
 • Toshiba imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals snel-modus) & selecteer een zuinig lettertype als Ecofont Sans en Times New Roman.
 • Via ons platform check je de populairste verkopers waar je snel en simpel 6AK00000362 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Toshiba T-FC556E-Y toner geel vergelijken
Toshiba toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze specifieke gele tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €239,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €217,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze is te bestellen v.a. €108,75. Zie hiervoor ook het kopje de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Toshiba T-FC556E-Y toner geel originele inkt€217,50
Toshiba T-FC556E-Y toner geel multipack (merk toners)€435,00
Toshiba T-FC556E-Y toner geel huismerk inkt * €108,75
Toshiba T-FC556E-Y toner geel huismerk duopack * €217,50
Overzicht met prijzen van de 6AK00000362 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Toshiba bestellen?

Gemakkelijk Toshiba T-FC556E-Y inkt bestellen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internetshops als bij computerwinkels. Kooptip: ga naar een internet printshop. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en verstrekken vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Albert Heijn, Bruna, Action, Handyman, Jumbo, Kruidvat, Media Markt, Primera.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Blokker, Wehkamp, Ebay, Fonq, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwinkels als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben de beste ondersteuning en communiceren dikwijls fikse kortingen.
toshiba-t-fc556e-y-6ak00000362-geel-yellow-toner

Originele gele 6AK00000362 inkt van Toshiba kopen en laten bezorgen

Wil jij de mooiste printjes maken? De Toshiba T-FC556E-Y toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door Toshiba en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je krijgt geen hinderlijke foutmeldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele inktpatronen van Toshiba bieden de beste kwaliteit prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige errors of foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld €217,50).

Toshiba T-FC556E-Y toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Bestel dan eens klooninkt van derde leveranciers. Het 6AK00000362 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Toshiba T FC556E Y huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze meer inkt bevatten ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes is prima (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen of storingen.

Issues bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de geel inkt van Toshiba verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel zie je veel voorkomende problemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De toners zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
Gangbare problemen met de Toshiba T-FC556E-Y inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Toshiba T-FC556E-Y toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de Toshiba T-FC556E-Y met de kleur geel (yellow) toner is doorgaans +/- €179,75 excl. btw (dat is €217,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €435,00. Dankzij een huismerk toner met de code 6AK00000362 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is interessanter (+/- €108,75) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het plasticje juist verwijderd hebt. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Toshiba T-FC556E-Y toner geel huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 6AK00000362 alternatief inkopen is in de regel niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 60% goedkoper vergeleken met originele producten. De kostprijs is aantrekkelijker en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De afdrukkwaliteit gaat er amper op achteruit. Een aandachtspunt is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk zelfstandig oplossen.

Voor een voordelige prijs de Toshiba T-FC556E-Y toner navullen?
Een toner bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor dit klusje werk je met navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Toshiba inktpatroon. Op Youtube en diverse website vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Voorts plaats je de injectiespuit met gele inkt in het reservoir. Dan kan je het product in elkaar klikken. Aansluitend check je of de nieuwe Toshiba inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie