bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC210E Y 6AJ00000168 geel / yellow toner

Interesse in de goedkoopste Toshiba T-FC210E-Y inkt toner? Op deze webpagina vind je erkende verkopers voor extra goedkope toners. Deze Toshiba T-FC210E-Y toner geel met de kleur geel (yellow) is geschikt voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Toshiba. Heel wat verkopers zoals Goedkoopprinten.nl en bol.com leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€152,50
Huismerk tarieven€76,25
MerkToshiba
SoortToshiba T-FC210E-Y toner geel
Artikelcode6AJ00000168
Kleur omschrijvinggeel
Printomvangonbekend
EAN-nummer4053768194081

Goedkoopste Toshiba T-FC210E-Y inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 6AJ00000168 toner is onbekend. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Go4inkt of inktknaller.nl zijn goede adressen waar jij kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en jij kan terecht voor service. Dikwijls leveren zij ook een interessant huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via shops zoals bol.com & Vikingdirect.nl.
 • Originele 6AJ00000168 inkt toners haal je in huis vanaf €152,50.
 • Toshiba imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (zoals conceptmodus) en selecteer een zuinig lettertype als Courier en Garamond.
 • Via onze vergelijker check je goede webshops waar je goedkope 6AJ00000168 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Toshiba T-FC210E-Y toner geel vergelijken
Toshiba toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model gele tonercartridge kost in de winkel al snel €167,75. Via internet is het goedkoper en kost het zo’n €152,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €76,25. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Toshiba T-FC210E-Y toner geel originele inkt€152,50
Toshiba T-FC210E-Y toner geel multipack (merk toners)€305,00
Toshiba T-FC210E-Y toner geel huismerk inkt * €76,25
Toshiba T-FC210E-Y toner geel huismerk duopack * €152,50
Geschatte prijzen van de 6AJ00000168 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Toshiba aanvragen?

Meteen Toshiba T-FC210E-Y inkt kopen? Deze toner of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel op internetplatformen als in de winkel in de buurt. Onze tip: koop altijd bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze leveranciers bieden top-service, de meeste voorraad en bieden vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Albert Heijn, Bruna, Hema, Kruidvat, Expert, Primera, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Blokker, Wehkamp, Bol.com, Amazon, Fonq, Coolblue bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De grote inktwinkels als Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben de beste acties en kortingen.
toshiba-t-fc210e-y-6aj00000168-geel-yellow-toner

Originele gele 6AJ00000168 inkt van Toshiba bestellen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Toshiba T-FC210E-Y toner geel originele gele toner is dan de beste koop. Deze toners worden vervaardigd door Toshiba en bieden de beste kwaliteit. De patronen doen altijd en je vermijdt hinderlijke storing en meldingen. Onze tip als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Toshiba geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke storingscodes en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het nadeel van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €152,50).

Toshiba T-FC210E-Y toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Probeer dan eens imitatie inkt van een ander merk. Het 6AJ00000168 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat deze toners wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Toshiba T FC210E Y huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de geel inkt van Toshiba verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel check je de meest voorkomende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik op “doorgaan” en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Onderzoek of je het kapje goed verwijderd hebt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check of je toners goed in de printer zitten en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het advies van experts is om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Stop de afdruktaak, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak de houder schoon. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Veel voorkomende toner-problemen m.b.t. Toshiba T-FC210E-Y inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Welke prijzen zijn bekend voor de Toshiba T-FC210E-Y toner geel toner?
De kostprijs van een Toshiba T-FC210E-Y met de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €126,03 excl. de btw (dat maakt €152,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack neemt liggen de kosten op zo’n €305,00. Door te printen met een huismerk toner met het nummer 6AJ00000168 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners is interessanter (+/- €76,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en loop nog eens na of je het kapje verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Toshiba T-FC210E-Y toner geel huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 6AJ00000168 alternatief proberen is in de regel een goed idee. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De winkelprijs is goedkoper en deze toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printjes is nagenoeg hetzelfde. Vervelend is wel dat je te maken kunt krijgen met errors of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je normaal gesproken snel herstellen.

Op welke manier kan ik de Toshiba T-FC210E-Y toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje werk je met een speciale set navulinkt voor het Toshiba inktpatroon. Op Youtube en diverse fora vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. In de volgende stap spuit je de gele inkt in het inktpatroon. Afsluitend kan je het patroon opnieuw vastklikken. Als afronding test je of de nagevulde Toshiba inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie