bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC34E Y 6A000001525 geel / yellow toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Toshiba T-FC34E-Y inkt toner? Op deze website vind je goede inktshops voor extra goedkope toners. Het product Toshiba T-FC34E-Y toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) is ideaal voor foto’s en mooie kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de fabrikant (merk) toners van Toshiba. Meer en meer verkopers als Alleeninkt.nl & Sneltoner.nl leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€77,50
Huismerk tarieven€38,75
FabrikantToshiba
TypeToshiba T-FC34E-Y toner geel
Productnummer6A000001525
Kleur beschrijvinggeel
Intensiteitonbekend
EAN-nummer4519232158756

Goedkoopste Toshiba T-FC34E-Y inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 6A000001525 toner is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat is qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Inkt.nl en Goedkoopprinten.nl zijn goede adressen voor het kopen van originele Toshiba toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • De beste inkt schaf jij aan via leveranciers zoals inktcartridge store en Mediamarkt.nl.
 • Originele 6A000001525 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €77,50.
 • Toshiba imitatie inkt kan veel geld besparen. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan minimale kwaliteit) en selecteer een zuinig lettertype als Ryman Eco of Times New Roman.
 • Via onze vergelijker vind je goede verkooppunten waar je voordelig en snel 6A000001525 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Toshiba T-FC34E-Y toner geel vergelijken
Toshiba toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Een dergelijke gele tonercartridge heeft een adviesprijs van €85,25. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €77,50. De beste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €38,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Toshiba T-FC34E-Y toner geel originele inkt€77,50
Toshiba T-FC34E-Y toner geel multipack (merk toners)€155,00
Toshiba T-FC34E-Y toner geel huismerk inkt * €38,75
Toshiba T-FC34E-Y toner geel huismerk duopack * €77,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 6A000001525 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Disclaimer: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Toshiba aanvragen?

Gelijk Toshiba T-FC34E-Y inkt kopen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij kantoorspeciaalzaken. Tip van onze medewerkers: ga naar een online inktshop. Zij bieden de beste service, de meeste voorraad en faciliteren vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Albert Heijn, Action, Handyman, Hema, Jumbo, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Ebay, Amazon, Fonq, Coolblue, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktwinkels als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste zoekfunctie en communiceren dikwijls fikse kortingen.
toshiba-t-fc34e-y-6a000001525-geel-yellow-toner

Originele gele 6A000001525 inkt van Toshiba kopen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Toshiba T-FC34E-Y toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door Toshiba en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met vervelende foutmeldingen. Onze tip als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Toshiba leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende errors of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €77,50).

Toshiba T-FC34E-Y toner geel huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor imitatie inkt van derde fabrikanten. Het 6A000001525 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en omdat de inktpatronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Toshiba T FC34E Y huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Het grootste voordeel is dat huismerkproducten meer inkt bevatten dan originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van klooninkt is dat je ongemak kunt ervaren door errors of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je deze geel inkt van Toshiba vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder vind je de meest bekende toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Klik de foutmelding weg en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: ontbrekende toner.Kijk of je het beschermkapje verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is ook een idee om regelmatig een testpagina af te drukken.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet de printer meteen stil, verwijder de lekkende toner en maak alles direct schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
Alledaagse issues met de Toshiba T-FC34E-Y inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat betaal ik voor de Toshiba T-FC34E-Y toner geel toner?
De adviesprijs van de Toshiba T-FC34E-Y met de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €64,05 excl. btw (dat maakt €77,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack koopt liggen de kosten op zo’n €155,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 6A000001525 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €38,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en check of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en onderzoek de printkop.

Is een Toshiba T-FC34E-Y toner geel huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 6A000001525 alternatief proberen is in de regel zeer interessant. Namaak inkt is tot wel 55% goedkoper vergeleken met originele inkt. De aanbiedingsprijs is lager en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Het kan voorkomen dat er zich situaties kunnen voordoen met printerstoringen en foutmeldingen. Deze kan je normaliter gemakkelijk verhelpen.

Tegen lage kosten de Toshiba T-FC34E-Y toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Om dat te doen neem je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Toshiba inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites vind je precies hoe dit werkt: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend injecteer je de gele inkt in het reservoir. Nu mag je alles terugzetten in originele staat. Ter controle controleer je of de budget Toshiba inkt goed op het papier komt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie