bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC55E Y 6AG00002321 geel / yellow toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Toshiba T-FC55E-Y inkt toner? Via onze vergelijk-tool vind je toonaangevende webshops voor spotgoedkope toners. Artikel Toshiba T-FC55E-Y toner geel met kleur geel (yellow) is uitermate geschikt voor perfect ogende kleurenafdrukken. Er zijn diverse opties binnen de verschillende merkartikelen van Toshiba. Een groeiend aantal shops zoals Inktbaas.nl of Go4inkt leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Je betaalt een stuk minder, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€162,50
Huismerk prijzen€81,25
LeverancierToshiba
SoortToshiba T-FC55E-Y toner geel
Seriecode6AG00002321
Kleurcodegeel
Intensiteit26.500 prints
EAN-code4519232132589

Goedkoopste Toshiba T-FC55E-Y inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 6AG00002321 toner is 26.500 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je koopt het qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Officesavers en Mediamarkt.nl zijn suggesties waar men terecht kan voor originele Toshiba toners. Ze hebben duizenden producten en geven advies / service. Standaard hanteren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij bedrijven als printershop en Staples.
 • Originele 6AG00002321 inkt toners koop je online vanaf €162,50.
 • Toshiba imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (onder ander snel printen) en probeer lettertypes zoals Ecofont Sans & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je bekende verkooppunten waar je eenvoudig 6AG00002321 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Toshiba T-FC55E-Y toner geel vergelijken
Toshiba toners zijn best prijzig. Dit type gele tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €178,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de toners al voor €162,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €81,25. Lees meer over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Toshiba T-FC55E-Y toner geel originele inkt€162,50
Toshiba T-FC55E-Y toner geel multipack (merk toners)€325,00
Toshiba T-FC55E-Y toner geel huismerk inkt * €81,25
Toshiba T-FC55E-Y toner geel huismerk duopack * €162,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 6AG00002321 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Toshiba verkrijgen?

Direkt Toshiba T-FC55E-Y inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk hebben veel shops in hun assortiment. Zowel bij de online printshops als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een online inktspeciaalzaak. Deze winkels hebben verstand van zaken, hebben de snelste levertijd en verstrekken normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Handyman, Albert Heijn, Action, Primera, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Fonq, Blokker, Bol.com, Amazon, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwebwinkels als Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
toshiba-t-fc55e-y-6ag00002321-geel-yellow-toner

Originele gele 6AG00002321 inkt van Toshiba kopen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Toshiba T-FC55E-Y toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Toshiba en je bent verzekerd van de beste afdruk. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van hinderlijke foutcodes. Onze aanbeveling als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele inktpatronen van Toshiba hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van originele toners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €162,50).

Toshiba T-FC55E-Y toner geel huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 6AG00002321 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en doordat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze tip als je met name let op de prijs.

 • Toshiba T FC55E Y huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt ten opzichte van inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder (helemaal als je het meest in zwart print).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je last hebt van errors of foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de geel inkt van Toshiba geplaatst maar kan je niet afdrukken? In de volgende tabel tref je de meest bekende afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik het venster weg en probeer een testafdruk te maken .
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het ontluchtingslabel helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Loop de geplaatste toners even na en start een onderhoudsprogramma.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren om zo de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt.Stop het printen meteen, verwijder de verschillende toners en maak alles grondig schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest gangbare inktproblemen in relatie tot Toshiba T-FC55E-Y inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Toshiba T-FC55E-Y toner geel toner?
De adviesprijs van de Toshiba T-FC55E-Y bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €134,30 excl. btw (dat is €162,50 inclusief btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking kiest kost het ongeveer €325,00. Dankzij een huismerk toner met de code 6AG00002321 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €81,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon niet meteen werkt. Je kunt een aantal dingen proberen: Controleer of de patronen goed vast zitten, en controleer nog eens of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en kijk of de printkop niet verstopt zit.

Is het Toshiba T-FC55E-Y toner geel huismerk alternatief interessant?
Het huismerk 6AG00002321 alternatief proberen is in de basis een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper vergeleken met inkt van het merk zelf. De prijs is voordeliger en de toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is vergelijkbaar. Waar je op moet letten is dat je eventueel last kan krijgen van storingscodes en foutmeldingen. Dergelijke problemen kan je meestal eenvoudig oplossen.

Op welke manier kan ik de Toshiba T-FC55E-Y toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit klusje gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Toshiba inktpatroon. Op Youtube en diverse website zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna spuit je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Afsluitend kan je het patroon met elkaar verbinden. Nadien bekijk je of de vernieuwde Toshiba inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie