bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 1640E 6AJ00000024 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Toshiba T-1640E inkt toner? Op deze website tref je toonaangevende verkooppunten voor extra voordelige toners. Het patroon Toshiba T-1640E toner zwart hoge capaciteit bedoeld voor de kleur zwart (black) is te gebruiken voor het printen van documenten in hoogwaardige kwaliteit. Denk dan aan merkproducten van Toshiba. Diverse printshops als printerinktshop.nl & 112supplies hanteren ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€36,50
Huismerk vanafprijs€18,25
MerkToshiba
ArtikelToshiba T-1640E toner zwart hoge capaciteit
Productcode6AJ00000024
Kleurenzwart
Printvermogen24.000 prints
EAN4519232116237

Goedkoopste Toshiba T-1640E inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 6AJ00000024 toner is 24.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is een stuk goedkoper dan in de winkel. Officesavers en Vikingdirect.nl zijn suggesties waar jij kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze bieden heel veel verschillende producten en geven extra ondersteuning. Standaard beschikken ze over een interessant huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via verkopers als 123inkt en Handyman.nl.
 • Originele 6AJ00000024 inkt toners haal je in huis vanaf €36,50.
 • Toshiba imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een voordeelverpakking (multipack) in plaats van losse kleuren. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, test de diverse eco-printinstellingen (denk dan aan beperkte kwaliteit) & overweeg een lettertype als Ryman Eco & Calibri.
 • Via ons platform check je de meest bekende aanbieders waar je moeiteloos 6AJ00000024 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Toshiba T-1640E toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Toshiba toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €40,15. In de webshops is dat voordeliger en kost het om en nabij de €36,50. De gunstige optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €18,25. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Toshiba T-1640E toner zwart hoge capaciteit originele inkt€36,50
Toshiba T-1640E toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€73,00
Toshiba T-1640E toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €18,25
Toshiba T-1640E toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €36,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 6AJ00000024 tonercartridge (black) in mei 2024. * Voorwaarden: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Toshiba verkrijgen?

Meteen Toshiba T-1640E inkt bestellen? Deze inkt of een budget huismerk alternatief kan je op veel plekken wel kopen. Zowel op internetplatformen als bij gespecialiseerde winkels. Advies van de specialist: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en hebben normaal gesproken een uitstekend huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Kruidvat, Primera, Media Markt, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Bol.com, Ebay, Blokker, Wehkamp, Coolblue, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktwebshops als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en stunten regelmatig met hoge kortingen.
toshiba-t-1640e-6aj00000024-zwart-black-toner

Originele zwarte 6AJ00000024 inkt van Toshiba kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Toshiba T-1640E toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Toshiba en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je wordt niet verrast met hinderlijke foutmeldingen of storingen. De beste koop als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en je geen zin hebt in foutmeldingen.

 • Originele toners van Toshiba leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige printerstoringen en foutmeldingen. Printen werkt altijd.
 • Een minpunt van merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €36,50).

Toshiba T-1640E toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens klooninkt van een ander merk. Het 6AJ00000024 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en omdat de inktpatronen wél helemaal gevuld worden. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze tip als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Toshiba T 1640E huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten dan originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is bijzonder goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van je toners

Heb je deze zwart inkt van Toshiba verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de volgende tabel tref je alledaagse inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Komt soms voor bij huismerken. Klik de foutmelding weg en hervat de afdruktaak.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De inkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Wat je kunt doen isom elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Annuleer de eventuele printopdracht, haal alle toner uit de printer en zorg dat je alles grondig reinigt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest gangbare afdrukproblemen bij de Toshiba T-1640E inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoeveel betaal ik voor een Toshiba T-1640E toner zwart hoge capaciteit toner?
De huidige kostprijs van de Toshiba T-1640E met de kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €30,17 excl. btw (dat maakt €36,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking koopt betaal je zo’n €73,00. Door te printen met een huismerk toner met het serienummer 6AJ00000024 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €18,25) en ze hebben meer printcapaciteit (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een gloednieuw patroon niet wordt herkend. We bieden daarom een aantal oplossingen: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en controleer nog eens of je het plakkertje hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak de toner schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Toshiba T-1640E toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 6AJ00000024 alternatief aanschaffen is een veel gevallen zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in verhouding tot merkinkt. Het tarief is interessanter en de inktpatronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde. Een minpunt is dat je te maken kunt krijgen met storing en meldingen. Dit soort storingen kan je gewoonlijk gemakkelijk verhelpen.

Op welke manier kan ik de Toshiba T-1640E toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Voor dit karwei koop je een unieke navul inkt set die past bij het Toshiba inktpatroon. Op internet kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Afsluitend kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als afronding test je uit of de bijgevulde Toshiba inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie