bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 2840E 6AJ00000035 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Toshiba T-2840E inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de betrouwbaarste inktwebshops voor goedkope toners. Artikel Toshiba T-2840E toner zwart met kleur zwart (black) komt van pas bij jouw zakelijke documenten. Denk dan aan fabrikant (merk) toners van Toshiba. Steeds meer printwinkels als bijvoorbeeld Vikingdirect.nl & Inktwereld.nl leveren ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is vele malen lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€35,50
Huismerk verkoopprijs€17,75
LeverancierToshiba
ModelToshiba T-2840E toner zwart
Productnummer6AJ00000035
Officiële kleurzwart
Effectiviteit23.000 prints
EAN-nummer4519232127325

Goedkoopste Toshiba T-2840E inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 6AJ00000035 toner is 23.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit is qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. Officesavers of Paradigit zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Toshiba toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. In de regel hebben zij ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Inkt aanbiedingen koop je via internet bij verkopers zoals replacedirect of Inktbaas.nl.
 • Originele 6AJ00000035 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €35,50.
 • Toshiba imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is uitstekend.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (denk aan eco-modus) en probeer lettertypes zoals Century Gothic of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vind je de directe links naar de beste printwinkels waar je voordelig en snel 6AJ00000035 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Toshiba T-2840E toner zwart vergelijken
Toshiba toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €39,05. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €35,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €17,75. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Toshiba T-2840E toner zwart originele inkt€35,50
Toshiba T-2840E toner zwart multipack (merk toners)€71,00
Toshiba T-2840E toner zwart huismerk inkt * €17,75
Toshiba T-2840E toner zwart huismerk duopack * €35,50
Prijstabel voor de 6AJ00000035 tonercartridge (black) in mei 2024. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Toshiba kopen?

Direkt Toshiba T-2840E inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online winkels als in de retail. Belangrijk: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze bedrijven hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en voeren meestal een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Albert Heijn, Hema, Bruna, Jumbo, Media Markt, Primera, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Amazon, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De bekende inktshops als Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste hulp en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
toshiba-t-2840e-6aj00000035-zwart-black-toner

Originele zwarte 6AJ00000035 inkt van Toshiba kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Toshiba T-2840E toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Toshiba en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt lastige foutmeldingen of storingen. Onze tip als je hoge kwaliteit prints wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Toshiba voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Een aandachtspunt bij merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld €35,50).

Toshiba T-2840E toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 6AJ00000035 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een lage stukprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Toshiba T 2840E huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vergelijkbaar (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Toshiba verwisseld maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met algemene afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik op “doorgaan” en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je het lipje los hebt gemaakt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Ik zie verticale strepen op mijn prints.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Printerinkt is uitgedroogd.Probeer het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het is ook een idee om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt.Zet de printer uit, haal alle toner uit de printer en reinig de printer grondig. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Algemene toner-problemen met betrekking tot Toshiba T-2840E inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van de Toshiba T-2840E toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Toshiba T-2840E met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €29,34 excl. de btw (dat maakt €35,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €71,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de code 6AJ00000035 betaal je een veel lagere prijs. De aanschafprijs van deze huismerk-toners ligt lager (+/- €17,75) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuwe toner weigert. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en onderzoek of je het lipje hebt weggedaan. Download de juiste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en open het reinigingsprogramma.

Is een Toshiba T-2840E toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 6AJ00000035 alternatief inkopen is in de basis een goed idee. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper dan originele producten. De prijs is aantrekkelijker en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printeradrukken is nagenoeg hetzelfde. Nadelig effect is dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit kan je doorgaans zelf oplossen.

Kan ik de Toshiba T-2840E toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor bestel je navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Toshiba inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Hierna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het inktpatroon. Als dat gelukt is kan je het product opnieuw assembleren. Tenslotte check je of de nieuwe Toshiba inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie