bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC35 C 6AJ00000050 cyaan / blauw toner

Bestel jij ook uitsluitend de goedkoopste Toshiba T-FC35-C inkt toner? Op deze website bieden wij erkende inktshops voor goedkope toners. De Toshiba T-FC35-C toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is geschikt voor al jouw kleurenafdrukken. Populair zijn de merkproducten van Toshiba. Velerlei printwinkels zoals bijvoorbeeld Staples en replacedirect faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€93,00
Huismerk verkoopprijs€46,50
MerkToshiba
ModelToshiba T-FC35-C toner cyaan
Seriecode6AJ00000050
Kleurencyaan
Intensiteit21.000 prints
EAN-code4519232131841

Goedkoopste Toshiba T-FC35-C inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 6AJ00000050 toner is 21.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat is veel voordelige dan in de winkel. Inkt.nl of Goedkoopprinten.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Toshiba toners. Ze beschikken over een uitstekend assortiment en geven advies / service. In de basis verkopen ze ook een aantrekkelijk huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij winkels zoals Inktwereld.nl en Handyman.nl.
 • Originele 6AJ00000050 inkt toners haal je in huis vanaf €93,00.
 • Toshiba imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De kwaliteit is uitstekend.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. beperkte kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Century Gothic of Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar de betrouwbaarste inktshops waar je voordelig en snel 6AJ00000050 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Toshiba T-FC35-C toner cyaan vergelijken
Toshiba toners kunnen best duur zijn. Dit soort blauwe tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €102,30. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €93,00. De beste optie is het huismerk. Deze kosten komen neer op zo’n €46,50. Lees meer over voordelen en gevaren van huismerk toners. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Toshiba T-FC35-C toner cyaan originele inkt€93,00
Toshiba T-FC35-C toner cyaan multipack (merk toners)€186,00
Toshiba T-FC35-C toner cyaan huismerk inkt * €46,50
Toshiba T-FC35-C toner cyaan huismerk duopack * €93,00
Tabel met prijzen voor de 6AJ00000050 tonercartridge (blauw) in mei 2024. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Toshiba verkrijgen?

Meteen Toshiba T-FC35-C inkt kopen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als in de winkel in de buurt. Belangrijk: koop altijd bij een online inktspeciaalzaak. Zij hebben verstand van zaken, kunnen razendsnel bezorgen en voeren normaal gesproken een prima huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Bruna, Hema, Primera, Jumbo, Expert, Kruidvat.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Coolblue, Wehkamp, Fonq, Bol.com, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • De bekende inktwebshops als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
toshiba-t-fc35-c-6aj00000050-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 6AJ00000050 inkt van Toshiba bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Toshiba T-FC35-C toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste koop. Deze toners worden gemaakt door Toshiba en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van Toshiba hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van originele merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld €93,00).

Toshiba T-FC35-C toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 6AJ00000050 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en zorgt voor een besparing tot wel 60%. Dat komt door een lage stukprijs en doordat deze toners tot de rand gevuld worden met inkt. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Toshiba T FC35 C huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten als je het vergelijkt met originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je ongemak kunt ervaren door storingscodes en foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Toshiba geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het onderstaande overzicht vind je de meest voorkomende printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij huismerk-inkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Controleer of je het kapje helemaal hebt verwijderd en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check of je toners goed in de printer zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit om op die manier de printkop te reinigen. De beste tips is om de testpagina maandelijks af te drukken.
Een lekkende tonercartridge.Breek de printopdracht af, haal alle toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
Alledaagse problemen aangaande Toshiba T-FC35-C inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de Toshiba T-FC35-C toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de Toshiba T-FC35-C met de kleur cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €76,86 excl. btw (dat betekent €93,00 inclusief btw). Indien je een duopack of voordeelverpakking bestelt kost het ongeveer €186,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 6AJ00000050 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €46,50) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is de oplossing?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw patroon weigert. Dit los je als volgt op: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en bekijk of je het beschermkapje weg hebt gehaald. Installeer de nieuwste printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Toshiba T-FC35-C toner cyaan huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 6AJ00000050 alternatief gebruiken is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is +/- 50% goedkoper dan merk-inkt. Het tarief is lager en de inktpatronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet nauwelijks onder. Het belangrijkste nadeel is dat er sprake kan zijn van errors of foutmeldingen. Zulke storingen kan je gewoonlijk gemakkelijk verhelpen.

Kan ik ook zelf de Toshiba T-FC35-C toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Daarvoor koop je een set navulinkt die geschikt is voor het Toshiba inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de blauwe inkt in het reservoir. Als laatste kan je het patroon opnieuw vastklikken. Aansluitend bekijk je of de nieuwe Toshiba inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie