bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC20E K 6AJ00000066 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Toshiba T-FC20E-K inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl tref je de populairste printshops voor betaalbare toners. Deze Toshiba T-FC20E-K toner zwart met kleurcode zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met “echte” toners van Toshiba. Diverse inktshops zoals Staples & Officesavers faciliteren ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€34,50
Huismerk verkoopprijs€17,25
MerkToshiba
ProductToshiba T-FC20E-K toner zwart
Seriecode6AJ00000066
Kleurenzwart
Printvermogen20.300 prints
EAN-nummer4519232139533

Goedkoopste Toshiba T-FC20E-K inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de 6AJ00000066 toner is 20.300 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. printershop en Handyman.nl zijn gespecialiseerde webshops waar jij kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze hanteren een uitstekend assortiment en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Gewoonlijk bieden ze ook een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via winkels als 112supplies & inktknaller.nl.
 • Originele 6AJ00000066 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €34,50.
 • Toshiba imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Adviezen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (bijv. beperkte kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans & Times New Roman.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar de beste printwinkels waar je zonder gedoe 6AJ00000066 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Toshiba T-FC20E-K toner zwart vergelijken
Toshiba toners kunnen best duur zijn. Dit model zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €37,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de toners al voor €34,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €17,25. Ook relevant: besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Toshiba T-FC20E-K toner zwart originele inkt€34,50
Toshiba T-FC20E-K toner zwart multipack (merk toners)€69,00
Toshiba T-FC20E-K toner zwart huismerk inkt * €17,25
Toshiba T-FC20E-K toner zwart huismerk duopack * €34,50
Tabel met prijzen voor de 6AJ00000066 tonercartridge (black) in mei 2024. * Voorwaarden: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Toshiba aanschaffen?

Gelijk Toshiba T-FC20E-K inkt bestellen? Dit type toner (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij internet-leveranciers als bij gespecialiseerde winkels. Onze tip: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Deze leveranciers hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en faciliteren tevens een uitmuntend huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Albert Heijn, Bruna, Hema, Kruidvat, Expert, Jumbo, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Amazon, Blokker, Ebay, Coolblue, Bol.com zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktshops als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste hulp en hebben doorgaans de beste deals.
toshiba-t-fc20e-k-6aj00000066-zwart-black-toner

Originele zwarte 6AJ00000066 inkt van Toshiba bestellen en laten bezorgen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Toshiba T-FC20E-K toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. De toners worden gefabriceerd door Toshiba en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met lastige storingscodes en foutmeldingen. Ons advies als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Toshiba leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Een aandachtspunt bij originele merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld genomen €34,50).

Toshiba T-FC20E-K toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar klooninkt van derden. Het 6AJ00000066 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere prijs van de toner en doordat deze producten wél helemaal gevuld worden. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Toshiba T FC20E K huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit van de afdrukken is prima (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van imitatie inkt is dat je hinder kunt hebben van errors of foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Toshiba vervangen maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met veel voorkomende printproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: geen originele inkt.Komt vaak voor bij imitatie inkt. Klik op “doorgaan” want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en begin met het standaard onderhoud.
De toners zijn uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Een voordeliger alternatief is om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, verwijder snel alle toners en reinig de printer grondig. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Meest gezochte printproblemen met de Toshiba T-FC20E-K inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de Toshiba T-FC20E-K toner zwart toner?
De kostprijs van een Toshiba T-FC20E-K met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €28,51 excl. btw (dat maakt €34,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / multipack prefereert betaal je zo’n €69,00. Met een huismerk toner met de code 6AJ00000066 kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €17,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Er zijn voorvallen waarbij een net nieuw patroon weigert. Je kunt een aantal dingen proberen: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is een Toshiba T-FC20E-K toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Het huismerk 6AJ00000066 alternatief gebruiken is doorgaans niet schadelijk. Namaak inkt is plus minus 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De kostprijs is goedkoper en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit is praktisch dezelfde. Nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal zelf verhelpen.

Kan ik ook zelf de Toshiba T-FC20E-K toner navullen?
Een toner bijvullen kan je zelf ook thuis doen. In dat geval kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het Toshiba inktpatroon. Online kun je verdere uitleg zoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Voorts injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Verder mag je alles in elkaar zetten. Als laatste achterhaal je of de budget Toshiba inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie