bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 2450E 6AJ00000088 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Toshiba T-2450E inkt toner? Op deze website vergelijk je erkende inktwebshops voor goedkope toners. De Toshiba T-2450E toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor jouw zwart-wit printjes. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Toshiba. Heel wat webshops als o.a. Office Centre of Go4inkt bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€36,50
Huismerk vanafprijs€18,25
LeverancierToshiba
TypeToshiba T-2450E toner zwart hoge capaciteit
Seriecode6AJ00000088
Kleurzwart
Printcapaciteit22.000 prints
EAN-nummer4519232146968

Goedkoopste Toshiba T-2450E inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 6AJ00000088 toner is 22.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit is qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktshop.nl & Handyman.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls beschikken ze over een interessant huismerk.

 • De goedkoopste inkt is verkrijgbaar via leveranciers als replacedirect & Mediamarkt.nl.
 • Originele 6AJ00000088 inkt toners zijn te bestellen v.a. €36,50.
 • Toshiba imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (bijv. eco-modus) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je erkende verkopers waar je snel en simpel 6AJ00000088 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Toshiba T-2450E toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Toshiba toners zijn niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €40,15. Online ben je een stuk voordeliger uit. Hier betaal je gemiddeld €36,50. De meest betaalbare optie is huismerk-inkt. Daarvoor moet je denken aan €18,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Toshiba T-2450E toner zwart hoge capaciteit originele inkt€36,50
Toshiba T-2450E toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€73,00
Toshiba T-2450E toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €18,25
Toshiba T-2450E toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €36,50
Prijsoverzicht van de 6AJ00000088 tonercartridge (black) in mei 2024. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Toshiba verkrijgen?

Snel Toshiba T-2450E inkt bestellen? Deze specifieke toner of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetshops als bij winkeliers. Ons advies: bestel sowieso bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders hebben verstand van zaken, de meeste voorraad en voeren bovendien een kwalitatief huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Action, Albert Heijn, Hema, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Primera, Jumbo.
 • Grote platformen als Amazon, Wehkamp, Ebay, Blokker, Bol.com, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De grote inktaanbieders als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben de beste acties en kortingen.
toshiba-t-2450e-6aj00000088-zwart-black-toner

Originele zwarte 6AJ00000088 inkt van Toshiba bestellen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Toshiba T-2450E toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan de beste keuze. Deze toners worden gemaakt door Toshiba en zorgen voor de mooiste printjes. Deze toners werken altijd na plaatsing en je hebt geen last van frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Toshiba zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke errors of foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Het grootste nadeel van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €36,50).

Toshiba T-2450E toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 6AJ00000088 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze patronen wél helemaal gevuld worden. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Toshiba T 2450E huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutcodes.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de zwart inkt van Toshiba vervangen maar kan je nog niet printen? In de volgende tabel vind je de meest bekende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Negeer de melding en probeer een testafdruk te maken .
Printer herkent toner niet.Check of je het plasticje hebt weggedaan en maak de contactpunten schoon.
Ik zie strepen op mijn printjes.Bekijk of de toners in de goede gleuven zitten en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het is nog beter om iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Beëindig de huidige afdruktaken, verwijder de verschillende toners en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Plaats altijd een nieuw product.
Meest gezochte problemen met de Toshiba T-2450E inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Toshiba T-2450E toner zwart hoge capaciteit toner?
De prijs van een Toshiba T-2450E met kleur zwart (black) toner is standaard zo’n €30,17 excl. btw (dat maakt €36,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking bestelt kost het ongeveer €73,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 6AJ00000088 ben je doorgaans voordeliger uit. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt lager (+/- €18,25) en maximale aantal afdrukken is beter (gevuld met meer inkt).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe toner niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: loop de patronen in de printer na, en check of je het kapje weg hebt gehaald. Loop de printersoftware na of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en start het reinigingsprogramma.

Is het Toshiba T-2450E toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 6AJ00000088 alternatief kiezen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper dan inkt van het merk zelf. Het tarief is aantrekkelijker en de patronen bevatten meer inkt. De printkwaliteit is praktisch dezelfde. Een negatieve kant is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je meestal simpel herstellen.

Hoe kan ik snel de Toshiba T-2450E toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Daarvoor neem je een speciale set navulinkt voor het Toshiba inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het reservoir. Dan kun je alles weer terugzetten in originele staat. Als afronding test je of de nagevulde Toshiba inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie