bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC28E Y 6AJ00000049 geel / yellow toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Toshiba T-FC28E-Y inkt toner? Op deze pagina bieden wij erkende inktshops voor spotgoedkope toners. Het product Toshiba T-FC28E-Y toner geel met kleur geel (yellow) kun je gebruiken voor het afdrukken van kleurrijke afbeeldingen. Kies bijvoorbeeld voor “echte” toners van Toshiba. Velerlei verkooppunten als bijv. Printabout.nl & Inkclub leveren ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€95,50
Huismerk prijzen€47,75
MerkToshiba
ProductToshiba T-FC28E-Y toner geel
Serienummer6AJ00000049
Kleur beschrijvinggeel
Printcapaciteit24.000 prints
EAN-code4519232131834

Goedkoopste Toshiba T-FC28E-Y inkt kopen februari 2024

De capaciteit van de 6AJ00000049 toner is 24.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan veel voordelige dan bij een regionale speciaalzaak. replacedirect & Alleeninkt.nl zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze hebben duizenden producten en jij kan terecht voor service. Meestal hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij winkels als Inkt.nl of Mediamarkt.nl.
 • Originele 6AJ00000049 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €95,50.
 • Toshiba imitatie inkt heeft erg veel voordelen. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) in plaats van losse kleuren. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Instructies om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (denk dan aan eco-stand) & overweeg een lettertype als Ecofont en Garamond.
 • Via dit portaal klik je direct door naar de populairste verkopers waar je probleemloos en snel 6AJ00000049 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Toshiba T-FC28E-Y toner geel vergelijken
Toshiba toners hebben een prijskaartje. Een dergelijke gele tonercartridge kost in de winkel al snel €105,05. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €95,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €47,75. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Toshiba T-FC28E-Y toner geel originele inkt€95,50
Toshiba T-FC28E-Y toner geel multipack (merk toners)€191,00
Toshiba T-FC28E-Y toner geel huismerk inkt * €47,75
Toshiba T-FC28E-Y toner geel huismerk duopack * €95,50
Tabel met prijzen voor de 6AJ00000049 tonercartridge (yellow) in februari 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Toshiba bestellen?

Snel Toshiba T-FC28E-Y inkt bestellen? Dit type inkt of een alternatief huismerk bieden veel winkels aan. Zowel via online winkels als bij boekhandels. Kooptip: bestel sowieso bij een internet printshop. Deze winkels bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en verstrekken doorgaans een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de regio: Action, Hema, Albert Heijn, Bruna, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Grote platformen als Coolblue, Bol.com, Ebay, Wehkamp, Amazon, Blokker zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Online inktwebshops als Sneltoner.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl leveren alles uit voorraad, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
toshiba-t-fc28e-y-6aj00000049-geel-yellow-toner

Originele gele 6AJ00000049 inkt van Toshiba bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Toshiba T-FC28E-Y toner geel originele gele toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van Toshiba en leveren een optimaal resultaat. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt hinderlijke foutmeldingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Toshiba zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van originele merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €95,50).

Toshiba T-FC28E-Y toner geel huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor imitatie inkt van derde partijen. Het 6AJ00000049 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. De besparing komt tot stand door een lage stukprijs en doordat deze toners meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste koop als je met name let op de prijs.

 • Toshiba T FC28E Y huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het grootste nadeel van namaak inkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Problemen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de geel inkt van Toshiba verwisseld maar weigert de printer om af te drukken? In de volgende tabel tref je de meest voorkomende toner-problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Loop nog eens na of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Loop de geplaatste toners even na en selecteer het onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. Het advies van experts is om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak alles grondig schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende problemen in relatie tot Toshiba T-FC28E-Y inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Toshiba T-FC28E-Y toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de Toshiba T-FC28E-Y met de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €78,93 excl. de btw (€95,50 inclusief de btw). Zodra je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je ongeveer €191,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met het serienummer 6AJ00000049 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €47,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (gevuld met meer inkt).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon weigert. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en controleer nog eens of je het plakkertje los hebt gemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en open het reinigingsprogramma.

Is het Toshiba T-FC28E-Y toner geel huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 6AJ00000049 alternatief kopen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De kostprijs is voordeliger en de patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De printkwaliteit is vergelijkbaar. Een negatieve kant is dat je wordt geconfronteerd met storingscodes en foutmeldingen. Dit kan je vaak eenvoudig oplossen.

Tegen lage kosten de Toshiba T-FC28E-Y toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor die werkzaamheden koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Toshiba inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend spuit je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna kan je het patroon in elkaar klikken. Achteraf test je of de budget Toshiba inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te doen.

Plaats een reactie