bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T FC28E C cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste Toshiba T-FC28E-C inkt toner? Via Inktaanbieding.nl bieden wij de meest populaire verkooppunten voor verrassend voordelige toners. Deze Toshiba T-FC28E-C toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) biedt uitkomst voor de mooiste kleurenafdrukken. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met originele patronen van Toshiba. Een groeiend aantal webshops zoals Office Centre & Go4inkt bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is veel lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€95,50
Huismerk verkoopprijs€47,75
FabrikantToshiba
ModelToshiba T-FC28E-C toner cyaan
ProductnummerTFC28EC
Officiële kleurcyaan
Capaciteit24.000 prints
EAN-code4519232131803

Goedkoopste Toshiba T-FC28E-C inkt kopen mei 2024

De capaciteit van de TFC28EC toner is 24.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar een stuk goedkoper dan bij een plaatselijke verkoper. Sneltoner.nl of Alleeninkt.nl zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en staan bekend om hun goede klantenservice. Over het algemeen hanteren zij ook een interessant huismerk.

 • De voordeligste inkt is te koop bij webwinkels als coolblue.nl en Paradigit.
 • Originele TFC28EC inkt toners koop je online vanaf €95,50.
 • Toshiba imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, loop alle eco-printinstellingen na (bijv. snelle modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco of Brush Script.
 • Via inktaanbieding.nl vind je populaire inktaanbieders waar je probleemloos en snel TFC28EC toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Toshiba T-FC28E-C toner cyaan vergelijken
Toshiba toners hebben een prijskaartje. Dit type blauwe tonercartridge kost in de winkel al snel €105,05. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €95,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is er omgerekend al voor €47,75. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Toshiba T-FC28E-C toner cyaan originele inkt€95,50
Toshiba T-FC28E-C toner cyaan multipack (merk toners)€191,00
Toshiba T-FC28E-C toner cyaan huismerk inkt * €47,75
Toshiba T-FC28E-C toner cyaan huismerk duopack * €95,50
Prijsoverzicht van de TFC28EC tonercartridge (blauw) in mei 2024. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Toshiba aanvragen?

Direkt Toshiba T-FC28E-C inkt bestellen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij internet-aanbieders als bij boekenwinkels. Advies van de specialist: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben normaal gesproken een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Bruna, Action, Handyman, Hema, Media Markt, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Grote webwinkels als Bol.com, Blokker, Ebay, Coolblue, Fonq, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en stunten regelmatig met hoge kortingen.
toshiba-t-fc28e-c-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe TFC28EC inkt van Toshiba bestellen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Toshiba T-FC28E-C toner cyaan originele blauwe toner voorziet hierin. De toners zijn afkomstig van Toshiba en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je wordt niet lastig gevallen met lastige foutmeldingen of storingen. De beste koop als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele tonercartridges van Toshiba bieden de beste kwaliteit prints.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storingen en foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Een minpunt van originele merktoners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €95,50).

Toshiba T-FC28E-C toner cyaan huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Kies dan voor klooninkt van derde partijen. Het TFC28EC huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Toshiba T FC28E C huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Het grootste voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is erg goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • De schaduwkant van namaak inkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Fouten en storingen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de cyaan inkt van Toshiba verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht bekijk je bekende issues inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij imitatie inkt. Negeer de melding want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Controleer nog eens of je de beschermingstape los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
De inkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om de printkop schoon te maken. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt de printer in. Breek de afdruktaak af, verwijder de verschillende toners en maak de houder schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest voorkomende inktproblemen met de Toshiba T-FC28E-C inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welke prijzen zijn bekend voor de Toshiba T-FC28E-C toner cyaan toner?
De adviesprijs van de Toshiba T-FC28E-C met kleur cyaan (blauw) toner is ongeveer €78,93 excl. btw (dat maakt €95,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack neemt moet je denken aan €191,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het serienummer TFC28EC kan je nog meer besparen. De adviesprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €47,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Het kan voorkomen dat een net nieuw inktpatroon weigert. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon en voer reiniging van de printkop uit.

Is het Toshiba T-FC28E-C toner cyaan huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk TFC28EC alternatief gebruiken is vaak een goed idee. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper dan originele inkt. De prijs is gunstiger en de patronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de afdrukken is praktisch dezelfde. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Dit soort storingen kan je veelal gemakkelijk herstellen.

Tegen lage kosten de Toshiba T-FC28E-C toner navullen?
Een toner bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Toshiba inktpatroon. Op verschillende websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder mag je het product opnieuw assembleren. Als laatste test je uit of de nagevulde Toshiba inkt goed werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie