bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Toshiba T 5301S 6B000000488 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Toshiba T-5301S inkt toner? Via onze vergelijker kan je aan de slag met toonaangevende aanbieders voor extra goedkope toners. Artikel Toshiba T-5301S toner zwart met kleurcode zwart (black) is ideaal voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Populair zijn de verschillende merkartikelen van Toshiba. Velerlei inktshops als bijvoorbeeld Totaalinkt.shop en Easy-ink verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn een stuk goedkoper, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€162,50
Huismerk prijzen€81,25
FabrikantToshiba
ArtikelToshiba T-5301S toner zwart
Seriecode6B000000488
Kleur beschrijvingzwart
Printvermogen25.000 prints
EAN-nummer4053768179262

Goedkoopste Toshiba T-5301S inkt bestellen mei 2024

De capaciteit van de 6B000000488 toner is 25.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je koopt het een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Inktweb.nl en Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Toshiba toners. Ze verkopen een uitstekend assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis leveren zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is aan te schaffen bij winkels als Inktweb.nl of inktknaller.nl.
 • Originele 6B000000488 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €162,50.
 • Toshiba imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (denk aan snel-modus) & probeer lettertypes zoals Ryman Eco & Times New Roman.
 • Op Inktaanbieding.nl vergelijk je de meest bekende webwinkels waar je de beste 6B000000488 toner aanbiedingen kan kopen.

Prijzen Toshiba T-5301S toner zwart vergelijken
Toshiba toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit model zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €178,75. Bij de inktshops is het goedkoper en ligt de verkoopprijs rond de €162,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €81,25. Ook interessant: besparen dankzij huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Toshiba T-5301S toner zwart originele inkt€162,50
Toshiba T-5301S toner zwart multipack (merk toners)€325,00
Toshiba T-5301S toner zwart huismerk inkt * €81,25
Toshiba T-5301S toner zwart huismerk duopack * €162,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 6B000000488 tonercartridge (black) in mei 2024. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Toshiba inkopen?

Direkt Toshiba T-5301S inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via webshops als bij computerzaken. Onze tip: bestel sowieso bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Zij bieden top-service, hebben de snelste levertijd en verstrekken meestal een kwalitatief huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Action, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Jumbo, Kruidvat, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Amazon, Bol.com, Ebay, Fonq, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Erkende inktwebwinkels als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en zijn het scherpst qua prijs.
toshiba-t-5301s-6b000000488-zwart-black-toner

Originele zwarte 6B000000488 inkt van Toshiba kopen

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Toshiba T-5301S toner zwart originele zwarte toner voorziet hierin. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Toshiba en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je vermijdt frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Toshiba zorgen voor het beste resultaat.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • De schaduwkant van merktoners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddelde kosten liggen op €162,50).

Toshiba T-5301S toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Bestel dan eens namaak-inkt van goedkope merken. Het 6B000000488 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is fors goedkoper. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Toshiba T 5301S huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt wanneer je het afzet tegen originele inkt.
 • De afdrukkwaliteit is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen of foutmeldingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van je toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Toshiba verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel staan bekende issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Gebeurt vaak bij huismerken. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Toner wordt niet herkend.Onderzoek of je het beschermingsmateriaal los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De toners zijn uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog beter om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Breek de afdruktaak af, verwijder snel alle toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Alledaagse afdrukproblemen met de Toshiba T-5301S inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Toshiba T-5301S toner zwart toner?
De adviesprijs van de Toshiba T-5301S met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €134,30 excl. de btw (dat maakt €162,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack wenst liggen de kosten op zo’n €325,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 6B000000488 dalen de printkosten aanzienlijk. De verkoopprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €81,25) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal weg hebt gehaald. Update de printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Maak eventueel vuil op de contactpunten schoon en bekijk de status van de printkop.

Is het Toshiba T-5301S toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 6B000000488 alternatief gebruiken is over het algemeen zeer interessant. Namaak inkt is +/- 55% goedkoper in verhouding tot originele producten. De aanbiedingsprijs is gunstiger en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet nauwelijks onder. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je vaak zelf verhelpen.

Op welke manier kan ik de Toshiba T-5301S toner navullen?
Een patroon bijvullen met inkt kan je zelf ook thuis doen. Daarvoor werk je met een set navulinkt die geschikt is voor het Toshiba inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. In de volgende stap spuit je de zwarte inkt in het inktpatroon. Later kun je alles weer in elkaar klikken. Tenslotte bekijk je of de gekloonde Toshiba inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie