bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Utax CK 5512C 1T02R6CUT0 cyaan / blauw toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Utax CK-5512C (1T02R6CUT0) inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl tref je erkende printwinkels voor spotgoedkope toners. Artikel Utax CK-5512C (1T02R6CUT0) toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is relevant voor scherpe kleurrijke afdrukken. Er zijn diverse opties binnen de “echte” toners van Utax. Flink wat inktaanbieders als printerinktshop.nl & inktcartridge store leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€124,50
Huismerk verkoopprijs€62,25
FabrikantUtax
SoortUtax CK-5512C (1T02R6CUT0) toner cyaan
Serienummer1T02R6CUT0
Kleurencyaan
Printomvangonbekend
EAN-code4053768190359

Goedkoopste Utax CK-5512C (1T02R6CUT0) inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 1T02R6CUT0 toner is onbekend. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je bestelt het dan veel gunstiger dan in de winkel. Inkclub & Mediamarkt.nl zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Utax toners. Ze bieden duizenden producten en geven extra ondersteuning. Over het algemeen leveren zij ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te bestellen via bedrijven als Inkt.nl en Office Centre.
 • Originele 1T02R6CUT0 inkt toners koop je vanaf €124,50.
 • Utax imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, test de diverse eco-printinstellingen (bijvoorbeeld milieuvriendelijk) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont Sans of Times New Roman.
 • Via deze site check je goede leveranciers waar je voordelig en snel 1T02R6CUT0 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Utax CK-5512C (1T02R6CUT0) toner cyaan vergelijken
Utax toners zijn best prijzig. Dit soort blauwe tonercartridge heeft een prijs van zo’n €136,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de toners al voor €124,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Daarvoor moet je denken aan €62,25. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Utax CK-5512C (1T02R6CUT0) toner cyaan originele inkt€124,50
Utax CK-5512C (1T02R6CUT0) toner cyaan multipack (merk toners)€249,00
Utax CK-5512C (1T02R6CUT0) toner cyaan huismerk inkt * €62,25
Utax CK-5512C (1T02R6CUT0) toner cyaan huismerk duopack * €124,50
Prijsoverzicht van de 1T02R6CUT0 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Utax aanschaffen?

Gemakkelijk Utax CK-5512C (1T02R6CUT0) inkt kopen? Deze inkt of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel online als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: bestel bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, de meeste voorraad en voeren meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Hema, Bruna, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Wehkamp, Ebay, Bol.com, Fonq, Amazon verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Toonaangevende inktspecialisten als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en hebben de beste aanbiedingen.
utax-ck-5512c-1t02r6cut0-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 1T02R6CUT0 inkt van Utax bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Utax CK-5512C (1T02R6CUT0) toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste koop. De toners zijn afkomstig van Utax en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt geen last van storende foutmeldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Utax bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het nadeel van de “echte” merk toners is dat het nogal duur is (gemiddeld genomen €124,50).

Utax CK-5512C (1T02R6CUT0) toner cyaan huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 1T02R6CUT0 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en doordat deze producten simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Utax CK 5512C 1T02R6CUT0 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele producten.
 • De printkwaliteit is vrijwel hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • Het ongunstige van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de cyaan inkt van Utax verwisseld maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht check je algemene printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt soms voor bij namaak-inkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer of je het beschermmateriaal verwijderd hebt en maak de metalen contactpunten goed schoon.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma om de printkop schoon te maken. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, verwijder de lekkende toner en maak alles grondig schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Bekende issues met betrekking tot Utax CK-5512C (1T02R6CUT0) inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Utax CK-5512C (1T02R6CUT0) toner cyaan toner?
De kostprijs van een Utax CK-5512C (1T02R6CUT0) met kleurcode cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €102,89 excl. btw (dat betekent €124,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking of multipack kiest liggen de kosten op zo’n €249,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 1T02R6CUT0 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €62,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon wordt geweigerd door de printer. Dat is op de volgende manier op te lossen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je de beschermingstape helemaal hebt verwijderd. Update de printersoftware of reset de printer naar fabriek-instellingen. Controleer of de contactpunten schoon zijn en reinig de printkop.

Is een Utax CK-5512C (1T02R6CUT0) toner cyaan huismerk alternatief slim?
Het huismerk 1T02R6CUT0 alternatief nemen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De verkoopprijs is goedkoper en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Nadeel is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutmeldingen. Deze kan je normaliter snel herstellen.

Kan ik vanuit huis de Utax CK-5512C (1T02R6CUT0) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. In dat geval neem je een handige navulset inclusief inkt voor het Utax inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het veiligheidskapje. Daarop volgend plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het gaatje zoals aangegeven. Verder mag je alles met elkaar verbinden. Als afronding achterhaal je of de bijgevulde Utax inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie