bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Utax CK 5512K 1T02R60UT0 zwart / black toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Utax CK-5512K (1T02R60UT0) inkt toner? Op deze pagina tref je erkende verkooppunten voor goedkope toners. Deze Utax CK-5512K (1T02R60UT0) toner zwart met de kleur zwart (black) kan jij toepassen voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Kies bijvoorbeeld voor “echte” toners van Utax. Verschillende inktwebshops als bijvoorbeeld printerinktshop.nl & Inktweb.nl verstrekken ook hele goede huismerk-patronen. De prijs ligt een stuk lager, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€50,50
Huismerk verkoopprijs€25,25
FabrikantUtax
TypeUtax CK-5512K (1T02R60UT0) toner zwart
Artikelnummer1T02R60UT0
Kleurzwart
Intensiteitonbekend
EAN-code4053768190328

Goedkoopste Utax CK-5512K (1T02R60UT0) inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 1T02R60UT0 toner is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. 112supplies en Totaalinkt.shop zijn prima printshops voor het kopen van originele Utax toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Dikwijls hebben zij ook een interessant huismerk.

 • De beste inkt is aan te schaffen bij aanbieders als Inktwereld.nl en Staples.
 • Originele 1T02R60UT0 inkt toners koop je vanaf €50,50.
 • Utax imitatie inkt heeft erg veel voordelen. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. minimale kwaliteit) en kies een zuinig lettertype zoals Ecofont & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar de betrouwbaarste winkels waar je zonder gedoe 1T02R60UT0 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Utax CK-5512K (1T02R60UT0) toner zwart vergelijken
Utax toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €55,55. Via internet is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €50,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk. Daarvoor moet je denken aan €25,25. Spring verder naar: voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Utax CK-5512K (1T02R60UT0) toner zwart originele inkt€50,50
Utax CK-5512K (1T02R60UT0) toner zwart multipack (merk toners)€101,00
Utax CK-5512K (1T02R60UT0) toner zwart huismerk inkt * €25,25
Utax CK-5512K (1T02R60UT0) toner zwart huismerk duopack * €50,50
Prijstabel voor de 1T02R60UT0 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Utax bestellen?

Snel Utax CK-5512K (1T02R60UT0) inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetwinkels als bij boekenwinkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Dergelijke aanbieders bieden top-service, kunnen snel thuisbezorgen en verkopen tevens een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Hema, Action, Albert Heijn, Expert, Jumbo, Primera, Kruidvat.
 • Grote platformen als Coolblue, Wehkamp, Amazon, Fonq, Ebay, Bol.com breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Toonaangevende inktwebwinkels als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste hulp en hebben de beste aanbiedingen.
utax-ck-5512k-1t02r60ut0-zwart-black-toner

Originele zwarte 1T02R60UT0 inkt van Utax bestellen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Utax CK-5512K (1T02R60UT0) toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Utax en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De patronen werken altijd en je hebt niet te maken met lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Onze tip als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele tonercartridges van Utax zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Ze werken altijd.
 • Een minpunt van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €50,50).

Utax CK-5512K (1T02R60UT0) toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Probeer dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 1T02R60UT0 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze toners meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste keuze als je met name let op de prijs.

 • Utax CK 5512K 1T02R60UT0 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is verrassend goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • De negatieve kant van klooninkt is dat je te maken krijgt met foutcodes.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Utax verwisseld maar blijf je problemen ondervinden? In de onderstaande tabel bieden we een overzicht met algemene afdrukproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt vaak voor bij klooninkt. Sluit de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer nog eens of je het stukje tape los hebt gemaakt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Voer een toners check uit en voer het onderhoudsproces uit.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Het advies van experts is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, klik de toner uit de gleuven en reinig de complete printer. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Relevante issues aangaande Utax CK-5512K (1T02R60UT0) inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat is de adviesprijs van de Utax CK-5512K (1T02R60UT0) toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Utax CK-5512K (1T02R60UT0) met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €41,74 excl. btw (wat neerkomt op €50,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking of multipack selecteert betaal je zo’n €101,00. Dankzij een huismerk toner met de code 1T02R60UT0 dalen de printkosten aanzienlijk. Het tarief voor huismerk-toners is goedkoper (+/- €25,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Probeer eerst de volgende tips & tricks: Controleer of de patronen goed vast zitten, en achterhaal of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is het Utax CK-5512K (1T02R60UT0) toner zwart huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 1T02R60UT0 alternatief selecteren is in de basis erg aantrekkelijk. Namaak inkt is doorgaans 55% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De winkelprijs is gunstiger en deze inktpatronen bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. De schaduwkant is dat er sprake kan zijn van foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je meestal zelfstandig verhelpen.

Op welke manier kan ik de Utax CK-5512K (1T02R60UT0) toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je thuis doen. Voor die werkzaamheden gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Utax inktpatroon. Op Youtube en diverse fora vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is mag je het product opnieuw vastklikken. Nadien probeer je of de vernieuwde Utax inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie