bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Utax CK 7513 1T02V60UT0 zwart / black toner

Op zoek naar de goedkoopste Utax CK-7513 (1T02V60UT0) inkt toner? Op deze webpagina helpen wij jou aan een overzicht met de populairste webshops voor goedkope toners. Het patroon Utax CK-7513 (1T02V60UT0) toner zwart met de kleur zwart (black) komt van pas bij jouw zakelijke documenten. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Utax. Steeds meer inktaanbieders als bijvoorbeeld Printabout.nl of Inktshop.nl leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€125,50
Huismerk tarief€62,75
FabrikantUtax
SoortUtax CK-7513 (1T02V60UT0) toner zwart
Seriecode1T02V60UT0
Kleur beschrijvingzwart
Printcapaciteitonbekend
EAN-nummer4053768193596

Goedkoopste Utax CK-7513 (1T02V60UT0) inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 1T02V60UT0 toner is onbekend. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit is financieel interessanter in vergelijking met kleine winkels. Easy-ink of Paradigit zijn gespecialiseerde webshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Utax toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak voeren ze ook een goed huismerk.

 • De goedkoopste inkt is aan te schaffen bij verkopers als coolblue.nl en Mediamarkt.nl.
 • Originele 1T02V60UT0 inkt toners zijn te bestellen v.a. €125,50.
 • Utax imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Instructies om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (alsbeperkte kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Ecofont en Garamond.
 • Via dit portaal check je goede webshops waar je de beste 1T02V60UT0 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Utax CK-7513 (1T02V60UT0) toner zwart vergelijken
Utax toners zijn niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €138,05. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €125,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze koop je al vanaf €62,75. Ook relevant: de voordelen en nadelen van het huismerk. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Utax CK-7513 (1T02V60UT0) toner zwart originele inkt€125,50
Utax CK-7513 (1T02V60UT0) toner zwart multipack (merk toners)€251,00
Utax CK-7513 (1T02V60UT0) toner zwart huismerk inkt * €62,75
Utax CK-7513 (1T02V60UT0) toner zwart huismerk duopack * €125,50
Prijsoverzicht van de 1T02V60UT0 tonercartridge (black) in maart 2023. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Utax verkrijgen?

Direkt Utax CK-7513 (1T02V60UT0) inkt bestellen? Dit type toner of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel bij internet-leveranciers als bij kantoorwinkels. Kooptip: kies voor een internet printshop. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, hebben de snelste levertijd en hebben normaal gesproken een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Bruna, Hema, Action, Expert, Kruidvat, Jumbo, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Blokker, Wehkamp, Coolblue, Amazon, Fonq, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De bekende inktwebwinkels als Inkt.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en zijn het scherpst qua prijs.
utax-ck-7513-1t02v60ut0-zwart-black-toner

Originele zwarte 1T02V60UT0 inkt van Utax kopen

Wil jij printen in topkwaliteit? De Utax CK-7513 (1T02V60UT0) toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden vervaardigd door Utax en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt niet te maken met frustrerende foutmeldingen of storingen. Onze aanbeveling als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Utax zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke foutcodes. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van originele toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €125,50).

Utax CK-7513 (1T02V60UT0) toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het 1T02V60UT0 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Utax CK 7513 1T02V60UT0 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van huismerk inkt is dat je te maken krijgt met foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van Utax geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel tref je algemene inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Sluit de pop-up want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Loop nog eens na of je het beschermkapje los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een juiste printkop werking. Als oplossing raden we aan om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet de printer uit, haal voorzichtig de toners uit het apparaat en maak de houder schoon. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare afdrukproblemen m.b.t. Utax CK-7513 (1T02V60UT0) inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Utax CK-7513 (1T02V60UT0) toner zwart toner?
De adviesprijs van de Utax CK-7513 (1T02V60UT0) met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €103,72 excl. btw (dat betekent €125,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €251,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode 1T02V60UT0 ben je doorgaans voordeliger uit. De prijs van de deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €62,75) en ze hebben meer printcapaciteit (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is de oplossing?
Af en toe valt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet wordt herkend. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en onderzoek of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Neem de toner af met een pluisvrije doek en voer het reinigingsprogramma uit.

Is het Utax CK-7513 (1T02V60UT0) toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 1T02V60UT0 alternatief proberen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanbiedingsprijs is lager en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Het grootste nadeel is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Dit soort storingen kan je vaak zelfstandig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Utax CK-7513 (1T02V60UT0) toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval neem je de navulinkt set die beschikbaar is voor het Utax inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Hierna spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Dan kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als afronding test je of de gekloonde Utax inkt goed werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie