bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01153 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 006R01153 inkt toner? Op deze webpagina vind je de meest bekende inktaanbieders voor verrassend voordelige toners. Het artikel Xerox 006R01153 toner zwart met kleurcode zwart (black) is geschikt voor al jouw basic zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de echte merkartikelen van Xerox. Veel inktwebshops als bijv. Inkt-bestellen.nl of inktcartridge store leveren ook uitstekende huismerk-artikelen. Deze zijn een stuk goedkoper, ze bevatten meer ML inkt en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€82,50
Huismerk vanafprijs€41,25
LeverancierXerox
SoortXerox 006R01153 toner zwart
Productnummer006R01153
Officiële kleurzwart
Effectiviteit27.000 prints
EAN-nummer0095205611533

Goedkoopste Xerox 006R01153 inkt kopen februari 2024

De capaciteit van de 006R01153 toner is 27.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktweb.nl & printerinktshop.nl zijn prima printshops waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Dikwijls voeren ze ook een prima huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is te koop bij shops zoals Inktwereld.nl en Mediamarkt.nl.
 • Originele 006R01153 inkt toners hebben een vanafprijs van +/- €82,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De hebt een vergelijkbare kwaliteit.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of een voordeelverpakking (multipack) en bestel de individuele kleuren niet los. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Times New Roman.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar geschikte shops waar je goedkope 006R01153 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 006R01153 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit soort zwarte tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €90,75. Bij online printshops kan dat voordeliger en kost het om en nabij de €82,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €41,25. Klik verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 006R01153 toner zwart originele inkt€82,50
Xerox 006R01153 toner zwart multipack (merk toners)€165,00
Xerox 006R01153 toner zwart huismerk inkt * €41,25
Xerox 006R01153 toner zwart huismerk duopack * €82,50
Tabel met prijzen voor de 006R01153 tonercartridge (black) in februari 2024. * Disclaimer: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox aanvragen?

Meteen Xerox 006R01153 inkt bestellen? Dit inktpatroon of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via online winkels als bij kantoorwinkels. Belangrijk: shop bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders helpen bij problemen, kunnen uit eigen magazijn leveren en hanteren meestal een uitmuntend huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Hema, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Coolblue, Bol.com, Fonq, Amazon, Wehkamp bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en bieden de hoogste kortingen.
xerox-006r01153-zwart-black-toner

Originele zwarte 006R01153 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 006R01153 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van Xerox en hebben de hoogste afdrukkwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je krijgt geen vervelende foutmeldingen of storingen. De beste koop als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Het grootste nadeel van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €82,50).

Xerox 006R01153 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van een ander merk. Het 006R01153 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is fors goedkoper. Deze besparing is mogelijk dankzij een fors lagere adviesprijs en omdat deze patronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Je ontvangt dus meer inkt voor je geld. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 006R01153 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit is vrijwel hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • De schaduwkant van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je intussen de zwart inkt van Xerox vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de onderstaande tabel staan veel voorkomende toner-problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit zien we vaak bij huismerken. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Achterhaal of je het kapje goed verwijderd hebt en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een goede oplossing is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Stop de afdruktaak, haal alle toner uit de printer en maak alles direct schoon. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest gangbare afdrukproblemen m.b.t. Xerox 006R01153 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat betaal ik voor de Xerox 006R01153 toner zwart toner?
De prijs van een Xerox 006R01153 met kleuromschrijving zwart (black) toner is doorgaans +/- €68,18 excl. btw (wat neerkomt op €82,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking bestelt moet je denken aan €165,00. Met een huismerk toner met de fabrikantcode 006R01153 betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €41,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer milliliters).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Je kunt het volgende proberen: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en bekijk of je het beschermingsmateriaal hebt losgemaakt. Loop de printersoftware na of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 006R01153 toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 006R01153 alternatief proberen is bijna altijd niet verkeerd. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper in vergelijking met merk-inkt. Het tarief is gunstiger en de inktpatronen bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Houd er wel rekening mee dat je soms te maken hebt met foutmeldingen. Deze kan je normaal gesproken gemakkelijk herstellen.

Hoe werkt de Xerox 006R01153 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje koop je een set navulinkt die geschikt is voor het Xerox inktpatroon. Op internet lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Later mag je het product opnieuw vastklikken. Aansluitend controleer je of de vernieuwde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie