bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R04078 cyaan / blauw toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R04078 inkt toner? Op deze website vind je erkende inktshops voor voordelige toners. Deze Xerox 106R04078 toner cyaan hoge capaciteit met kleurcode cyaan (blauw) is te gebruiken voor prachtige kleurrijke printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de originele patronen van Xerox. Veel inktaanbieders als Staples & inktcartridge store hanteren ook een gigantisch aanbod huismerken. De verkoopprijs is erg interessant, ze bevatten meer ML inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€283,50
Huismerk tarieven€141,75
MerkXerox
ProductXerox 106R04078 toner cyaan hoge capaciteit
Artikelcode106R04078
Kleurcodecyaan
Printvermogen26.500 prints
EAN-nummer0095205882148

Goedkoopste Xerox 106R04078 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R04078 toner is 26.500 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan in een lokale shop. Inktwereld.nl en Printabout.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze hanteren een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel hebben zij ook een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij verkopers als Sneltoner.nl & inktknaller.nl.
 • Originele 106R04078 inkt toners zijn te bestellen v.a. €283,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, test de diverse eco-printinstellingen (alssnel-modus) & probeer lettertypes zoals Ecofont Sans & Calibri.
 • Via onze website klik je direct door naar bekende aanbieders waar je op een gebruiksvriendelijke manier 106R04078 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R04078 toner cyaan hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke blauwe tonercartridge kent een vanafprijs van €311,85. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €283,50. De aantrekkelijkste optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €141,75. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R04078 toner cyaan hoge capaciteit originele inkt€283,50
Xerox 106R04078 toner cyaan hoge capaciteit multipack (merk toners)€567,00
Xerox 106R04078 toner cyaan hoge capaciteit huismerk inkt * €141,75
Xerox 106R04078 toner cyaan hoge capaciteit huismerk duopack * €283,50
Prijsoverzicht van de 106R04078 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * N.b.: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Gelijk Xerox 106R04078 inkt kopen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze partijen hebben betrouwbare service, bezorgen supersnel aan huis en bieden vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Action, Hema, Bruna, Handyman, Expert, Kruidvat, Jumbo, Media Markt.
 • Bekende webshops als Blokker, Fonq, Ebay, Amazon, Bol.com, Coolblue zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Toonaangevende inktaanbieders als Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een handige zoektool en hebben vaak de scherpste prijs.
xerox-106r04078-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 106R04078 inkt van Xerox kopen en laten bezorgen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R04078 toner cyaan hoge capaciteit originele blauwe toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden gemaakt door Xerox en leveren een optimaal resultaat. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante foutcodes. Het doet wat het met doen.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €283,50).

Xerox 106R04078 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Kijk eens naar namaak-inkt van derde leveranciers. Het 106R04078 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is fors goedkoper. De besparing komt tot stand door een lagere prijs van de toner en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste koop als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R04078 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten in vergelijking met originele inktpatronen.
 • De kwaliteit van de prints is vrijwel hetzelfde (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van imitatie inkt is dat je te maken krijgt met waarschuwingen of foutmeldingen.

Fouten en storingen bij het vervangen van jouw toners

Heb je intussen de cyaan inkt van Xerox vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de tabel hieronder staan gangbare afdrukproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: de toner is beschadigd.Soms gebeurt dit bij huismerk-inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Check of je het beschermkapje verwijderd hebt en maak de contactpunten schoon.
Ik zie lelijke strepen op het papier.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma om de printkop weer vrij te maken. Wat je kunt doen isom vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Lekkende tonercartridge.Breek de afdruktaak af, verwijder de lekkende toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
Gangbare issues in relatie tot Xerox 106R04078 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Xerox 106R04078 toner cyaan hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Xerox 106R04078 met kleurcode cyaan (blauw) toner is gemiddeld zo’n €234,30 excl. de btw (dat maakt €283,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / multipack bestelt betaal je ongeveer €567,00. Door te printen met een huismerk toner met het OEM-nummer 106R04078 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €141,75) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuw patroon niet wordt gedetecteerd. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en controleer nog eens of je het plakkertje hebt weggedaan. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is een Xerox 106R04078 toner cyaan hoge capaciteit huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 106R04078 alternatief gebruiken is vaak erg aantrekkelijk. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper in vergelijking met inkt van het merk zelf. Het tarief is aantrekkelijker en deze toners zijn gevuld met meer inkt. De printkwaliteit is gewoon erg goed. Nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals storingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je meestal gemakkelijk herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 106R04078 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor deze handeling gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Je haalt de toner uit elkaar. Nu plaats je de injectiespuit met blauwe inkt in het reservoir. Afsluitend kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Als laatste test je uit of de bijgevulde Xerox inkt correct functioneert door een testprint te vragen.

Plaats een reactie