bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01175 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 006R01175 inkt toner? Via onze vergelijk-tool helpen wij jou aan een overzicht met goede aanbieders voor betaalbare toners. Artikel Xerox 006R01175 toner zwart met de kleur zwart (black) is ideaal voor documenten met heldere zwarte tekst. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met echte merkartikelen van Xerox. Diverse inktwebshops als o.a. Vikingdirect.nl & Officesavers verkopen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben doorgaans meer milliliters en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde vanafprijs€112,50
Huismerk tarieven€56,25
MerkXerox
TypeXerox 006R01175 toner zwart
Serienummer006R01175
Kleur omschrijvingzwart
Intensiteit26.000 prints
EAN0095205611755

Goedkoopste Xerox 006R01175 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 006R01175 toner is 26.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is financieel interessanter dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl of Totaalinkt.shop zijn erkende verkooppunten waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze hebben een uitstekend assortiment en geven extra ondersteuning. Over het algemeen hebben zij ook een interessant huismerk.

 • De beste inkt bestel je online bij winkels als inktcartridge store en printerinktshop.nl.
 • Originele 006R01175 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €112,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. eco-modus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic & Baskerville Old Face.
 • Via deze site vind je de directe links naar de beste winkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier 006R01175 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 006R01175 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €123,75. In de webshops is dat voordeliger. Daar kost het zo’n €112,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (imitatie inkt). Reken op een bedrag van €56,25. Spring verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 006R01175 toner zwart originele inkt€112,50
Xerox 006R01175 toner zwart multipack (merk toners)€225,00
Xerox 006R01175 toner zwart huismerk inkt * €56,25
Xerox 006R01175 toner zwart huismerk duopack * €112,50
Geschatte prijzen van de 006R01175 tonercartridge (black) in maart 2023. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Gelijk Xerox 006R01175 inkt bestellen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel online als in de retail. Belangrijk: kies voor een online inktspeciaalzaak. Deze shops helpen bij problemen, kunnen razendsnel bezorgen en hanteren doorgaans een uitstekend huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Handyman, Action, Hema, Jumbo, Expert, Primera, Kruidvat.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Fonq, Blokker, Bol.com, Coolblue, Wehkamp zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktwebshops als 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden een top-service en hebben de beste acties en kortingen.
xerox-006r01175-zwart-black-toner

Originele zwarte 006R01175 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 006R01175 toner zwart originele zwarte toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en leveren de mooiste afdrukken. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van frustrerende storing en meldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen lastige storing en meldingen. Het doet wat het met doen.
 • Het grootste nadeel van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €112,50).

Xerox 006R01175 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derde partijen. Het 006R01175 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is vaak een keer zo goedkoop als het a-merk. Dit heeft te maken met een scherpe stukprijs en omdat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 006R01175 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat er meer inkt in zit als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit is erg goed (vooral als je veel in zwart print).
 • Het nadeel van budget inkt is dat je ongemak kunt ervaren door waarschuwingen of foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Xerox geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht zie je de meest gangbare inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit kan voorkomen bij namaak-inkt. Klik het venster weg en probeer gewoon te printen.
Toner wordt niet herkend.Controleer nog eens of je het beschermmateriaal weg hebt gehaald en maak de contactpunten schoon.
Strepen en vage vegen (slechte printkwaliteit).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een goede oplossing is om elke week een testpagina te printen.
Er lekt inkt uit de tonercartridge.Zet de printer meteen stil, haal alle toner uit de printer en maak alles direct schoon. Stuur het defecte product retour.
Gangbare printproblemen met betrekking tot Xerox 006R01175 inkt.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 006R01175 toner zwart toner?
De adviesprijs van de Xerox 006R01175 bedoeld voor de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €92,98 excl. de btw (dus €112,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking of multipack wenst betaal je ongeveer €225,00. Met een huismerk toner met het nummer 006R01175 betaal je veel minder. De aanschafprijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €56,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en check of je het dopje / plastic hebt weggedaan. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 006R01175 toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Een huismerk 006R01175 alternatief bestellen is vaak lucratief. Namaak inkt is doorgaans 65% goedkoper in vergelijking met merkinkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Het belangrijkste nadeel is dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal zelf herstellen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 006R01175 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei werk je met een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website kun je verdere uitleg zoeken: Start met het verwijderen van het omhulsel. Hierna injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later mag je het product opnieuw assembleren. Tenslotte bekijk je of de budget Xerox inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie