bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R03942 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 106R03942 inkt toner? Op deze website vergelijk je geschikte inktwebshops voor verrassend voordelige toners. Het artikel Xerox 106R03942 toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor jouw zakelijke documenten. De hoogste afdrukkwaliteit haal je doorgaans met merkproducten van Xerox. Diverse inktshops als o.a. inktknaller.nl of Inktshop.nl faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn een stuk goedkoper, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte verkoopprijs€280,50
Huismerk tarief€140,25
LeverancierXerox
ModelXerox 106R03942 toner zwart hoge capaciteit
Artikelnummer106R03942
Officiële kleurzwart
Printomvang25.900 prints
EAN0095205847574

Goedkoopste Xerox 106R03942 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R03942 toner is 25.900 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Je krijgt het dan veel voordelige dan in de winkel. Inktcartridge store of Staples zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Standaard hebben zij ook een goedkoop huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij bedrijven als coolblue.nl of Paradigit.
 • Originele 106R03942 inkt toners koop je vanaf €280,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en neem geen losse modellen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, ga aan de slag met de verschillende zuinige eco-printerinstellingen (o.a printen in concept) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont & Baskerville Old Face.
 • Via onze website vind je de directe links naar toonaangevende webshops waar je zonder gedoe 106R03942 toner aanbiedingen kan scoren.

Prijzen Xerox 106R03942 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Deze zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €308,55. Bij online printshops kan dat voordeliger en betaal je circa €280,50. De voordeligste optie is het huismerk (klooninkt). Deze is te bestellen v.a. €140,25. Lees ook het gedeelte over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R03942 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€280,50
Xerox 106R03942 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€561,00
Xerox 106R03942 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €140,25
Xerox 106R03942 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €280,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 106R03942 tonercartridge (black) in maart 2023. * Voorwaarden: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox inkopen?

Meteen Xerox 106R03942 inkt bestellen? Deze toner of een alternatief huismerk zijn doorgaans goed voorradig. Zowel op internetplatformen als bij computerwinkels. Ons advies: bestel bij een online inktshop. Deze shops bieden altijd ondersteuning, de meeste voorraad en hebben meestal een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Action, Primera, Media Markt, Kruidvat, Expert.
 • Grote webwinkels als Fonq, Amazon, Ebay, Wehkamp, Coolblue, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Echte inktshops als Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben de beste ondersteuning en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-106r03942-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R03942 inkt van Xerox bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 106R03942 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dat een goede koop. De toners worden gefabriceerd door Xerox en leveren een optimaal resultaat. Deze toners werken altijd na plaatsing en je voorkomt hinderlijke waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen irritaties wilt.

 • Originele toners van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige storing en meldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Een aandachtspunt bij originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €280,50).

Xerox 106R03942 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 106R03942 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en is tot wel de helft zo goedkoop. Je kunt zoveel besparen door een hele lage prijs per toner en doordat deze inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 106R03942 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Het grootste voordeel is dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van klooninkt is dat je last hebt van storingscodes en foutmeldingen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van Xerox vervangen maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In de bijgaande tabel zie je de meest voorkomende issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Soms gebeurt dit bij imitatie inkt. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je het beschermmateriaal goed verwijderd hebt en maak de toner schoon met een droge doek.
Er zitten lelijke strepen op mijn afdruk.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start het onderhoudsprogramma op.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit om zo de printkop te reinigen. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Zet je printopdracht in de wacht, verwijder de lekkende toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende afdrukproblemen m.b.t. Xerox 106R03942 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Wat is prijs van de Xerox 106R03942 toner zwart hoge capaciteit toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R03942 met kleur zwart (black) toner is gewoonlijk €231,82 excl. btw (dus €280,50 inclusief btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack selecteert moet je denken aan €561,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer 106R03942 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is goedkoper (+/- €140,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een vol inktpatroon het niet doet. Je kunt het volgende proberen: controleer of het patroon juist geplaatst is, en controleer of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd. Loop de printersoftware na of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren.

Is een Xerox 106R03942 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 106R03942 alternatief gebruiken is in de basis een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De aanschafprijs is voordeliger en deze patronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de prints is uitstekend. Het belangrijkste nadeel is dat je eventueel last kan krijgen van foutcodes. Dit kan je vaak gemakkelijk oplossen.

Hoe kan ik snel de Xerox 106R03942 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Om dat te doen neem je een speciale set navulinkt voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse website kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Nu injecteer je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daarna kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als laatste achterhaal je of de bijgevulde Xerox inkt correct functioneert door een testprint te starten.

Plaats een reactie