bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R02740 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 106R02740 inkt toner? Via Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met de betrouwbaarste printwinkels voor extra goedkope toners. Deze Xerox 106R02740 toner zwart extra hoge capaciteit met de kleur zwart (black) is uitermate geschikt voor jouw zwart-wit printjes. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de verschillende merkartikelen van Xerox. Heel wat printwinkels zoals bijvoorbeeld Inktdiscount.nl en Inktwereld.nl bieden ook uitstekende huismerk-artikelen. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€264,50
Huismerk vanafprijs€132,25
FabrikantXerox
ArtikelXerox 106R02740 toner zwart extra hoge capaciteit
Artikelcode106R02740
Kleur beschrijvingzwart
Printcapaciteit25.900 prints
EAN0095205507744

Goedkoopste Xerox 106R02740 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R02740 toner is 25.900 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Je krijgt het dan een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com en Vikingdirect.nl zijn betrouwbare winkels waar men terecht kan voor originele Xerox toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en geven advies / service. In de basis bieden ze ook een betrouwbaar huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt koop je via internet bij verkooppunten zoals 112supplies of Handyman.nl.
 • Originele 106R02740 inkt toners haal je in huis vanaf €264,50.
 • Xerox imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, loop alle eco-printinstellingen na (denk dan aan minimale kwaliteit) en overweeg een lettertype als Courier of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vergelijk je de meest bekende leveranciers waar je moeiteloos 106R02740 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R02740 toner zwart extra hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Dit model zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €290,95. Bij online printshops kan dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €264,50. Een optie met een scherpere prijs is huismerk-inkt. Deze zijn er al vanaf €132,25. Zie hiervoor ook het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R02740 toner zwart extra hoge capaciteit originele inkt€264,50
Xerox 106R02740 toner zwart extra hoge capaciteit multipack (merk toners)€529,00
Xerox 106R02740 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk inkt * €132,25
Xerox 106R02740 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk duopack * €264,50
Prijsoverzicht van de 106R02740 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Snel Xerox 106R02740 inkt kopen? Dit type inkt (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als bij winkeliers. Tip van onze medewerkers: bezoek een een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze shops bieden top-service, een grote voorraad en leveren bovendien een kwalitatief huismerk.

 • Lokale winkels: Handyman, Bruna, Albert Heijn, Action, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Grote nationale winkels als Amazon, Blokker, Wehkamp, Bol.com, Ebay, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Online inktaanbieders als Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak de scherpste prijs.
xerox-106r02740-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R02740 inkt van Xerox kopen

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 106R02740 toner zwart extra hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je vermijdt storende foutcodes. De beste optie als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • De garantie op de printer gaat niet verloren.
 • Geen frustrerende foutcodes. Printen werkt altijd.
 • De negatieve kant van merk toners is dat ze aan de prijs zijn (gemiddeld betaal je €264,50).

Xerox 106R02740 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Kijk eens naar klooninkt van derde partijen. Het 106R02740 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze patronen volledig worden gevuld. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R02740 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Een aandachtspunt bij namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met errorcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je ondertussen de zwart inkt van Xerox vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In de tabel hieronder staan de meest voorkomende printproblemen inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is leeg.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik op “ok” en probeer een testafdruk te maken .
Toner wordt niet herkend.Achterhaal of je het beschermkapje weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en selecteer het onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Kies voor het reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt.Stop de afdruktaak, haal alle toner uit de printer en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest gangbare problemen in relatie tot Xerox 106R02740 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R02740 toner zwart extra hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Xerox 106R02740 met de kleur zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €218,60 excl. btw (wat neerkomt op €264,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je ongeveer €529,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de code 106R02740 kan je fors besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €132,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer volume).

De toner cartridge wordt niet gevonden, hoe los ik dit op?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Wij adviseren om eerst de volgende zaken te checken: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en onderzoek of je het stukje tape hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de toner af met een pluisvrije doek en inspecteer de printkop goed.

Is een Xerox 106R02740 toner zwart extra hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 106R02740 alternatief aanschaffen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt is plus minus 65% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. Het tarief is aantrekkelijker en deze toners hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Zulke storingen kan je gewoonlijk snel verhelpen.

Tegen lage kosten de Xerox 106R02740 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Daarvoor koop je een unieke navul inkt set die past bij het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Voorts plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend mag je alles opnieuw vastklikken. Nadien controleer je of de vernieuwde Xerox inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie