bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01161 magenta / roze / rood toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R01161 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl tref je geschikte printshops voor goedkope toners. Het artikel Xerox 106R01161 toner magenta met kleurcode magenta (roze / rood) biedt uitkomst voor al jouw kleurrijke afdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de merkproducten van Xerox. Flink wat webshops zoals Staples of Go4inkt verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer ML inkt en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€354,50
Huismerk verkoopprijs€177,25
MerkXerox
SoortXerox 106R01161 toner magenta
Artikelcode106R01161
Kleur omschrijvingmagenta
Printvermogen25.000 prints
EAN-code0095205223996

Goedkoopste Xerox 106R01161 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01161 toner is 25.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dit kan daar stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. printershop of Totaalinkt.shop zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze faciliteren een uitstekend assortiment en hebben vriendelijke medewerkers. Doorgaans voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij verkopers zoals Sneltoner.nl en Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 106R01161 inkt toners haal je in huis vanaf €354,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De kwaliteit is nagenoeg hetzelfde.
 • Bestel een toner met extra veel inkt (XL) of voordeelverpakkingen (multipacks) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (bijvoorbeeld eco-modus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic & Garamond.
 • Via onze vergelijker vergelijk je bekende inktwebshops waar je op een gebruiksvriendelijke manier 106R01161 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R01161 toner magenta vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Een dergelijke rode tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €389,95. In de webshops is dat voordeliger en betaal je gemiddeld €354,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze kosten komen neer op zo’n €177,25. Meer daarover lees je onder het kopje de voordelen en nadelen van het huismerk. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R01161 toner magenta originele inkt€354,50
Xerox 106R01161 toner magenta multipack (merk toners)€709,00
Xerox 106R01161 toner magenta huismerk inkt * €177,25
Xerox 106R01161 toner magenta huismerk duopack * €354,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R01161 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox inkopen?

Gelijk Xerox 106R01161 inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via online shops als bij winkeliers. Kooptip: bestel sowieso bij een online inktspeciaalzaak. Deze shops hebben verstand van zaken, bezorgen supersnel aan huis en verstrekken meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Action, Hema, Handyman, Primera, Expert, Jumbo, Media Markt.
 • Grote nationale winkels als Coolblue, Bol.com, Amazon, Fonq, Wehkamp, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • De grote inktwebwinkels als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste zoekfunctie en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-106r01161-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R01161 inkt van Xerox kopen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 106R01161 toner magenta originele rode toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met vervelende foutmeldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en niet van gepruts houdt.

 • Originele patronen van Xerox geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • De negatieve kant van de “echte” merk toners is de relatief hoge prijs (gemiddelde kosten liggen op €354,50).

Xerox 106R01161 toner magenta huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kijk eens naar namaak-inkt van derde partijen. Het 106R01161 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dit heeft te maken met een lage stukprijs en omdat de patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Ons advies als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 106R01161 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat huismerkproducten meer inkt bevatten wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de printjes is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Hulp bij problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) magenta inkt van Xerox verwisseld maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de tabel hieronder zie je de meest voorkomende toner-problemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit zien we vaak bij huismerk-toners. Klik het venster weg en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Bekijk of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en gebruik een pluisvrije doek om de contactpunten schoon te maken.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
De toners zijn uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Wat je kunt doen isom minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt.Stop met printen, verwijder de verschillende toners en maak alles direct schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Relevante problemen aangaande Xerox 106R01161 inkt.

Veelgestelde vragen van onze bezoekers

Wat zijn de kosten van de Xerox 106R01161 toner magenta toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R01161 met kleurcode magenta (roze / rood) toner is gemiddeld zo’n €292,98 excl. de btw (dat is €354,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je uiteindelijk zo’n €709,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode 106R01161 betaal je een veel lagere prijs. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €177,25) en het aantal printjes ligt hoger (meer volume).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon weigert. Er zijn een aantal easy fixes bekend: achterhaal de status van de patronen in de printer, en onderzoek of je de beschermingstape hebt losgemaakt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R01161 toner magenta huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 106R01161 alternatief kiezen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper vergeleken met originele inkt. Het tarief is interessanter en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder. Het grootste nadeel is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutcodes. Dit soort storingen kan je normaliter snel herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 106R01161 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Voor die werkzaamheden neem je een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Start met het verwijderen van het omhulsel. In de volgende stap injecteer je de rode inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kun je alles weer opnieuw assembleren. Tenslotte probeer je of de nieuwe Xerox inkt correct functioneert door het starten van een testprint.

Plaats een reactie