bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R04080 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R04080 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bekijk je de meest populaire verkopers voor extra voordelige toners. Artikel Xerox 106R04080 toner geel hoge capaciteit met kleuromschrijving geel (yellow) is uitermate geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de “echte” toners van Xerox. Velerlei winkels zoals bijvoorbeeld Totaalinkt.shop en Inkclub bezorgen ook hele goede huismerk-patronen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€283,50
Huismerk tarief€141,75
FabrikantXerox
ArtikelXerox 106R04080 toner geel hoge capaciteit
Productnummer106R04080
Officiële kleurgeel
Capaciteit26.500 prints
EAN-code0095205882162

Goedkoopste Xerox 106R04080 inkt kopen april 2023

De capaciteit van de 106R04080 toner is 26.500 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Je bestelt het dan veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Bol.com of Office Centre zijn suggesties voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze bieden een groot aanbod en jij kan terecht voor service. In de regel voeren ze ook een voordelig huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via verkooppunten zoals coolblue.nl en Paradigit.
 • Originele 106R04080 inkt toners haal je in huis vanaf €283,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies indien mogelijk voor zwart-wit printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (o.a eco-modus) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans en Brush Script.
 • Via deze site klik je direct door naar goede winkels waar je probleemloos en snel 106R04080 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R04080 toner geel hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Dit soort gele tonercartridge kost in de winkel al snel €311,85. Bij de inktshops is het goedkoper en betaal je circa €283,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze koop je al vanaf €141,75. Ook relevant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 106R04080 toner geel hoge capaciteit originele inkt€283,50
Xerox 106R04080 toner geel hoge capaciteit multipack (merk toners)€567,00
Xerox 106R04080 toner geel hoge capaciteit huismerk inkt * €141,75
Xerox 106R04080 toner geel hoge capaciteit huismerk duopack * €283,50
Prijstabel voor de 106R04080 tonercartridge (yellow) in april 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Meteen Xerox 106R04080 inkt kopen? Deze toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via online winkels als bij computerwinkels. Advies van de specialist: ga naar een online inktshop. Zij hebben betrouwbare service, een grote voorraad en verstrekken normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Bruna, Handyman, Action, Albert Heijn, Primera, Jumbo, Kruidvat, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Fonq, Bol.com, Coolblue, Ebay, Wehkamp, Amazon hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Online inktwebshops als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, bieden de beste service en hebben de beste acties en kortingen.
xerox-106r04080-geel-yellow-toner

Originele gele 106R04080 inkt van Xerox kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R04080 toner geel hoge capaciteit originele gele toner is dan de beste keuze. De toners zijn afkomstig van Xerox en resulteren in de mooiste prints. De patronen werken altijd en je wordt niet verrast met lastige foutmeldingen. Ons advies als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele patronen van Xerox bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen hinderlijke foutcodes en printerstoringen. Ze werken altijd.
 • Het nadeel van merk toners is dat het nogal duur is (gemiddelde kosten liggen op €283,50).

Xerox 106R04080 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Overweeg in dat geval eens klooninkt van derde leveranciers. Het 106R04080 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is soms wel de helft zo goedkoop. Je bespaart door een scherpe stukprijs en doordat deze toners volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste koop als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R04080 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer volume inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • Een aandachtspunt bij huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met storing en meldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze geel inkt van Xerox geplaatst maar kan je nog niet printen? In de tabel hieronder zie je bekende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij huismerken. Negeer de melding en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Check of je het beschermkapje goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Een alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt inkt.Stop het printen meteen, klik de toner uit de gleuven en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
Veel voorkomende afdrukproblemen in relatie tot Xerox 106R04080 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat betaal ik voor de Xerox 106R04080 toner geel hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Xerox 106R04080 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is ongeveer €234,30 excl. btw (dus €283,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €567,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode 106R04080 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €141,75) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een net nieuwe toner niet meteen werkt. Loop eerst de volgende punten eens na: achterhaal de status van de patronen in de printer, en loop nog eens na of je het lipje hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en start het interne reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R04080 toner geel hoge capaciteit huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 106R04080 alternatief kopen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De prijs is voordeliger en de toners bevatten meer ML inkt. De kwaliteit van de afdrukken doet amper onder voor merkinkt. Het belangrijkste nadeel is dat je soms te maken hebt met printerstoringen en foutmeldingen. Dit kan je vaak zelfstandig oplossen.

Kan ik de Xerox 106R04080 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je zelf ook thuis doen. Voor die werkzaamheden gebruik je een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op internet zijn hiervoor handleidingen te vinden: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend injecteer je de gele inkt in het inktpatroon. Later mag je alles in elkaar zetten. Ter controle check je of de gekloonde Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie