bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01241 cyaan / blauw toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 006R01241 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl kan je aan de slag met de beste printwinkels voor goedkope toners. Deze Xerox 006R01241 toner cyaan met de kleur cyaan (blauw) is ideaal voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Xerox. Een groeiend aantal verkooppunten als o.a. printerinktshop.nl en Officesavers leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€72,50
Huismerk verkoopprijs€36,25
FabrikantXerox
ArtikelXerox 006R01241 toner cyaan
Productcode006R01241
Kleurencyaan
Printcapaciteitonbekend
EAN0095205612417

Goedkoopste Xerox 006R01241 inkt bestellen april 2023

De capaciteit van de 006R01241 toner is onbekend. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is qua prijs veel gunstiger dan bij een plaatselijke verkoper. 123inkt & Inkt-bestellen.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze verkopen een groot aanbod en geven extra ondersteuning. Vaak voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • De voordeligste inkt is aan te schaffen bij verkopers zoals 112supplies of Printabout.nl.
 • Originele 006R01241 inkt toners zijn te bestellen v.a. €72,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel ze niet los (per 1). De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: stel de printer automatisch in op dubbelzijdig printen, verdiep je in de eco-printinstellingen (onder ander eco-modus) en overweeg een lettertype als Ryman Eco & Times New Roman.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je toonaangevende shops waar je voordelig en snel 006R01241 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 006R01241 toner cyaan vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze blauwe tonercartridge heeft een adviesprijs van €79,75. In de webshops is dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €72,50. De gunstige optie is het huismerk (imitatie inkt). Deze koop je al vanaf €36,25. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 006R01241 toner cyaan originele inkt€72,50
Xerox 006R01241 toner cyaan multipack (merk toners)€145,00
Xerox 006R01241 toner cyaan huismerk inkt * €36,25
Xerox 006R01241 toner cyaan huismerk duopack * €72,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 006R01241 tonercartridge (blauw) in april 2023. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Meteen Xerox 006R01241 inkt kopen? Dit type inkt (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online leveranciers als bij computerwinkels. Kooptip: bestel bij een webwinkel die zich focust op inkt. Dergelijke aanbieders bieden altijd ondersteuning, hebben de snelste levertijd en hebben vaak een uitmuntend huismerk.

 • Fysieke verkooppunten: Action, Handyman, Hema, Bruna, Media Markt, Jumbo, Primera, Expert.
 • Grote nationale winkels als Ebay, Amazon, Blokker, Bol.com, Wehkamp, Fonq zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • De grote inktaanbieders als Inkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste zoekfunctie en hebben vaak interessante kortingsacties.
xerox-006r01241-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 006R01241 inkt van Xerox kopen

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Xerox 006R01241 toner cyaan originele blauwe toner is dan de beste keuze. De toners worden gefabriceerd door Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen storende storingscodes en foutmeldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele inktpatronen van Xerox geven de mooiste prints.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen vervelende storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele toners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddelde kosten liggen op €72,50).

Xerox 006R01241 toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van derden. Het 006R01241 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en omdat deze patronen meer inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 006R01241 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er veel meer inkt in het patroon zit wanneer je het afzet tegen originele merkinkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is vrijwel hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je soms wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen.

Vervelende situaties bij het vervangen van je toners

Heb je de (huismerk) cyaan inkt van Xerox verwisseld maar kan je nog niet printen? In het onderstaande overzicht tref je de meest voorkomende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Komt soms voor bij klooninkt. Negeer de melding en check of je gewoon kunt afdrukken.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het kapje weg hebt gehaald en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check of je toners goed in de printer zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Selecteer het reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Het is nog verstandiger om elke week een testpagina te printen.
De tonercartridge lekt inkt.Wacht met het afdrukken, haal alle toner uit de printer en maak met een vochtig doekje alles schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest bekende afdrukproblemen aangaande Xerox 006R01241 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 006R01241 toner cyaan toner?
De kostprijs van een Xerox 006R01241 met de kleur cyaan (blauw) toner is ongeveer €59,92 excl. btw (dus €72,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €145,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de fabrikantcode 006R01241 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €36,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer ml).

De printer detecteert de toner cartridge niet, hoe los ik dit op?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dat is op de volgende manier op te lossen: loop de patronen in de printer na, en controleer of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en reinig de printkop.

Is een Xerox 006R01241 toner cyaan huismerk alternatief slim?
Een huismerk 006R01241 alternatief inkopen is doorgaans lucratief. Namaak inkt in om en nabij de 60% goedkoper in verhouding tot originele inkt. De verkoopprijs is gunstiger en deze toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de prints wordt nauwelijks beïnvloed. Het belangrijkste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Deze kan je meestal zelf verhelpen.

Hoe kan ik snel de Xerox 006R01241 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen kan je ook helemaal zelf. Voor dit klusje koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora zijn hiervoor handleidingen te vinden: Verwijder het label aan de bovenkant van de toner. Daarop volgend spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Later mag je alles opnieuw assembleren. Als laatste test je of de nieuwe Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprint te draaien.

Plaats een reactie