bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01435 geel / yellow toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R01435 inkt toner? Via onze vergelijk-tool bieden wij erkende printshops voor goedkope toners. Het artikel Xerox 106R01435 toner geel met de kleur geel (yellow) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Denk dan aan merkproducten van Xerox. Meer en meer webshops als bijvoorbeeld Inkt-bestellen.nl en Officesavers verstrekken ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€332,50
Huismerk tarief€166,25
MerkXerox
ModelXerox 106R01435 toner geel
Seriecode106R01435
Kleurgeel
Intensiteit9.600 prints
EAN-code0095205751888

Goedkoopste Xerox 106R01435 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01435 toner is 9.600 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dat is veel voordelige dan in een lokale shop. Inktshop.nl en Printabout.nl zijn goede adressen voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze hanteren over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Meestal hanteren zij ook een prima huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te bestellen via bedrijven als replacedirect of Vikingdirect.nl.
 • Originele 106R01435 inkt toners kosten je ongeveer €332,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een multipack (voordeelverpakking) en neem geen losse modellen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print dubbelzijdig, benut de verschillende eco-functies van jouw printer (zoals milieuvriendelijk) of probeer lettertypes zoals Ryman Eco of Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl vergelijk je goede leveranciers waar je eenvoudig 106R01435 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 106R01435 toner geel vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort gele tonercartridge kost in de winkel al snel €365,75. In de webshops is dat voordeliger en ligt de verkoopprijs rond de €332,50. De goedkoopste optie is het huismerk. Deze is te bestellen v.a. €166,25. Lees ook het gedeelte over voordelen en gevaren van huismerk toners. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 106R01435 toner geel originele inkt€332,50
Xerox 106R01435 toner geel multipack (merk toners)€665,00
Xerox 106R01435 toner geel huismerk inkt * €166,25
Xerox 106R01435 toner geel huismerk duopack * €332,50
Overzicht met prijzen van de 106R01435 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox inkopen?

Meteen Xerox 106R01435 inkt kopen? Dit inktpatroon (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij online aanbieders als in de winkel in de buurt. Tip van onze medewerkers: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Deze shops bieden top-service, hebben de snelste levertijd en bieden tevens een goed huismerk.

 • Lokale winkels: Bruna, Albert Heijn, Action, Handyman, Jumbo, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Ebay, Coolblue, Fonq, Blokker, Amazon, Bol.com hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Populaire inktshops als Printabout.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden een top-service en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-106r01435-geel-yellow-toner

Originele gele 106R01435 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 106R01435 toner geel originele gele toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van Xerox en zorgen voor de mooiste afdrukken. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt vervelende storing en meldingen. Onze tip als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet houdt van gedoe.

 • Originele patronen van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige storing en meldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van merk toners is de hoge prijs (gemiddeld €332,50).

Xerox 106R01435 toner geel huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor namaak-inkt van derde leveranciers. Het 106R01435 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. De besparing komt tot stand door een hele lage prijs per toner en omdat de patronen tot de rand gevuld worden met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R01435 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit komt vooral door het feit dat ze meer inkt bevatten vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (vooral eenvoudige tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je de geel inkt van Xerox vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de bijgaande tabel staan gangbare afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: incompatible toner.Dit kan voorkomen bij imitatie inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer nog eens of je het plakkertje helemaal hebt verwijderd en maak de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
Printerinkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor een goed werkende printkop. Wat je kunt doen isom iedere week / 2 weken een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Zet de printer meteen stil, verwijder de verschillende toners en zorg dat je alles grondig reinigt. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
De meest voorkomende problemen bij de Xerox 106R01435 inkt.

Veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 106R01435 toner geel toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R01435 bedoeld voor de kleur geel (yellow) toner is gemiddeld zo’n €274,79 excl. de btw (dat betekent €332,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack / voordeelverpakking kiest betaal je uiteindelijk zo’n €665,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer 106R01435 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €166,25) en je kunt er meer afdrukken mee maken (meer milliliters).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, welke stappen moet ik doorlopen?
Er zijn voorvallen waarbij een nieuwe toner niet meteen werkt. Dat is op de volgende manier op te lossen: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en bekijk of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Maak de toner schoon met een droge doek en start eventueel het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R01435 toner geel huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 106R01435 alternatief inkopen is doorgaans zeer interessant. Namaak inkt is vaak wel 55% goedkoper in vergelijking met originele inkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en deze inktpatronen bevatten meer inkt. De kwaliteit van de printeradrukken doet nauwelijks onder. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen. Dergelijke foutcodes kan je veelal zelfstandig herstellen.

Tegen lage kosten de Xerox 106R01435 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je met een beetje ervaring zelf doen. Daarvoor koop je een complete navulset met inkt voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je er stap-voor-stap mee aan de slag: Verwijder de capsule. Daarna injecteer je de gele inkt in een zelfgemaakt gat in het patroon. Als dat gelukt is mag je het product in elkaar zetten. Nadien achterhaal je of de budget Xerox inkt goed op het papier komt door een testprint te starten.

Plaats een reactie