bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01282 magenta / roze / rood toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 006R01282 inkt toner? Op deze pagina vergelijk je toonaangevende shops voor extra voordelige toners. Het product Xerox 006R01282 toner magenta met kleurcode magenta (roze / rood) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Xerox. Een groeiend aantal inktshops zoals Inktdiscount.nl & Officesavers verstrekken ook huismerken die een goed alternatief vormen. Je betaalt een stuk minder, de toners zijn gevuld met meer inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€62,50
Huismerk verkoopprijs€31,25
FabrikantXerox
TypeXerox 006R01282 toner magenta
Productnummer006R01282
Kleur omschrijvingmagenta
Printcapaciteit15.000 prints
EAN0095205612820

Goedkoopste Xerox 006R01282 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 006R01282 toner is 15.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit kan daar een stuk goedkoper dan bij een regionale speciaalzaak. Sneltoner.nl of Alleeninkt.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze hanteren een gigantisch aanbod en geven extra ondersteuning. Over het algemeen voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij winkels als 112supplies of Paradigit.
 • Originele 006R01282 inkt toners koop je online vanaf €62,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (denk dan aan minimale kwaliteit) en overweeg een lettertype als Ecofont Sans & Garamond.
 • Via deze site vind je de directe links naar de beste inktwebshops waar je de beste 006R01282 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 006R01282 toner magenta vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type rode tonercartridge kent een vanafprijs van €68,75. Bij online printshops kan dat voordeliger. Online vind je de toners al voor €62,50. De goedkoopste optie is het huismerk (namaak inkt). Deze zijn er al vanaf €31,25. Ook interessant: voordelen en gevaren van huismerk toners. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 006R01282 toner magenta originele inkt€62,50
Xerox 006R01282 toner magenta multipack (merk toners)€125,00
Xerox 006R01282 toner magenta huismerk inkt * €31,25
Xerox 006R01282 toner magenta huismerk duopack * €62,50
Tabel met prijzen voor de 006R01282 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Belangrijk: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Snel Xerox 006R01282 inkt bestellen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internet als in de retail. Tip van onze medewerkers: shop bij een online inktshop. Dergelijke aanbieders hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en leveren vaak een prima huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Primera, Jumbo, Media Markt, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Coolblue, Ebay, Wehkamp, Amazon, Fonq, Blokker hebben ook een uitstekend aanbod.
 • De grote inktwinkels als 123inkt.nl, Inkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben doorgaans de beste deals.
xerox-006r01282-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 006R01282 inkt van Xerox kopen via internet

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 006R01282 toner magenta originele rode toner voorziet hierin. Deze toners worden gemaakt door Xerox en leveren uiteindelijk de mooiste printjes. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt niet te maken met vervelende foutmeldingen. De beste optie als je hoge kwaliteit prints wilt en niet van gepruts houdt.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is dat het vrij duur is (gemiddeld €62,50).

Xerox 006R01282 toner magenta huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Koop dan eens imitatie inkt van derden. Het 006R01282 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dit heeft te maken met een lagere prijs van de toner en doordat deze toners gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Xerox 006R01282 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele inkt.
 • De kwaliteit is bijzonder goed (zeker in zwart-wit).
 • De schaduwkant van alternatieve inkt is dat je last hebt van storing en meldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je deze magenta inkt van Xerox verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht bekijk je de meest voorkomende inktproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij namaak-inkt. Klik op “ok” en probeer gewoon te printen.
Printer herkent toner niet.Controleer nog eens of je het beschermingsmateriaal verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Slechte afdrukken of strepen op de afdrukken.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om zo de printkop te reinigen. Het is nog beter om de testpagina maandelijks af te drukken.
De tonercartridge lekt.Zet de printer meteen stil, onttrek de toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare printproblemen met betrekking tot Xerox 006R01282 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Welk tarief heeft de Xerox 006R01282 toner magenta toner?
De adviesprijs van de Xerox 006R01282 met kleurcode magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €51,65 excl. de btw (dat maakt €62,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking prefereert betaal je ongeveer €125,00. Door te printen met een huismerk toner met de code 006R01282 kan je fors besparen. Het tarief voor huismerk-toners is voordeliger (+/- €31,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (je krijgt meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Soms gebeurt het dat een gloednieuw inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Dit los je als volgt op: Bekijk of de patronen juist geplaatst zijn, en kijk of je het plasticje juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is een Xerox 006R01282 toner magenta huismerk alternatief een aanrader?
Het huismerk 006R01282 alternatief selecteren is vaak een juiste beslissing. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper ten opzichte van inkt van het merk zelf. De prijs is goedkoper en de toners hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken is uitstekend. Waar je op moet letten is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen. Deze kan je meestal eenvoudig verhelpen.

Hoe kan ik snel de Xerox 006R01282 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit karwei koop je navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de toner uit elkaar. Hierna injecteer je de rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daaropvolgend kan je het product in elkaar zetten. Nadien achterhaal je of de bijgevulde Xerox inkt op de juiste manier werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie