bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01378 geel / yellow toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 006R01378 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bieden wij goede inktaanbieders voor voordelige toners. De Xerox 006R01378 toner geel bedoeld voor de kleur geel (yellow) is geschikt voor al jouw kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Xerox. Veel verkooppunten als o.a. Handyman.nl & inktcartridge store bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en je hebt een vergelijkbare kwaliteit.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€192,50
Huismerk prijs€96,25
FabrikantXerox
ArtikelXerox 006R01378 toner geel
Productcode006R01378
Kleur omschrijvinggeel
Printcapaciteit30.000 prints
EAN0095205741469

Goedkoopste Xerox 006R01378 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 006R01378 toner is 30.000 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar stukken voordeliger dan in een lokale shop. Easy-ink & Inktbaas.nl zijn goede adressen waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze beschikken over duizenden producten en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. Dikwijls voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals koop je via internet bij winkels als Officesavers of Office Centre.
 • Originele 006R01378 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €192,50.
 • Xerox imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) i.p.v. enkele verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (bijvoorbeeld draft mode) & overweeg een lettertype als Ryman Eco en Calibri.
 • Via ons platform check je geschikte inktshops waar je eenvoudig 006R01378 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 006R01378 toner geel vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit type gele tonercartridge kent een vanafprijs van €211,75. Bij de inktshops is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €192,50. De meest gunstige optie is het eigen huismerk. Daarvoor moet je denken aan €96,25. Bekijk ook info over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 006R01378 toner geel originele inkt€192,50
Xerox 006R01378 toner geel multipack (merk toners)€385,00
Xerox 006R01378 toner geel huismerk inkt * €96,25
Xerox 006R01378 toner geel huismerk duopack * €192,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 006R01378 tonercartridge (yellow) in maart 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Gelijk Xerox 006R01378 inkt bestellen? Deze specifieke toner of een budget huismerk alternatief hebben veel shops in hun assortiment. Zowel op internetplatformen als bij winkeliers. Onze tip: bezoek een een online inktspeciaalzaak. Deze shops bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Handyman, Action, Albert Heijn, Hema, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Ebay, Fonq, Bol.com, Blokker, Wehkamp, Amazon zetten de laatste jaren ook steeds meer in op inkt.
 • Echte inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Printabout.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben vaak interessante kortingsacties.
xerox-006r01378-geel-yellow-toner

Originele gele 006R01378 inkt van Xerox kopen

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 006R01378 toner geel originele gele toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je wordt niet verrast met storende storing en meldingen. Een aanrader als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele tonercartridges van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van merk toners is de hoge prijs (gemiddeld €192,50).

Xerox 006R01378 toner geel huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 006R01378 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een lagere verkoopprijs en doordat deze producten meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Onze aanbeveling als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 006R01378 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Het grootste voordeel is dat imitatie producten meer inkt bevatten als je het vergelijkt met originele inktpatronen.
 • De afdrukkwaliteit doet nauwelijks onder (vooral als je veel in zwart print).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Mogelijke problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je ondertussen de geel inkt van Xerox verwisseld maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het onderstaande overzicht tref je de meest gangbare inktproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: beschadigde toner.Dit zien we vaak bij huismerk-inkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het beschermkapje helemaal hebt verwijderd en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en start een onderhoudsprogramma.
De toners zijn uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. Het advies van experts is om even elke week een testafdrukje te doen.
Lekkende tonercartridge.Breek de printopdracht af, verwijder snel alle toners en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
De meest bekende printproblemen m.b.t. Xerox 006R01378 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de Xerox 006R01378 toner geel toner?
De kostprijs van een Xerox 006R01378 met de kleur geel (yellow) toner is doorgaans +/- €159,09 excl. btw (wat neerkomt op €192,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking of multipack koopt betaal je ongeveer €385,00. Als je kiest voor een huismerk toner met de code 006R01378 betaal je veel minder. De verkoopprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €96,25) en ze hebben meer printcapaciteit (ze bevatten meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, moet moet ik doen?
Het kan voorkomen dat een gloednieuw inktpatroon weigert. Dat is op de volgende manier op te lossen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en controleer nog eens of je het beschermkapje juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en inspecteer de printkop goed.

Is het Xerox 006R01378 toner geel huismerk alternatief slim?
Een huismerk 006R01378 alternatief gebruiken is normaal gesproken een juiste beslissing. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De winkelprijs is voordeliger en deze toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes wordt nauwelijks beïnvloed. Vervelend is wel dat er zich situaties kunnen voordoen met waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je veelal simpel herstellen.

Hoe kan ik snel de Xerox 006R01378 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor deze handeling koop je een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Verwijder het veiligheidskapje. In stap 2 injecteer je de gele inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is mag je alles met elkaar verbinden. Nadien controleer je of de gekloonde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door een testprint te doen.

Plaats een reactie