bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01373 zwart / black toner

Jij wilt natuurlijk ook de goedkoopste Xerox 106R01373 inkt toner? Via onze vergelijker vergelijk je goede verkooppunten voor goedkope toners. De Xerox 106R01373 toner zwart met kleur zwart (black) is ideaal voor al jouw basic zwart-wit printjes. Er zijn diverse opties binnen de echte merkartikelen van Xerox. Een groeiend aantal shops zoals Office Centre of Officesavers hanteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs ligt een stuk lager, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€97,50
Huismerk prijzen€48,75
FabrikantXerox
ProductXerox 106R01373 toner zwart
Artikelnummer106R01373
Kleurenzwart
Printcapaciteit3.500 prints
EAN-code0095205741599

Goedkoopste Xerox 106R01373 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01373 toner is 3.500 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dat kan daar een stuk goedkoper dan in een lokale shop. Inktcartridge store en Handyman.nl zijn prima printshops voor het kopen van originele Xerox toners. Ze beschikken over over een ruim assortiment en geven extra ondersteuning. Vaak hanteren zij ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt is te koop bij verkopers als inktcartridge store en Mediamarkt.nl.
 • Originele 106R01373 inkt toners kosten je ongeveer €97,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. De kwaliteit is nagenoeg gelijk.
 • Zoek naar een XL-toner met extra capaciteit of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De afdrukprijs wordt dan gunstiger.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (denk dan aan draft mode) of selecteer een zuinig lettertype als Century Gothic of Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de directe links naar goede aanbieders waar je de beste 106R01373 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R01373 toner zwart vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Deze zwarte tonercartridge ligt in de schappen voor c.a. €107,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €97,50. De goedkoopste optie is het huismerk (imitatie inkt). Daarvoor moet je denken aan €48,75. Bekijk de details over voordelen en gevaren van huismerk toners. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R01373 toner zwart originele inkt€97,50
Xerox 106R01373 toner zwart multipack (merk toners)€195,00
Xerox 106R01373 toner zwart huismerk inkt * €48,75
Xerox 106R01373 toner zwart huismerk duopack * €97,50
Tabel met prijzen voor de 106R01373 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Direkt Xerox 106R01373 inkt kopen? Dit type toner of een alternatief huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel bij online aanbieders als bij computerzaken. Ons advies: shop bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels bieden de beste service, kunnen razendsnel bezorgen en verstrekken tevens een uitstekend huismerk.

 • Retailers: Handyman, Action, Albert Heijn, Hema, Media Markt, Primera, Jumbo, Expert.
 • Populaire internetwinkels als Wehkamp, Coolblue, Blokker, Fonq, Bol.com, Amazon breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwinkels als Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl hebben een uitstekend aanbod, bieden de beste service en bieden de hoogste kortingen.
xerox-106r01373-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01373 inkt van Xerox bestellen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Xerox 106R01373 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en bieden de hoogste printkwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet verrast met lastige foutcodes. De beste keuze als je hoge kwaliteit prints wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Meteen printen na plaatsing.
 • De negatieve kant van originele merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld kost het €97,50).

Xerox 106R01373 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens imitatie inkt van derde partijen. Het 106R01373 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en is tot wel de helft zo goedkoop. De besparing komt tot stand door toners die simpelweg goedkoper zijn en doordat deze producten meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste optie als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R01373 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt ten opzichte van originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van namaak inkt is dat je last hebt van foutmeldingen.

Moeilijkheden bij het vervangen van je toners

Heb je onderhand de zwart inkt van Xerox verwisseld maar kan je niet afdrukken? In de onderstaande tabel staan gangbare afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Komt vaak voor bij huismerken. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Onderzoek of je het lipje hebt weggedaan en maak de metalen contactpunten goed schoon.
De afdrukkwaliteit is onvoldoende (strepen / vaag).Achterhaal of de toners goed in de houders zitten en start een onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor een juiste printkop werking. Het is nog verstandiger om elke week een testpagina te printen.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende toners en maak alles direct goed schoon. Download het retourformulier en stuur het terug.
De meest bekende afdrukproblemen m.b.t. Xerox 106R01373 inkt.

Veelgestelde vragen

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 106R01373 toner zwart toner?
De prijs van een Xerox 106R01373 met kleurcode zwart (black) toner is ongeveer €80,58 excl. de btw (dus €97,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een multipack / voordeelverpakking prefereert betaal je ongeveer €195,00. Dankzij een huismerk toner met de fabrikantcode 106R01373 ben je doorgaans voordeliger uit. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners is voordeliger (+/- €48,75) en je kunt er meer printjes mee maken (ze zijn volledig gevuld met inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Af en toe valt het voor dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Loopt dan de volgende checklist na: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en kijk of je het lipje verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of probeer alles terug te zetten naar fabrieksinstellingen (resetten). Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en onderzoek de printkop.

Is het Xerox 106R01373 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Een huismerk 106R01373 alternatief kiezen is bijna altijd niet schadelijk. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De winkelprijs is goedkoper en de inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je gewoonlijk zelfstandig verhelpen.

Op welke manier kan ik de Xerox 106R01373 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen is niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Voor dit klusje neem je een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites zijn hiervoor handleidingen te vinden: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Nu injecteer je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Nu kan je het product opnieuw assembleren. Nadien bekijk je of de nagevulde Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie