bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01528 cyaan / blauw toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 006R01528 inkt toner? Op deze website vergelijk je erkende inktaanbieders voor spotgoedkope toners. Het product Xerox 006R01528 toner cyaan met kleuromschrijving cyaan (blauw) komt van pas bij de mooiste kleurenafdrukken. Denk dan aan verschillende merkartikelen van Xerox. Diverse inktaanbieders zoals bijvoorbeeld Printabout.nl en printershop hanteren ook hele goede huismerk-patronen. De verkoopprijs is erg interessant, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€124,50
Huismerk tarieven€62,25
MerkXerox
TypeXerox 006R01528 toner cyaan
Seriecode006R01528
Kleurcyaan
Printcapaciteit30.000 prints
EAN-code0095205615289

Goedkoopste Xerox 006R01528 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 006R01528 toner is 30.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Je krijgt het dan qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Easy-ink of Goedkoopprinten.nl zijn betrouwbare winkels waar jij kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze hebben over een ruim assortiment en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard hebben zij ook een goed huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt schaf jij aan via verkopers zoals inktcartridge store & Alleeninkt.nl.
 • Originele 006R01528 inkt toners kosten je ongeveer €124,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De kwaliteit is gewoon erg goed.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en geen losse verpakkingen. Op die manier dalen je printkosten aanzienlijk.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, kies de voordelige eco-printinstellingen (bijvoorbeeld conceptmodus) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco en Calibri.
 • Via inktaanbieding.nl vind je de populairste leveranciers waar je voordelig en snel 006R01528 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 006R01528 toner cyaan vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Dit model blauwe tonercartridge ligt in de winken voor gemiddeld €136,95. Via internet is het goedkoper. Hier zijn ze er al vanaf €124,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze is er omgerekend al voor €62,25. Lees ook het gedeelte over besparen dankzij huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 006R01528 toner cyaan originele inkt€124,50
Xerox 006R01528 toner cyaan multipack (merk toners)€249,00
Xerox 006R01528 toner cyaan huismerk inkt * €62,25
Xerox 006R01528 toner cyaan huismerk duopack * €124,50
Geschatte prijzen van de 006R01528 tonercartridge (blauw) in maart 2023. * Belangrijk: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Meteen Xerox 006R01528 inkt bestellen? Deze specifieke toner of alternatieven van het huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internet als bij computerwinkels. Belangrijk: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze partijen bieden altijd ondersteuning, kunnen snel thuisbezorgen en bieden bovendien een heel behoorlijk huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Action, Bruna, Hema, Jumbo, Primera, Media Markt, Expert.
 • Landelijke winkels als Bol.com, Wehkamp, Ebay, Fonq, Coolblue, Blokker hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Echte inktspecialisten als Inktweb.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl bieden het grootste aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-006r01528-cyaan-blauw-toner

Originele blauwe 006R01528 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 006R01528 toner cyaan originele blauwe toner is dat een goede koop. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en resulteren in de mooiste prints. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je krijgt geen frustrerende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste keuze als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het ongunstige van de “echte” merk toners is de hoge prijs (gemiddeld €124,50).

Xerox 006R01528 toner cyaan huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Probeer dan eens klooninkt van derden. Het 006R01528 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Je bespaart door een fors lagere adviesprijs en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor minder geld. Onze tip als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 006R01528 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat er veel meer inkt in het patroon zit vergeleken met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storing en meldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van je toners

Heb je deze cyaan inkt van Xerox geplaatst maar krijg je nog steeds errors of foutmeldingen? In het volgende overzicht vind je bekende issues met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij klooninkt. Klik op “ok” en hervat de afdruktaak.
Geen toner gedetecteerd.Achterhaal of je de beschermingstape verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
Een lekkende tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, klik de toner uit de gleuven en reinig de complete printer. Zet de gebruikte patronen niet terug in je apparaat.
De meest voorkomende printproblemen aangaande Xerox 006R01528 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoe duur is de Xerox 006R01528 toner cyaan toner?
De verkoopprijs van de Xerox 006R01528 met de kleur cyaan (blauw) toner is gewoonlijk €102,89 excl. de btw (dat betekent €124,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / duopack koopt liggen de kosten op zo’n €249,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met de fabrikantcode 006R01528 kan je nog meer besparen. De winkelprijs van dit soort huismerk-toners ligt lager (+/- €62,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer inhoud).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat is het stappenplan?
Soms komt het voor dat een nieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: controleer of het patroon juist geplaatst is, en loop nog eens na of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en reinig de printkop.

Is een Xerox 006R01528 toner cyaan huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 006R01528 alternatief bestellen is in de basis lucratief. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper dan inkt van het merk zelf. De aanschafprijs is gunstiger en deze patronen worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printeradrukken wordt nauwelijks beïnvloed. Een minpunt is dat je wordt geconfronteerd met foutcodes. Dit kan je normaliter zelf herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 006R01528 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen kan je zelf ook thuis doen. Voor dit karwei neem je een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Op internet is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. Daarna spuit je de blauwe inkt in het inktpatroon. Daaropvolgend kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Achteraf probeer je of de nagevulde Xerox inkt goed werkt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie