bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01526 geel / yellow toner

Wil jij prijzen vergelijken voor de goedkoopste Xerox 006R01526 inkt toner? Op deze pagina vind je de beste shops voor verrassend voordelige toners. De Xerox 006R01526 toner geel met de kleur geel (yellow) is geschikt voor de mooiste kleurenafdrukken. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Xerox. Diverse verkopers als bijvoorbeeld Printabout.nl & Easy-ink verkopen ook huismerken die een goed alternatief vormen. Deze zijn veel lager geprijsd, ze hebben een grotere inhoud inkt en de printkwaliteit is vergelijkbaar.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€124,50
Huismerk verkoopprijs€62,25
LeverancierXerox
ArtikelXerox 006R01526 toner geel
Productcode006R01526
Kleur beschrijvinggeel
Printvermogen30.000 prints
EANonbekend

Goedkoopste Xerox 006R01526 inkt bestellen december 2023

De capaciteit van de 006R01526 toner is 30.000 prints. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Je krijgt het dan stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Inktshop.nl en Totaalinkt.shop zijn betrouwbare winkels waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze faciliteren een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Gewoonlijk verkopen ze ook een prima huismerk.

 • Inkt deals bestel je online bij webshops als replacedirect of Paradigit.
 • Originele 006R01526 inkt toners haal je in huis vanaf €124,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dat hoeft de kwaliteit niet te beïnvloeden.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, test de diverse eco-printinstellingen (zoals lage- of gemiddelde kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Baskerville Old Face.
 • Via deze site vergelijk je de meest bekende leveranciers waar je probleemloos en snel 006R01526 toner aanbiedingen kunt bestellen.

Prijzen Xerox 006R01526 toner geel vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Deze specifieke gele tonercartridge kent een vanafprijs van €136,95. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en betaal je circa €124,50. De meest betaalbare optie is het eigen huismerk. Deze koop je al vanaf €62,25. Bekijk ook info over besparen dankzij huismerk inkt. Onze tip is om – indien verkrijgbaar – een voordeelverpakking te bestellen.

ProductPrijs
Xerox 006R01526 toner geel originele inkt€124,50
Xerox 006R01526 toner geel multipack (merk toners)€249,00
Xerox 006R01526 toner geel huismerk inkt * €62,25
Xerox 006R01526 toner geel huismerk duopack * €124,50
Tabel met prijzen voor de 006R01526 tonercartridge (yellow) in december 2023. * N.b.: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox kopen?

Snel Xerox 006R01526 inkt kopen? Deze inkt (en huismerk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via internetshops als in de retail. Belangrijk: shop bij een online inktshop. Deze leveranciers bieden de beste service, een grote voorraad en voeren normaal gesproken een voortreffelijk huismerk.

 • Plaatselijke winkels: Bruna, Hema, Handyman, Action, Kruidvat, Primera, Jumbo, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Amazon, Fonq, Bol.com, Coolblue, Ebay, Wehkamp hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Echte inktwebwinkels als Alleeninkt.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Inktwereld.nl, Inkt.nl, 123inkt.nl bieden het grootste aanbod, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-006r01526-geel-yellow-toner

Originele gele 006R01526 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 006R01526 toner geel originele gele toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door Xerox en bieden de hoogste printkwaliteit. Deze toners werken altijd na plaatsing en je vermijdt frustrerende foutcodes. Onze aanbeveling als je wilt printen in hoge kwaliteit en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen irritante foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De schaduwkant van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €124,50).

Xerox 006R01526 toner geel huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens klooninkt van derden. Het 006R01526 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan de printkosten doen dalen met wel 60%. Dat komt door een lage stukprijs en omdat deze toners meer inkt bevatten. Meer inkt, lagere kosten dus. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 006R01526 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen inkt van het merk zelf.
 • De kwaliteit is prima (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het nadeel van alternatieve inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je onderhand de geel inkt van Xerox vervangen maar kan je niet afdrukken? In het volgende overzicht bieden we een overzicht met de meest voorkomende afdrukproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Dit kan voorkomen bij klooninkt. Sluit de pop-up en ga door met afdrukken.
Geen toner gevonden.Loop nog eens na of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd en check of de metalen contactpunten goed schoon zijn.
Printkwaliteit onder de maat (vaag drukwerk en strepen).Ga eerst na of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Last van opgedroogde inkt.Laat de printer het reinigingsprogramma uitvoeren voor een goed werkende printkop. Het is nog verstandiger om elke week een testpagina te printen.
Lekkende tonercartridge.Stop met printen, haal de betreffende toner uit de printer en maak alles direct goed schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
De meest bekende inktproblemen m.b.t. Xerox 006R01526 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat zijn de kosten van de Xerox 006R01526 toner geel toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 006R01526 met de kleur geel (yellow) toner is standaard zo’n €102,89 excl. de btw (dat betekent €124,50 inclusief de btw). Op het moment dat je een voordeelverpakking of multipack bestelt betaal je zo’n €249,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode 006R01526 kan je nog meer besparen. De prijs van de deze huismerk-toners ligt lager (+/- €62,25) en het aantal printjes ligt hoger (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: achterhaal de status van de patronen in de printer, en onderzoek of je het kapje hebt weggedaan. Kijk of de printersoftware up-to-date is of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en voer het reinigingsprogramma uit.

Is een Xerox 006R01526 toner geel huismerk alternatief een goede keuze?
Het huismerk 006R01526 alternatief nemen is doorgaans erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 65% goedkoper in vergelijking met originele producten. De verkoopprijs is interessanter en deze toners bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken gaat er amper op achteruit. Vervelend is wel dat je soms te maken hebt met waarschuwingen of foutmeldingen. Zulke storingen kan je doorgaans zelfstandig herstellen.

Kan ik de Xerox 006R01526 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon raden we alleen aan voor gevorderden. Hiervoor kan je aan de slag met een een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Online zijn hiervoor handleidingen te vinden: Je haalt de toner uit elkaar. Daarna spuit je de gele inkt in het inktpatroon. Als laatste kun je alles weer opnieuw vastklikken. Als afronding test je of de vernieuwde Xerox inkt goed werkt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie