bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R90262 magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 006R90262 inkt toner? Op deze pagina vergelijk je goede leveranciers voor spotgoedkope toners. Het patroon Xerox 006R90262 toner magenta 2 stuks met de kleur magenta (roze / rood) is relevant voor printjes met volle kleuren en scherpe afbeeldingen. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Xerox. Heel wat verkooppunten als o.a. Staples & inktcartridge store faciliteren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs is vele malen lager, er zit meer inkt in en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€72,50
Huismerk verkoopprijs€36,25
FabrikantXerox
ProductXerox 006R90262 toner magenta 2 stuks
Productcode006R90262
Kleurmagenta
Printomvangonbekend
EAN-codeonbekend

Goedkoopste Xerox 006R90262 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 006R90262 toner is onbekend. Online bestel je binnen enkele minuten nieuwe originele merktoners. Dit is stukken voordeliger dan bij een plaatselijke verkoper. Coolblue.nl & inktknaller.nl zijn prima printshops voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze faciliteren duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Vaak voorzien ze ook in een betrouwbaar huismerk.

 • Inkt deals is verkrijgbaar via webwinkels zoals Inktwereld.nl en Inktbaas.nl.
 • Originele 006R90262 inkt toners koop je online vanaf €72,50.
 • Xerox imitatie inkt is tot wel 50% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of een multipack (voordeelverpakking) i.p.v. enkele verpakkingen. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat jij kan doen om goedkoper te printen: print zoveel mogelijk in het zwart of grijswaarden, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals lage- of gemiddelde kwaliteit) of kies een zuinig lettertype zoals Ecofont en Baskerville Old Face.
 • Via deze site klik je eenvoudig door naar goede verkooppunten waar je eenvoudig 006R90262 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 006R90262 toner magenta 2 stuks vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Dit type rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €79,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit. Online vind je de toners al voor €72,50. De meest betaalbare optie is het huismerk (klooninkt). Reken op een bedrag van €36,25. Zie hiervoor ook het kopje het hoe en waarom van huismerk-inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 006R90262 toner magenta 2 stuks originele inkt€72,50
Xerox 006R90262 toner magenta 2 stuks multipack (merk toners)€145,00
Xerox 006R90262 toner magenta 2 stuks huismerk inkt * €36,25
Xerox 006R90262 toner magenta 2 stuks huismerk duopack * €72,50
Prijsoverzicht van de 006R90262 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Let op: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Gemakkelijk Xerox 006R90262 inkt kopen? Deze toner (en huismerk alternatieven) zijn vaak op voorraad. Zowel online als bij computerwinkels. Advies van de specialist: bestel bij een inkt-speciaalzaak op internet. Deze winkels helpen bij problemen, bezorgen supersnel aan huis en hebben tevens een prima huismerk.

 • Retailers: Hema, Bruna, Action, Handyman, Kruidvat, Primera, Media Markt, Expert.
 • Landelijke winkels als Wehkamp, Bol.com, Fonq, Blokker, Coolblue, Amazon hebben ook een uitstekend aanbod.
 • Online inktspecialisten als Inkt.nl, Sneltoner.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Printabout.nl, Inktwereld.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een handige zoektool en zijn het scherpst qua prijs.
xerox-006r90262-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 006R90262 inkt van Xerox kopen via internet

Wil jij printen in topkwaliteit? De Xerox 006R90262 toner magenta 2 stuks originele rode toner is dan wat je zoekt. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en zorgen voor de mooiste printjes. De inktpatronen passen altijd en je wordt niet lastig gevallen met storende foutmeldingen. Onze tip als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • De negatieve kant van merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld kost het €72,50).

Xerox 006R90262 toner magenta 2 stuks huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Bestel dan eens klooninkt van goedkope merken. Het 006R90262 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en kan een besparing opleveren van wel 60%. Je bespaart door een lage stukprijs en omdat de inktpatronen volledig worden gevuld. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als prijs belangrijker is dan kwaliteit.

 • Xerox 006R90262 huismerk toners zijn tot wel 50% goedkoper.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat je meer inkt krijgt wanneer je het afzet tegen originele producten.
 • De printkwaliteit is erg goed (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het ongunstige van klooninkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je deze magenta inkt van Xerox vervangen maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel vind je alledaagse issues inclusief een aantal oplossingen die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt soms voor bij huismerken. Klik de foutmelding weg want meestal kan je gewoon printen.
Geen toner gedetecteerd.Controleer of je het plakkertje hebt weggedaan en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
Uitgedroogd inkt in de printer.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een goede oplossing is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
Een lekkende tonercartridge.Stop het printen meteen, onttrek de toner en maak met een vochtig doekje alles schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Bekende inktproblemen met betrekking tot Xerox 006R90262 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Wat zijn de kosten van de Xerox 006R90262 toner magenta 2 stuks toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 006R90262 met de kleur magenta (roze / rood) toner is om en nabij de €59,92 excl. btw (wat neerkomt op €72,50 inclusief btw). Als je een voordeelverpakking / duopack selecteert betaal je uiteindelijk zo’n €145,00. Met een huismerk toner met het OEM-nummer 006R90262 ben je doorgaans voordeliger uit. Het tarief voor huismerk-toners ligt lager (+/- €36,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (er zit meer inkt in).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat kan ik doen?
Soms komt het voor dat een net nieuw inktpatroon niet meteen werkt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Controleer nog eens of de patronen goed vast zitten, en controleer of je het plakkertje weg hebt gehaald. Download de juiste printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 006R90262 toner magenta 2 stuks huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 006R90262 alternatief kopen is normaal gesproken niet schadelijk. Namaak inkt is doorgaans 60% goedkoper in verhouding tot merk-inkt. De winkelprijs is aantrekkelijker en deze patronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de prints is vergelijkbaar. De schaduwkant is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Dergelijke foutcodes kan je gewoonlijk gemakkelijk verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 006R90262 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je ook helemaal zelf. Daarvoor werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Op internet kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Daarna spuit je de rode inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Als dat gelukt is kan je het patroon opnieuw vastklikken. Achteraf test je of de nagevulde Xerox inkt goed werkt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie