bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R00685 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R00685 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl helpen wij jou aan een overzicht met erkende shops voor extra voordelige toners. Het product Xerox 106R00685 toner zwart met kleur zwart (black) kun je gebruiken voor jouw zwart-wit printjes. Kies bijvoorbeeld voor merkproducten van Xerox. Diverse aanbieders zoals bijvoorbeeld Goedkoopprinten.nl en 112supplies bezorgen ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze zijn beter gevuld (hogere inhoud) en de kwaliteit is gewoon erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€137,50
Huismerk tarieven€68,75
MerkXerox
ProductXerox 106R00685 toner zwart
Artikelcode106R00685
Kleur omschrijvingzwart
Intensiteitonbekend
EAN5026968005777

Goedkoopste Xerox 106R00685 inkt kopen juni 2024

De capaciteit van de 106R00685 toner is onbekend. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat kan daar stukken voordeliger dan bij een regionale speciaalzaak. Inkt.nl en Inktbaas.nl zijn erkende verkooppunten voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze hanteren een groot aanbod en je kunt er terecht voor hulp bij storingen. In de regel bieden ze ook een prima huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt bestel je online bij verkooppunten als replacedirect en Mediamarkt.nl.
 • Originele 106R00685 inkt toners koop je online vanaf €137,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De printkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor printen in zwart-wit, verdiep je in de eco-printinstellingen (zoals minimale kwaliteit) & probeer lettertypes zoals Century Gothic en Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vind je populaire leveranciers waar je moeiteloos 106R00685 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R00685 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit type zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €151,25. Via internet is het goedkoper. Hier betaal je gemiddeld €137,50. De goedkoopste optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze zijn er al vanaf €68,75. Bekijk de details over het hoe en waarom van huismerk-inkt. Informeer altijd naar de speciale voordeelverpakking.

ProductPrijs
Xerox 106R00685 toner zwart originele inkt€137,50
Xerox 106R00685 toner zwart multipack (merk toners)€275,00
Xerox 106R00685 toner zwart huismerk inkt * €68,75
Xerox 106R00685 toner zwart huismerk duopack * €137,50
Prijsoverzicht van de 106R00685 tonercartridge (black) in juni 2024. * Disclaimer: deze prijzen komen tot stand als een afgeleide van het volume originele toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox aanschaffen?

Meteen Xerox 106R00685 inkt kopen? Dit inktpatroon of alternatieven van het huismerk zijn vaak op voorraad. Zowel via internet als bij computerzaken. Advies van de specialist: kies voor een online inktshop. Deze leveranciers bieden de beste service, kunnen snel thuisbezorgen en leveren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Lokale winkels: Action, Hema, Handyman, Albert Heijn, Expert, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Grote webwinkels als Coolblue, Bol.com, Amazon, Wehkamp, Fonq, Blokker bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktspecialisten als Inktweb.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inkt.nl leveren alles uit voorraad, hebben een handige zoektool en hebben de beste aanbiedingen.
xerox-106r00685-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R00685 inkt van Xerox bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 106R00685 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en bieden standaard een hoge kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt lastige foutmeldingen. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele inktpatronen van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen irritante printerstoringen en foutmeldingen. Ze werken altijd.
 • Het ongunstige van originele toners is de relatief hoge prijs (gemiddeld betaal je €137,50).

Xerox 106R00685 toner zwart huismerk alternatieven

Vind je printen te duur? Koop dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 106R00685 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en het is vele malen voordeliger dan merkinkt. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een scherpe stukprijs en omdat deze patronen gevuld worden met meer inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R00685 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer inkt bevatten in vergelijking met originele merkinkt.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (met name bij afdrukken met enkel tekst).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes en printerstoringen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je intussen de zwart inkt van Xerox verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In het onderstaande overzicht bieden we een overzicht met bekende inktproblemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Soms gebeurt dit bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Toner wordt niet herkend.Controleer of je het kapje verwijderd hebt en veeg de contactpunten schoon met een droge doek.
De printer laat strepen achter op op het papier.Voer een toners check uit en voer het onderhoudsproces uit.
De inkt is uitgedroogd.Voer het reinigingsprogramma uit voor correcte printkop functionaliteiten. Een alternatief is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De tonercartridge lekt de printer in. Annuleer de eventuele printopdracht, verwijder de verschillende toners en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Zet er vervolgens een nieuwe in.
Bekende problemen met betrekking tot Xerox 106R00685 inkt.

FAQ met veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 106R00685 toner zwart toner?
De gemiddelde kostprijs van de Xerox 106R00685 met kleuromschrijving zwart (black) toner is om en nabij de €113,64 excl. de btw (wat neerkomt op €137,50 inclusief de btw). Wanneer je een multipack of duoverpakking prefereert betaal je zo’n €275,00. Door te printen met een huismerk toner met de fabrikantcode 106R00685 betaal je een veel lagere prijs. Het tarief voor huismerk-toners is interessanter (+/- €68,75) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een nieuw inktpatroon niet wordt opgepakt. Er zijn een aantal easy fixes bekend: Kijk of de patronen op de juiste manier vastgemaakt zijn, en controleer of je het plasticje helemaal hebt verwijderd. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon met een droge doek en selecteer het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 106R00685 toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Het huismerk 106R00685 alternatief nemen is een veel gevallen niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De aanbiedingsprijs is lager en de inktpatronen zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. Een minpunt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken eenvoudig verhelpen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 106R00685 toner navullen?
Een toner bijvullen kan je eventueel ook zelf doen. Daarvoor werk je met navulinkt set die ontwikkeld is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende websites kun je verdere uitleg zoeken: Haal de toner voorzichtig uit elkaar. Daarna plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het inktpatroon. Afsluitend mag je alles met elkaar verbinden. Nadien probeer je of de nieuwe Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprint te starten.

Plaats een reactie