bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01149 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R01149 inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij de beste aanbieders voor verrassend voordelige toners. Het product Xerox 106R01149 toner zwart hoge capaciteit met kleuromschrijving zwart (black) is uitermate geschikt voor jouw zakelijke documenten. Het meest voor de hand liggend zijn de echte merkartikelen van Xerox. Flink wat winkels als o.a. Paradigit of Officesavers leveren ook huismerken die een goed alternatief vormen. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€217,50
Huismerk prijs€108,75
MerkXerox
ArtikelXerox 106R01149 toner zwart hoge capaciteit
Productnummer106R01149
Kleur beschrijvingzwart
Capaciteit12.000 prints
EANonbekend

Goedkoopste Xerox 106R01149 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01149 toner is 12.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is een stuk goedkoper dan in de winkel. Inktshop.nl of Office Centre zijn gespecialiseerde webshops voor het kopen van originele Xerox toners. Ze hanteren een groot aanbod en jij kan terecht voor service. In de basis hebben zij ook een goed huismerk.

 • Inkt aanbiedingen schaf jij aan via bedrijven als replacedirect of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 106R01149 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €217,50.
 • Xerox imitatie inkt levert je een aanzienlijke besparing op. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Zoek op XL-toner die extra gevuld zijn of een voordeelverpakking (multipack) en geen losse verpakkingen. Per printje is dat goedkoper.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies voor de functie dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijv. milieuvriendelijk) en overweeg een lettertype als Courier en Baskerville Old Face.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je eenvoudig door naar goede verkopers waar je goedkope 106R01149 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R01149 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn nu eenmaal niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €239,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Daar kost het zo’n €217,50. De gunstige optie is huismerk-inkt (budgetlabel). Deze is te bestellen v.a. €108,75. Klik verder naar: de voordelen en nadelen van het huismerk. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 106R01149 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€217,50
Xerox 106R01149 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€435,00
Xerox 106R01149 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €108,75
Xerox 106R01149 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €217,50
Prijsoverzicht van de 106R01149 tonercartridge (black) in maart 2023. * Belangrijk: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke (web)winkels kan ik inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Meteen Xerox 106R01149 inkt bestellen? Dit type inkt of alternatieven van het huismerk zijn uitstekend verkrijgbaar. Zowel via internet als bij boekhandels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een inkt-speciaalzaak op internet. Dergelijke aanbieders bieden top-service, kunnen uit eigen magazijn leveren en bieden meestal een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Handyman, Bruna, Hema, Albert Heijn, Primera, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Grote platformen als Bol.com, Amazon, Ebay, Blokker, Fonq, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktwinkels als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl kunnen snel uit voorraad leveren, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-106r01149-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01149 inkt van Xerox kopen via internet

Zoek jij de hoogste kwaliteit inkt? De Xerox 106R01149 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners zijn afkomstig van Xerox en zorgen voor de mooiste afdrukken. De inktpatronen doen wat ze moeten doen en je wordt niet lastig gevallen met irritante storing en meldingen. Ons advies als je veel waarde hecht aan de kwaliteit van de prints en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele patronen van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat garantie op printer vervalt.
 • Geen lastige foutcodes en printerstoringen. Printen werkt altijd.
 • Het ongunstige van merk toners is dat het vrij duur is (gemiddeld €217,50).

Xerox 106R01149 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Bestel dan eens namaak-inkt van derde leveranciers. Het 106R01149 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en is fors goedkoper. Je kunt zoveel besparen door een scherpe stukprijs en omdat deze toners volledig worden gevuld. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R01149 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • De belangrijkste reden hiervan is dat er meer inkt in zit in vergelijking met merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijzonder goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het nadeel van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Lastige situaties bij het vervangen van je toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Xerox geplaatst maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de volgende tabel bekijk je alledaagse problemen met daarbij een aantal tips & tricks.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Sluit de melding want meestal kan je gewoon printen.
Printer herkent toner niet.Controleer of je het dopje / plastic weg hebt gehaald en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Slecht kwaliteit drukwerk (vage letters en strepen).Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
Printerinkt is uitgedroogd.Start handmatig het reinigingsprogramma op om op die manier de printkop te reinigen. Het is nog beter om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, onttrek de toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Algemene toner-problemen met betrekking tot Xerox 106R01149 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R01149 toner zwart hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Xerox 106R01149 met kleuromschrijving zwart (black) toner is gewoonlijk €179,75 excl. de btw (dus €217,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / duopack selecteert liggen de kosten op zo’n €435,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 106R01149 kan je nog meer besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €108,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, wat is de oplossing?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe toner niet wordt herkend. Je kunt een aantal dingen proberen: loop de patronen in de printer na, en loop nog eens na of je het beschermmateriaal helemaal hebt verwijderd. Download de juiste printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de contactpunten van de toner goed schoon en reinig de printkop.

Is een Xerox 106R01149 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief interessant?
Een huismerk 106R01149 alternatief selecteren is doorgaans niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 50% goedkoper dan merkinkt. De aanschafprijs is voordeliger en de toners bevatten simpelweg meer milliliter inkt. De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde. Het kan voorkomen dat er sprake kan zijn van foutmeldingen. Dit soort storingen kan je vaak snel verhelpen.

Op welke manier kan ik de Xerox 106R01149 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je eventueel ook zelf doen. Voor dit karwei gebruik je een handige navulset inclusief inkt voor het Xerox inktpatroon. Op Youtube en diverse fora lees je daarvoor veel tips: Start met het verwijderen van het omhulsel. Daarop volgend spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Afsluitend mag je het product opnieuw vastklikken. Aansluitend bekijk je of de vernieuwde Xerox inkt goed op het papier komt door een testprintje te maken.

Plaats een reactie