bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01508 magenta / roze / rood toner

Op zoek naar de goedkoopste Xerox 106R01508 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl tref je de beste shops voor verrassend voordelige toners. De Xerox 106R01508 toner magenta hoge capaciteit met kleuromschrijving magenta (roze / rood) is uitermate geschikt voor mooie levendige kleurenafdrukken. De beste kwaliteit vind je vaak nog binnen de merkproducten van Xerox. Flink wat printwinkels als o.a. Mediamarkt.nl & Easy-ink faciliteren ook een assortiment aan geschikte huismerken. Je betaalt een stuk minder, ze bevatten meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€176,50
Huismerk tarief€88,25
LeverancierXerox
ProductXerox 106R01508 toner magenta hoge capaciteit
Serienummer106R01508
Kleur omschrijvingmagenta
Effectiviteit12.000 prints
EAN-nummer0095205760910

Goedkoopste Xerox 106R01508 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01508 toner is 12.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dit kan daar een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. replacedirect & Mediamarkt.nl zijn suggesties voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze faciliteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis verkopen ze ook een goedkoop huismerk.

 • Inkt aanbiedingen is te koop bij winkels als coolblue.nl of Goedkoopprinten.nl.
 • Originele 106R01508 inkt toners zijn te bestellen v.a. €176,50.
 • Xerox imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een voordeelverpakking (multipack) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Instructies om goedkoper te printen: probeer zoveel als het kan zwart-wit te printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (o.a draft mode) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Calibri.
 • Op Inktaanbieding.nl klik je direct door naar bekende webshops waar je eenvoudig 106R01508 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R01508 toner magenta hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Een dergelijke rode tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €194,15. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het zo’n €176,50. De goedkoopste optie is het huismerk (klooninkt). Deze koop je al vanaf €88,25. Bekijk de details over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Neem een voordeelverpakking als deze beschikbaar is.

ProductPrijs
Xerox 106R01508 toner magenta hoge capaciteit originele inkt€176,50
Xerox 106R01508 toner magenta hoge capaciteit multipack (merk toners)€353,00
Xerox 106R01508 toner magenta hoge capaciteit huismerk inkt * €88,25
Xerox 106R01508 toner magenta hoge capaciteit huismerk duopack * €176,50
Tabel met prijzen voor de 106R01508 tonercartridge (roze / rood) in maart 2023. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Bij welke aanbieders kan ik de inktpatronen van Xerox kopen?

Meteen Xerox 106R01508 inkt kopen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internet als bij boekhandels. Advies van de specialist: kies voor een online inktshop. Dit soort aanbieders hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren meestal een voortreffelijk huismerk.

 • Retailers: Action, Handyman, Bruna, Hema, Media Markt, Jumbo, Expert, Primera.
 • Grote platformen als Wehkamp, Blokker, Amazon, Fonq, Bol.com, Ebay hebben doorgaans ook een grote voorraad.
 • Erkende inktaanbieders als Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-106r01508-magenta-roze-rood-toner

Originele rode 106R01508 inkt van Xerox bestellen

Wil je niet tegen problemen aanlopen? De Xerox 106R01508 toner magenta hoge capaciteit originele rode toner is in dat geval een aanrader. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en bieden de beste kwaliteit. De inktpatronen passen altijd en je hebt geen last van lastige waarschuwingen of foutmeldingen. De beste koop als je wilt printen in hoge kwaliteit en het vooral simpel moet zijn.

 • Originele toners van Xerox geven de mooiste prints.
 • Je garantie blijft gewoon behouden.
 • Geen lastige foutcodes. Je kunt altijd printen.
 • Een minpunt van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld €176,50).

Xerox 106R01508 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatieven

Goedkoper printen? Overweeg dan namaak-inkt van derde fabrikanten. Het 106R01508 huismerk alternatief heeft een uitstekende kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Meer inkt voor een betere prijs. Een aanrader als je vooral goedkoop wilt printen.

 • Xerox 106R01508 huismerk toners zijn tot wel 60% voordeliger.
 • Dat komt met name omdat je meer inkt krijgt ten opzichte van merk-inkt.
 • De kwaliteit van de printjes is uitstekend (vooral gewone prints met enkel tekst).
 • Een minpunt van namaak inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Moeilijkheden bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze magenta inkt van Xerox vervangen maar kan je niet afdrukken? In de tabel hieronder bieden we een overzicht met de meest bekende printproblemen incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: plaats originele inkt.Gebeurt vaak bij namaak-inkt. Sluit de pop-up en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer nog eens of je het kapje goed verwijderd hebt en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Voer een toners check uit en start het onderhoudsprogramma op.
Printerinkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een goede oplossing is om vaker de printer te gebruiken voor een testpagina.
De printer / tonercartridge lekt inkt.Zet de printer uit, onttrek de toner en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Je kunt de lekkende toner terugsturen.
Veel voorkomende issues bij de Xerox 106R01508 inkt.

Veelgestelde vragen met antwoorden

Wat is de verkoopprijs van de Xerox 106R01508 toner magenta hoge capaciteit toner?
De kostprijs van een Xerox 106R01508 met kleur magenta (roze / rood) toner is standaard zo’n €145,87 excl. de btw (dat is €176,50 inclusief btw). Wanneer je een multipack of voordeelverpakking neemt betaal je zo’n €353,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het nummer 106R01508 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €88,25) en hiermee kan veel meer geprint worden (meer volume).

De printer detecteert de toner cartridge niet, wat kan ik doen?
Er zijn voorvallen waarbij een gloednieuw inktpatroon wordt geweigerd door de printer. Dit los je als volgt op: check of de patronen goed geplaatst zijn, en onderzoek of je het stukje tape juist verwijderd hebt. Installeer de nieuwste printersoftware of kies voor een totale fabrieksinstellingen reset. Controleer of de contactpunten schoon zijn en selecteer het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R01508 toner magenta hoge capaciteit huismerk alternatief slim?
Een huismerk 106R01508 alternatief bestellen is in de regel een goed idee. Namaak inkt in om en nabij de 50% goedkoper dan originele merkinkt. De verkoopprijs is lager en deze toners zijn doorgaans gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes is vergelijkbaar. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met errors of foutcodes. Dergelijke problemen kan je doorgaans zelfstandig oplossen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 106R01508 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je ook helemaal zelf. Voor deze handeling neem je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. Voorts spuit je de rode inkt in het aangegeven gaatje. Nu kan je het patroon in elkaar zetten. Als afronding test je uit of de nieuwe Xerox inkt correct functioneert door een testprint te doen.

Plaats een reactie