bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01163 zwart / black toner

Wil jij ook de goedkoopste Xerox 106R01163 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl kan je aan de slag met goede winkels voor spotgoedkope toners. De Xerox 106R01163 toner zwart met kleuromschrijving zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van diepzwarte teksten en strakke lijnen. Het meest voor de hand liggend zijn de originele patronen van Xerox. Veel leveranciers als bijv. inktknaller.nl en Sneltoner.nl bieden ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs ligt een stuk lager, ze hebben doorgaans meer milliliters en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€92,50
Huismerk tarief€46,25
MerkXerox
ProductXerox 106R01163 toner zwart
Artikelnummer106R01163
Kleur beschrijvingzwart
Intensiteit32.000 prints
EAN-code0095205224016

Goedkoopste Xerox 106R01163 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01163 toner is 32.000 prints. Via internet bestel je eenvoudig de originele merktoners. Dat kan daar financieel interessanter dan in de winkel. Inktweb.nl en Vikingdirect.nl zijn betrouwbare winkels voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze hanteren heel veel verschillende producten en staan bekend om hun goede klantenservice. In de basis hanteren zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is verkrijgbaar via verkooppunten zoals printershop en Printabout.nl.
 • Originele 106R01163 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €92,50.
 • Xerox imitatie inkt kost vaak maar de helft. De afdrukkwaliteit is vergelijkbaar.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of voordeelverpakkingen (multipacks) en bestel ze niet los (per 1). De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Onze tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (alsprinten in concept) of kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont Sans of Brush Script.
 • Via onze vergelijker check je populaire shops waar je zonder gedoe 106R01163 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R01163 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Deze zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €101,75. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €92,50. De gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €46,25. Lees meer over de gevaren en risico’s van huismerk inkt. Met voordeelverpakkingen kan je fors extra besparen.

ProductPrijs
Xerox 106R01163 toner zwart originele inkt€92,50
Xerox 106R01163 toner zwart multipack (merk toners)€185,00
Xerox 106R01163 toner zwart huismerk inkt * €46,25
Xerox 106R01163 toner zwart huismerk duopack * €92,50
Tabel met de geschatte prijzen van de 106R01163 tonercartridge (black) in maart 2023. * Let op: prijs wordt omgerekend naar aantal milliliters in originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Gemakkelijk Xerox 106R01163 inkt kopen? Dit inktpatroon of een budget huismerk alternatief bieden veel winkels aan. Zowel via online shops als in de retail. Kooptip: shop bij een internet printshop. Deze winkels bieden top-service, een grote voorraad en bieden vaak een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Action, Hema, Handyman, Jumbo, Primera, Kruidvat, Media Markt.
 • Grote webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Amazon, Blokker, Coolblue, Fonq bieden ook steeds meer merken en series aan.
 • Populaire inktwinkels als 123inkt.nl, Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-106r01163-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01163 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij gewoon de beste inkt? De Xerox 106R01163 toner zwart originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en bieden de beste kwaliteit. Deze doen wat ze moeten doen en je hebt geen last van lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Een aanrader als je tekst en/of foto’s in hoge kwaliteit wilt afdrukken en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele toners van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen lastige storingscodes en foutmeldingen. Je kunt altijd printen.
 • Het ongunstige van originele toners is dat het vrij duur is (gemiddeld genomen €92,50).

Xerox 106R01163 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kies dan voor klooninkt van derde leveranciers. Het 106R01163 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dat komt door toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze toners tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Meer inkt, lagere kosten dus. Ons advies als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R01163 huismerk toners zijn vele malen goedkoper dan de originele patronen.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt dan originele producten.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker in zwart-wit).
 • Het nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met foutmeldingen.

Issues bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Xerox verwisseld maar blijf je foutcodes zien en print het apparaat niet? In de tabel hieronder check je de meest gangbare issues met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Komt soms voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Bekijk of je het beschermingsmateriaal goed verwijderd hebt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De printerinkt droogt uit.Kijk binnen het printmenu naar een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Het advies van experts is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
Een lekkende tonercartridge.Stop met printen, verwijder de verschillende toners en maak alles direct goed schoon. Retourneer het product naar de leverancier.
Algemene inktproblemen bij de Xerox 106R01163 inkt.

Bekijk de veelgestelde vragen

Welk tarief heeft de Xerox 106R01163 toner zwart toner?
De adviesprijs van de Xerox 106R01163 met kleuromschrijving zwart (black) toner is ongeveer €76,45 excl. de btw (dat is €92,50 inclusief btw). Indien je een multipack / voordeelverpakking selecteert liggen de kosten op zo’n €185,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 106R01163 kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is interessanter (+/- €46,25) en maximale aantal afdrukken is beter (meer inhoud).

Mijn printer herkent de toner cartridge niet, wat nu?
Het kan voorkomen dat een nieuw patroon niet wordt herkend. Dit los je als volgt op: loop de patronen in de printer na, en controleer nog eens of je het plakkertje hebt weggedaan. Loop de printersoftware na en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is het Xerox 106R01163 toner zwart huismerk alternatief net zo goed als het origineel?
Het huismerk 106R01163 alternatief selecteren is over het algemeen niet verkeerd. Namaak inkt in om en nabij de 65% goedkoper in vergelijking met originele inktpatronen. De verkoopprijs is gunstiger en deze inktpatronen hebben een grotere inhoud inkt. De kwaliteit doet nauwelijks onder. Een aandachtspunt is dat je soms te maken hebt met storingen of foutmeldingen. Deze kan je normaliter eenvoudig verhelpen.

Op welke manier kan ik de Xerox 106R01163 toner navullen?
Een toner opnieuw bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Daarvoor koop je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende DIY-websites vind je precies hoe dit werkt: Start met het verwijderen van het omhulsel. Vervolgens plaats je de injectiespuit met zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Daaropvolgend mag je alles met elkaar verbinden. Achteraf check je of de gekloonde Xerox inkt op de juiste manier werkt door het draaien van een testprint.

Plaats een reactie