bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01294 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R01294 inkt toner? Via onze vergelijk-tool kan je aan de slag met geschikte inktaanbieders voor extra goedkope toners. Het product Xerox 106R01294 toner zwart met kleur zwart (black) is relevant voor het printen van haarscherpe zwarte teksten. Je kunt kiezen uit verschillende merkartikelen van Xerox. Veel inktwebshops zoals Mediamarkt.nl of inktcartridge store verstrekken ook een assortiment aan geschikte huismerken. De prijs is erg scherp, de toners zijn gevuld met meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€130,50
Huismerk tarieven€65,25
MerkXerox
TypeXerox 106R01294 toner zwart
Seriecode106R01294
Kleur omschrijvingzwart
Printomvang35.000 prints
EAN0095205736014

Goedkoopste Xerox 106R01294 inkt kopen december 2023

De capaciteit van de 106R01294 toner is 35.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dat is qua prijs veel gunstiger in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl & Alleeninkt.nl zijn goede adressen voor het plaatsen van een bestelling van originele Xerox toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en jij kan terecht voor service. Dikwijls voeren ze ook een goedkoop huismerk.

 • Aanbiedingen met inkt is verkrijgbaar via winkels zoals Inktwereld.nl & Paradigit.
 • Originele 106R01294 inkt toners haal je in huis vanaf €130,50.
 • Xerox imitatie inkt is een stuk goedkoper. De afdrukkwaliteit is vrijwel hetzelfde.
 • Kies voor een toner met meer inhoud (XL) of multipacks (voordeelverpakkingen) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk wordt dan lager.
 • Andere tips om goedkoper te printen: kies bij grotere documenten voor dubbelzijdig printen, bekijk de verschillende eco-printinstellingen (bijvoorbeeld beperkte kwaliteit) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Century Gothic & Garamond.
 • Via deze site vind je bekende shops waar je probleemloos en snel 106R01294 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R01294 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Dit model zwarte tonercartridge kent een gemiddelde verkoopprijs van €143,55. Bij de inktwebwinkels ben je goedkoper uit en ligt de verkoopprijs rond de €130,50. De aantrekkelijkste optie is het huismerk. Deze is er omgerekend al voor €65,25. Zie hiervoor ook het kopje de plus- en minpunten van huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R01294 toner zwart originele inkt€130,50
Xerox 106R01294 toner zwart multipack (merk toners)€261,00
Xerox 106R01294 toner zwart huismerk inkt * €65,25
Xerox 106R01294 toner zwart huismerk duopack * €130,50
Tabel met prijzen voor de 106R01294 tonercartridge (black) in december 2023. * Let op: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke winkels kan ik de inktpatronen van Xerox verkrijgen?

Vandaag nog Xerox 106R01294 inkt kopen? Deze inkt of een alternatief huismerk kan je op veel plekken wel kopen. Zowel bij de online printshops als bij computerwinkels. Tip van onze medewerkers: bezoek een een webwinkel die zich focust op inkt. Zij hebben betrouwbare service, een grote voorraad en bieden bovendien een prima huismerk.

 • Winkels in de buurt: Albert Heijn, Hema, Handyman, Action, Kruidvat, Expert, Media Markt, Jumbo.
 • Populaire internetwinkels als Ebay, Blokker, Fonq, Bol.com, Amazon, Coolblue verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Online inktaanbieders als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Inkt.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden de beste service en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-106r01294-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01294 inkt van Xerox kopen

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Xerox 106R01294 toner zwart originele zwarte toner is dan de beste koop. Deze toners worden vervaardigd door Xerox en zorgen voor de mooiste afdrukken. De patronen doen altijd en je krijgt geen irritante storing en meldingen. Ons advies als je wilt printen in hoge kwaliteit en je niet zit te wachten op storingen.

 • Originele tonercartridges van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen vervelende storing en meldingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Het nadeel van de “echte” merk toners is dat ze best prijzig zijn (gemiddeld betaal je €130,50).

Xerox 106R01294 toner zwart huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Kies dan voor namaak-inkt van goedkope merken. Het 106R01294 huismerk alternatief doet qua kwaliteit nauwelijks onder en kan een besparing opleveren van wel 60%. Dit heeft te maken met toners die simpelweg goedkoper zijn en omdat deze patronen eenvoudigweg meer inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R01294 huismerk toners zijn tot wel 70% goedkoper ten opzichte van de originele inkt.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat ze gevuld zijn met meer inkt in vergelijking met originele merkinkt.
 • De printkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (vooral als je veel in zwart print).
 • De schaduwkant van imitatie inkt is dat je last hebt van waarschuwingen of foutmeldingen.

Vaak voorkomende problemen bij het vervangen van de toners

Heb je deze zwart inkt van Xerox verwisseld maar kan je nog niet printen? In het volgende overzicht bekijk je de meest voorkomende problemen inclusief een oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Komt soms voor bij huismerk-inkt. Sluit de melding en ga door met afdrukken.
Printer herkent toner niet.Check of je het ontluchtingslabel weg hebt gehaald en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Er zitten lijnen/strepen op het papier.Kijk allereerst of de toners goed vast zitten en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma om de printkop te reinigen. Een alternatief is om minimaal elke 7 dagen iets te printen (testpagina).
De tonercartridge lekt inkt.Zet de printer uit, verwijder snel alle toners en maak met een vochtig doekje alles schoon. Vergeet niet het defecte patroon te retourneren.
Veel voorkomende problemen bij de Xerox 106R01294 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Hoe duur is de Xerox 106R01294 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Xerox 106R01294 met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €107,85 excl. btw (dus €130,50 inclusief de btw). Wanneer je een voordeelverpakking / multipack kiest moet je denken aan €261,00. Door te kiezen voor een een huismerk toner met de fabrikantcode 106R01294 betaal je veel minder. De adviesprijs van de huismerk-toners is voordeliger (+/- €65,25) en je kunt er veel meer printjes mee maken (meer milliliters).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, moet moet ik doen?
Er zijn situaties bekend waarbij een net nieuwe toner het niet doet. Er zijn een aantal easy fixes bekend: onderzoek of de patronen op de juiste manier vast zitten, en achterhaal of je het dopje / plastic hebt losgemaakt. Onderzoek de printersoftware of reset het apparaat terug naar fabrieksinstellingen. Veeg de contactpunten schoon met een droge doek en bekijk de status van de printkop.

Is het Xerox 106R01294 toner zwart huismerk alternatief verstandig?
Een huismerk 106R01294 alternatief kopen is in de basis niet verkeerd. Namaak inkt is soms wel 65% goedkoper in vergelijking met originele merkinkt. De aanbiedingsprijs is aantrekkelijker en de patronen bevatten doorgaans een stuk meer inkt. De afdrukkwaliteit is gewoon erg goed. Houd er wel rekening mee dat je eventueel last kan krijgen van storingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je doorgaans zelfstandig verhelpen.

Voor een voordelige prijs de Xerox 106R01294 toner navullen?
Een inktpatroon bijvullen raden we alleen aan voor gevorderden. Voor die werkzaamheden gebruik je een navulset die speciaal bedoeld is voor het Xerox inktpatroon. Op verschillende Do It Yourself (DIY) websites lees je daarvoor veel tips: Verwijder de capsule. Vervolgens injecteer je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Verder kun je alles weer in elkaar klikken. Tenslotte bekijk je of de gekloonde Xerox inkt op de juiste manier werkt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie