bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01370 zwart / black toner

Uitsluitend benieuwd naar de goedkoopste Xerox 106R01370 inkt toner? Op deze website vind je toonaangevende printshops voor voordelige toners. Het product Xerox 106R01370 toner zwart met kleurcode zwart (black) is relevant voor documenten met heldere zwarte tekst. Populair zijn de “echte” toners van Xerox. Steeds meer webshops als bijvoorbeeld Totaalinkt.shop en coolblue.nl verstrekken ook een gigantisch aanbod huismerken. De prijs ligt een stuk lager, je krijgt meer inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Verkoopprijs€157,50
Huismerk prijzen€78,75
FabrikantXerox
ArtikelXerox 106R01370 toner zwart
Productcode106R01370
Officiële kleurzwart
Printcapaciteit7.000 prints
EAN-nummer0095205741568

Goedkoopste Xerox 106R01370 inkt kopen maart 2023

De capaciteit van de 106R01370 toner is 7.000 prints. De originele merktoners kun je snel online kopen. Dit kan daar qua prijs veel gunstiger dan in de winkel. Inktwereld.nl of Mediamarkt.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze hebben duizenden producten en staan bekend om hun goede klantenservice. Standaard beschikken ze over een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is aan te schaffen bij leveranciers zoals Go4inkt of printerinktshop.nl.
 • Originele 106R01370 inkt toners haal je in huis vanaf €157,50.
 • Xerox imitatie inkt is soms wel 60% goedkoper. De kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en geen losse verpakkingen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: maak gebruik van de optie “zwart-wit” printing, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals draft mode) & kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ryman Eco & Garamond.
 • Via inktaanbieding.nl klik je direct door naar bekende printwinkels waar je op een gebruiksvriendelijke manier 106R01370 toner aanbiedingen kunt vergelijken.

Prijzen Xerox 106R01370 toner zwart vergelijken
Xerox toners zijn normaal gesproken vrji duur. Dit soort zwarte tonercartridge kost in de winkel al snel €173,25. Bij online printshops kan dat voordeliger. Hier betaal je gemiddeld €157,50. De gunstige optie is alternatieve huismerk inkt. Daarvoor moet je denken aan €78,75. Lees ook het gedeelte over de plus- en minpunten van huismerk inkt. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R01370 toner zwart originele inkt€157,50
Xerox 106R01370 toner zwart multipack (merk toners)€315,00
Xerox 106R01370 toner zwart huismerk inkt * €78,75
Xerox 106R01370 toner zwart huismerk duopack * €157,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 106R01370 tonercartridge (black) in maart 2023. * Disclaimer: huismerkproducten bevatten meer inkt, prijs is omgerekend naar inhoud originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox kopen?

Gemakkelijk Xerox 106R01370 inkt kopen? Dit type toner (en huismerk alternatieven) zijn doorgaans goed voorradig. Zowel via internet als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: kies voor een inkt-speciaalzaak op internet. Zij bieden altijd ondersteuning, bezorgen supersnel aan huis en hanteren doorgaans een kwalitatief huismerk.

 • Winkels in de regio: Albert Heijn, Bruna, Handyman, Hema, Kruidvat, Media Markt, Expert, Primera.
 • Populaire internetwinkels als Bol.com, Amazon, Ebay, Wehkamp, Coolblue, Fonq verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • Populaire inktaanbieders als Inktwereld.nl, Printabout.nl, Inkt.nl, Inktweb.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl bezorgen vaak uit eigen voorraad, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste aanbiedingen.
xerox-106r01370-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01370 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R01370 toner zwart originele zwarte toner stelt jou niet teleur. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en zorgen voor de mooiste printjes. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet lastig gevallen met hinderlijke foutmeldingen of storingen. Een aanrader als je hoge kwaliteit prints wilt en je niet houdt van gedoe.

 • Originele toners van Xerox zorgen voor de mooiste afdrukken.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen hinderlijke storingen of foutmeldingen. Na plaatsing direct printen.
 • Het grootste nadeel van merktoners is dat ze niet goedkoop zijn (gemiddeld kost het €157,50).

Xerox 106R01370 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je goedkoper afdrukken? Kijk eens naar namaak-inkt van een ander merk. Het 106R01370 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Je bespaart door een lagere verkoopprijs en doordat deze inktpatronen volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je met name let op de prijs.

 • Xerox 106R01370 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Een belangrijk voordeel is dat ze meer volume inkt bevatten wanneer je het afzet tegen merk-inkt.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (helemaal als je het meest in zwart print).
 • De schaduwkant van huismerk inkt is dat je ongemak kunt ervaren door foutcodes.

Problemen bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Xerox geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In het schema hieronder vind je veel voorkomende problemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: probleem met toner.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik op “ok” en check of je gewoon kunt afdrukken.
Geen toner gedetecteerd.Kijk of je het dopje / plastic hebt weggedaan en maak eventueel vuil op de contactpunten schoon.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en begin met het standaard onderhoud.
Uitgedroogd inkt in de printer.Kies voor het reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Een alternatief is om eens in de 14 dagen even een testprintje te doen.
De tonercartridge lekt.Zet je printopdracht in de wacht, klik de toner uit de gleuven en maak alles direct schoon. Plaats altijd een nieuw product.
Alledaagse afdrukproblemen m.b.t. Xerox 106R01370 inkt.

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Hoeveel betaal ik voor een Xerox 106R01370 toner zwart toner?
De huidige kostprijs van de Xerox 106R01370 met kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €130,17 excl. btw (wat neerkomt op €157,50 inclusief btw). Als je een multipack of duoverpakking bestelt kost het ongeveer €315,00. Dankzij een huismerk toner met de code 106R01370 kan je fors besparen. De prijs van de deze huismerk-toners is goedkoper (+/- €78,75) en maximale aantal afdrukken is beter (meer ml).

De toner cartridge wordt niet gedetecteerd, wat nu?
Soms gebeurt het dat een gloednieuwe toner niet wordt opgepakt. Loop eerst de volgende punten eens na: Loop nog eens na of de patronen goed vastgeklikt zitten, en bekijk of je het lipje juist verwijderd hebt. Onderzoek de printersoftware of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken en voer onderhoud aan de printkop uit.

Is het Xerox 106R01370 toner zwart huismerk alternatief een goede keuze?
Een huismerk 106R01370 alternatief aanschaffen is bijna altijd lucratief. Namaak inkt is vaak wel 60% goedkoper in vergelijking met merkinkt. Het tarief is lager en deze toners zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printjes doet nauwelijks onder. Het kan voorkomen dat je soms te maken hebt met errors of foutcodes. Deze kan je gewoonlijk zelfstandig herstellen.

Kan ik goedkoop zelf de Xerox 106R01370 toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Om dat te doen werk je met een speciale set navulinkt voor het Xerox inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Daarna spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Later kun je alles weer opnieuw vastklikken. Ter controle achterhaal je of de gekloonde Xerox inkt goed op het papier komt door het maken van een testprint.

Plaats een reactie