bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01412 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 106R01412 inkt toner? Op Inktaanbieding.nl bieden wij de betrouwbaarste inktaanbieders voor verrassend voordelige toners. De Xerox 106R01412 toner zwart hoge capaciteit met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor documenten met heldere zwarte tekst. Je kunt kiezen uit “echte” toners van Xerox. Verschillende inktshops als Alleeninkt.nl en Inktshop.nl bieden ook een gigantisch aanbod huismerken. Deze zijn veel lager geprijsd, er zit meer inkt in en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€147,50
Huismerk tarieven€73,75
MerkXerox
ArtikelXerox 106R01412 toner zwart hoge capaciteit
Productcode106R01412
Kleur beschrijvingzwart
Intensiteit8.000 prints
EAN0095205743470

Goedkoopste Xerox 106R01412 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01412 toner is 8.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit is een stuk goedkoper als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com of Totaalinkt.shop zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze hebben een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak hebben zij ook een voordelig huismerk.

 • Aantrekkelijke inkt is te bestellen via shops zoals Go4inkt of Totaalinkt.shop .
 • Originele 106R01412 inkt toners laat je al thuisbezorgen voor €147,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of een multipack (voordeelverpakking) en bestel ze niet los (per 1). Dat maakt het printen voordeliger.
 • Adviezen om goedkoper te printen: kies voor de optie dubbelzijdig printen, kies de voordelige eco-printinstellingen (onder ander snelle modus) en overweeg een lettertype als Ecofont & Calibri.
 • Via onze website check je bekende verkopers waar je zonder gedoe 106R01412 toner aanbiedingen kan vinden.

Prijzen Xerox 106R01412 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn niet goedkoop. Deze specifieke zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €162,25. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €147,50. De gunstige optie is het huismerk (namaak inkt). Deze is te bestellen v.a. €73,75. Klik verder naar: besparen dankzij huismerk inkt. Kies altijd voor een voordeelverpakking (indien mogelijk).

ProductPrijs
Xerox 106R01412 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€147,50
Xerox 106R01412 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€295,00
Xerox 106R01412 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €73,75
Xerox 106R01412 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €147,50
Prijstabel voor de 106R01412 tonercartridge (black) in maart 2023. * Voorwaarden: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Waar kan ik de inktpatronen van Xerox inkopen?

Meteen Xerox 106R01412 inkt bestellen? Deze toner (en huismerk alternatieven) bieden veel winkels aan. Zowel bij de online printshops als bij kantoorwinkels. Tip van onze medewerkers: shop bij een inkt-speciaalzaak op internet. Zij bieden de beste service, kunnen uit eigen magazijn leveren en hebben bovendien een voortreffelijk huismerk.

 • Regionale winkels: Handyman, Albert Heijn, Action, Bruna, Jumbo, Kruidvat, Expert, Media Markt.
 • Landelijke winkels als Amazon, Fonq, Coolblue, Blokker, Bol.com, Wehkamp breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Online inktwebshops als 123inkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl, Inktweb.nl, Inktwereld.nl, Alleeninkt.nl hebben een eigen magazijn met voorraad, bieden een top-service en bieden de hoogste kortingen.
xerox-106r01412-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01412 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij afdrukken maken in de hoogste kwaliteit? De Xerox 106R01412 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. Deze toners zijn afkomstig uit de fabriek van Xerox en leveren een optimaal resultaat. Deze toners werken altijd na plaatsing en je wordt niet verrast met storende foutcodes. De beste keuze als je vooral wilt dat de kwaliteit altijd goed is en niet van gepruts houdt.

 • Originele tonercartridges van Xerox leveren de mooiste printjes.
 • Schade aan de printer wordt opgelost door de fabrikant (garantie).
 • Geen hinderlijke foutmeldingen of storingen. Je kunt er direct mee aan de slag.
 • Een aandachtspunt bij merktoners is de relatief hoge prijs (gemiddeld €147,50).

Xerox 106R01412 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Minder uitgeven aan printen? Overweeg in dat geval eens imitatie inkt van een ander merk. Het 106R01412 huismerk alternatief is van een bijzonder goede kwaliteit en leidt tot wel 60% lagere printkosten. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en doordat deze toners volledig worden gevuld. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R01412 huismerk toners zijn tot wel 60% goedkoper dan originele producten.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten in vergelijking met inkt van het merk zelf.
 • De afdrukkwaliteit is nagenoeg hetzelfde (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het grootste nadeel van huismerk inkt is dat je soms te maken hebt met foutcodes.

Vervelende situaties bij het vervangen van de toners

Heb je de (huismerk) zwart inkt van Xerox geplaatst maar blijf je problemen ondervinden? In de bijgaande tabel check je gangbare afdrukproblemen met daarbij een workaround.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Komt soms voor bij klooninkt. Klik op “doorgaan” en ga door met afdrukken.
Geen toner gevonden.Onderzoek of je het beschermmateriaal los hebt gemaakt en controleer of de contactpunten schoon zijn.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en laat de printer het onderhoudsproces uitvoeren.
Printerinkt is uitgedroogd.Zoek naar het reinigingsprogramma voor een goed werkende printkop. Een voordeliger alternatief is om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Lekkende tonercartridge.Beëindig de huidige afdruktaken, haal alle toner uit de printer en maak alles grondig schoon. Gebruik het oude patroon niet weer opnieuw.
Algemene problemen met betrekking tot Xerox 106R01412 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 106R01412 toner zwart hoge capaciteit toner?
De prijs van een Xerox 106R01412 met kleurcode zwart (black) toner is doorgaans +/- €121,90 excl. btw (dat betekent €147,50 inclusief de btw). Als je een voordeelverpakking / multipack neemt betaal je zo’n €295,00. Dankzij een huismerk toner met het serienummer 106R01412 dalen de printkosten aanzienlijk. De prijs van de deze huismerk-toners ligt beduidend lager (+/- €73,75) en het aantal printjes ligt hoger (meer inkt).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, hoe los ik dit op?
Af en toe valt het voor dat een nieuwe toner niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: Check of de patronen wel goed vastzitten, en kijk of je het plakkertje juist verwijderd hebt. Kijk of de printersoftware up-to-date is of klik op de optie fabrieksinstellingen resetten in het menu. Neem de toner af met een pluisvrije doek en kies voor het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R01412 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een slimme keuze?
Het huismerk 106R01412 alternatief bestellen is over het algemeen een goed idee. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De winkelprijs is gunstiger en de toners worden wél volledig gevuld met inkt. De printkwaliteit is uitstekend. Het grootste nadeel is dat je wordt geconfronteerd met foutmeldingen of storingen. Zulke storingen kan je veelal gemakkelijk verhelpen.

Tegen lage kosten de Xerox 106R01412 toner navullen?
Een toner bijvullen met inkt kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. In dat geval kan je aan de slag met een de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Online kan je achtergrondinformatie opzoeken: Je haalt de toner uit elkaar. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het patroon (ga voorzichtig te werk). Daarna mag je het product opnieuw vastklikken. Achteraf controleer je of de gekloonde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door een testafdruk te maken.

Plaats een reactie