bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 006R01278 zwart / black toner

Interesse in de goedkoopste Xerox 006R01278 inkt toner? Via onze vergelijker bieden wij geschikte inktaanbieders voor spotgoedkope toners. Het artikel Xerox 006R01278 toner zwart bedoeld voor de kleur zwart (black) is te gebruiken voor al jouw basic zwart-wit printjes. Het meest voor de hand liggend zijn de verschillende merkartikelen van Xerox. Veel printwinkels als o.a. Vikingdirect.nl en Inktwereld.nl leveren ook zogenaamde huismerk-toners. De verkoopprijs is erg interessant, ze hebben een grotere inhoud inkt en de kwaliteit is uitstekend.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Vanafprijs€87,50
Huismerk tarieven€43,75
MerkXerox
TypeXerox 006R01278 toner zwart
Serienummer006R01278
Officiële kleurzwart
Intensiteit8.000 prints
EAN-nummeronbekend

Goedkoopste Xerox 006R01278 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 006R01278 toner is 8.000 prints. Je kunt deze originele merktoners gemakkelijk thuis laten bezorgen. Dit kan daar veel voordelige als je het vergelijkt met fysieke winkels. Bol.com & Vikingdirect.nl zijn gespecialiseerde webshops voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze verkopen over een ruim assortiment en geven advies / service. In de basis bieden ze ook een prima huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via aanbieders als bol.com of Handyman.nl.
 • Originele 006R01278 inkt toners zijn te bestellen v.a. €87,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) in plaats van losse kleuren. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Wat je ook kunt doen om goedkoper te printen: stel de printer in op “zwart-wit”, maak gebruik van de juiste eco-printinstellingen (zoals eco-stand) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Ecofont of Times New Roman.
 • Via deze site vind je toonaangevende winkels waar je goedkope 006R01278 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 006R01278 toner zwart vergelijken
Xerox toners kunnen best duur zijn. Dit model zwarte tonercartridge heeft een prijs van zo’n €96,25. Online ben je een stuk voordeliger uit en kost het om en nabij de €87,50. De aantrekkelijkste optie is huismerk-inkt. Deze kosten komen neer op zo’n €43,75. Klik verder naar: de plus- en minpunten van huismerk inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 006R01278 toner zwart originele inkt€87,50
Xerox 006R01278 toner zwart multipack (merk toners)€175,00
Xerox 006R01278 toner zwart huismerk inkt * €43,75
Xerox 006R01278 toner zwart huismerk duopack * €87,50
Overzicht met prijzen van de 006R01278 tonercartridge (black) in maart 2023. * N.b.: de prijs is een afgeleide van de capaciteit van de originele toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox inkopen?

Meteen Xerox 006R01278 inkt bestellen? Deze specifieke toner of huismerk alternatieven hebben veel shops in hun assortiment. Zowel via webshops als in de winkel in de buurt. Kooptip: koop altijd bij een online inktshop. Deze shops hebben betrouwbare service, kunnen razendsnel bezorgen en bieden meestal een heel behoorlijk huismerk.

 • Retailers: Action, Bruna, Hema, Handyman, Jumbo, Primera, Expert, Kruidvat.
 • Bekende webshops als Fonq, Wehkamp, Blokker, Bol.com, Amazon, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Erkende inktaanbieders als Sneltoner.nl, Printabout.nl, Alleeninkt.nl, 123inkt.nl, Inktweb.nl, Inkt.nl bieden het grootste aanbod, hebben een handige zoektool en hebben dikwijls aantrekkelijke aanbiedingen.
xerox-006r01278-zwart-black-toner

Originele zwarte 006R01278 inkt van Xerox bestellen en laten bezorgen

Is voor jou printen in hoge kwaliteit belangrijk? De Xerox 006R01278 toner zwart originele zwarte toner is dan wat wij aanraden. De toners zijn afkomstig van Xerox en zorgen voor de mooiste printjes. De patronen doen altijd en je voorkomt vervelende waarschuwingen of foutmeldingen. De beste optie als je de kwaliteit van de prints erg belangrijk vindt en geen zin in gedoe hebt.

 • Originele tonercartridges van Xerox bieden de beste kwaliteit prints.
 • Je blijft gewoon recht hebben op je garantie.
 • Geen irritante foutmeldingen of storingen. Printen werkt altijd.
 • Een belangrijk nadeel van originele merktoners is de hoge prijs (gemiddeld €87,50).

Xerox 006R01278 toner zwart huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Kijk eens naar imitatie inkt van goedkope merken. Het 006R01278 huismerk alternatief biedt nagenoeg dezelfde kwaliteit en is tot wel 50% goedkoper. De besparing komt tot stand door een scherpe stukprijs en omdat de inktpatronen simpelweg meer ML inkt bevatten. Een goed gevulde toner tegen de scherpste prijs. Een aanrader als kwaliteit van ondergeschikt belang is.

 • Xerox 006R01278 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dat komt met name omdat huismerkproducten meer inkt bevatten ten opzichte van originele inkt.
 • De printkwaliteit is bijzonder goed (vooral als je veel in zwart print).
 • De negatieve kant van namaak inkt is dat je soms wordt geconfronteerd met storingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van jouw toners

Heb je deze zwart inkt van Xerox vervangen maar weigert de printer om af te drukken? In het onderstaande overzicht vind je de meest voorkomende issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: niet originele inkt.Soms gebeurt dit bij huismerk-toners. Klik de foutmelding weg en probeer gewoon te printen.
Foutmelding: toner ontbreekt.Onderzoek of je het plakkertje goed verwijderd hebt en reinig het koperkleurige deel met een droge doek.
Vage vlekken en strepen op de afdruk.Controleer of de toners juist zijn geplaatst en start een onderhoudsprogramma.
De printerinkt droogt uit.Kies voor het reinigingsprogramma voor correcte printkop functionaliteiten. De beste tips is om even elke week een testafdrukje te doen.
De tonercartridge lekt.Breek de printopdracht af, klik de toner uit de gleuven en kies voor een grondige schoonmaakbeurt. Tip: Uitsluitend nieuwe patronen gebruiken.
De meest gangbare printproblemen m.b.t. Xerox 006R01278 inkt.

Handige FAQ met veelgestelde vragen

Welke prijzen zijn bekend voor de Xerox 006R01278 toner zwart toner?
De verkoopprijs van de Xerox 006R01278 met kleuromschrijving zwart (black) toner is gemiddeld zo’n €72,31 excl. de btw (dat maakt €87,50 inclusief de btw). Als je een multipack of voordeelverpakking bestelt betaal je ongeveer €175,00. Wanneer je gaat voor een huismerk toner met het OEM-nummer 006R01278 dalen de printkosten aanzienlijk. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is interessanter (+/- €43,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inkt).

De toner cartridge wordt niet herkend, wat is het stappenplan?
Het kan voorkomen dat een nieuwe toner niet wordt herkend. Je kunt het volgende proberen: Check of de patronen wel goed vastzitten, en loop nog eens na of je het beschermkapje verwijderd hebt. Update de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Maak de toner schoon en start het reinigingsprogramma.

Is een Xerox 006R01278 toner zwart huismerk alternatief kopen een goed idee?
Het huismerk 006R01278 alternatief nemen is meestal lucratief. Namaak inkt is +/- 60% goedkoper dan inkt van het merk zelf. Het tarief is aantrekkelijker en de toners worden wél volledig gevuld met inkt. De kwaliteit van de printadrukken doet amper onder voor merkinkt. Het grootste nadeel is dat je te maken kunt krijgen met foutcodes en printerstoringen. Zulke storingen kan je meestal simpel oplossen.

Kan ik vanuit huis de Xerox 006R01278 toner navullen?
Het bijvullen van een inktpatroon kan je met een beetje ervaring zelf doen. Voor dit karwei werk je met navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op o.a. Youtube en kluswebsites is een groot aantal tips te vinden: Verwijder de capsule. In stap 2 spuit je de zwarte inkt in het aangegeven gaatje. Als dat gelukt is mag je alles met elkaar verbinden. Achteraf controleer je of de nagevulde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door een testprint te vragen.

Plaats een reactie