bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R00462 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 106R00462 inkt toner? Op deze website vind je toonaangevende aanbieders voor extra goedkope toners. Het patroon Xerox 106R00462 toner zwart hoge capaciteit met kleur zwart (black) komt van pas bij eenvoudige tekstdocumenten. Kies bijvoorbeeld voor originele patronen van Xerox. Een groeiend aantal shops als bijv. Goedkoopprinten.nl of bol.com faciliteren ook zogenaamde huismerk-toners. De prijs is erg scherp, je krijgt meer inkt en de afdrukkwaliteit is erg goed.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Geschatte vanafprijs€124,50
Huismerk prijzen€62,25
LeverancierXerox
SoortXerox 106R00462 toner zwart hoge capaciteit
Seriecode106R00462
Officiële kleurzwart
Effectiviteit8.000 prints
EAN-code0095205604627

Goedkoopste Xerox 106R00462 inkt kopen december 2023

De capaciteit van de 106R00462 toner is 8.000 prints. Originele merktoners koop je het beste online. Dit is een stuk goedkoper in vergelijking met kleine winkels. Sneltoner.nl of Inktdiscount.nl zijn prima printshops waar je eenvoudig kunt zoeken naar originele Xerox toners. Ze verkopen een gigantisch aanbod en hebben vriendelijke medewerkers. Vaak bieden ze ook een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt schaf jij aan via winkels zoals coolblue.nl of inktknaller.nl.
 • Originele 106R00462 inkt toners koop je online vanaf €124,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit.
 • Neem een hoge capaciteit XL-toner (volume) of voordeelverpakkingen (multipacks) en neem geen losse modellen. De prijs per afdruk is dan al een stuk lager.
 • Adviezen om goedkoper te printen: print altijd in zwart-wit of grijswaarden, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. printen in concept) en kies milieuvriendelijke lettertypes zoals Courier & Times New Roman.
 • Via dit portaal vergelijk je goede aanbieders waar je moeiteloos 106R00462 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R00462 toner zwart hoge capaciteit vergelijken
Xerox toners zijn best prijzig. Dit type zwarte tonercartridge heeft een adviesprijs van €136,95. Bij de inktshops is het goedkoper. Online vind je de toners al voor €124,50. De gunstige optie is het eigen huismerk. Deze zijn er al vanaf €62,25. Ook interessant: het hoe en waarom van huismerk-inkt. Is er een voordeelverpakking, kies dan altijd voor die keuze.

ProductPrijs
Xerox 106R00462 toner zwart hoge capaciteit originele inkt€124,50
Xerox 106R00462 toner zwart hoge capaciteit multipack (merk toners)€249,00
Xerox 106R00462 toner zwart hoge capaciteit huismerk inkt * €62,25
Xerox 106R00462 toner zwart hoge capaciteit huismerk duopack * €124,50
Geschatte prijzen van de 106R00462 tonercartridge (black) in december 2023. * Voorwaarden: prijs is omgerekend naar inhoud van originele toner.

Bij welke shops kan ik de inktpatronen van Xerox aanvragen?

Meteen Xerox 106R00462 inkt bestellen? Deze inkt of huismerk alternatieven zijn goed verkrijgbaar. Zowel via internetshops als bij boekenwinkels. Ons advies: bestel sowieso bij een webwinkel die zich focust op inkt. Deze bedrijven bieden altijd ondersteuning, kunnen uit eigen magazijn leveren en leveren doorgaans een heel behoorlijk huismerk.

 • Winkels in de regio: Hema, Bruna, Handyman, Albert Heijn, Primera, Kruidvat, Jumbo, Expert.
 • Bekende webshops als Bol.com, Fonq, Coolblue, Wehkamp, Amazon, Ebay breiden het inktaanbod ook in rap tempo uit.
 • Populaire inktshops als Inktweb.nl, Inktwereld.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Sneltoner.nl, Printabout.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een gebruiksvriendelijke zoekfunctionaliteit en hebben de beste acties en kortingen.
xerox-106r00462-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R00462 inkt van Xerox bestellen via internet

Wil jij de beste kwaliteit inkt? De Xerox 106R00462 toner zwart hoge capaciteit originele zwarte toner is dat een goede koop. Deze toners worden geproduceerd door Xerox en bieden de hoogste printkwaliteit. De patronen werken altijd en je krijgt geen lastige foutmeldingen. De beste keuze als je een hoge afdrukkwaliteit wilt en het gewoon plug&play moet zijn.

 • Originele patronen van Xerox hebben de hoogste afdrukkwaliteit.
 • Geen risico dat de garantie verloopt.
 • Geen lastige waarschuwingen of foutmeldingen. Meteen printen na plaatsing.
 • Het ongunstige van originele merktoners is dat het nogal duur is (gemiddeld kost het €124,50).

Xerox 106R00462 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatieven

Wil je lagere printkosten? Bestel dan eens klooninkt van derde fabrikanten. Het 106R00462 huismerk alternatief biedt een verrassend goede kwaliteit en de prijs is erg concurrerend. Dit heeft te maken met een fors lagere adviesprijs en doordat deze inktpatronen tot het absolute maximum worden gevuld met inkt. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. De beste keuze als je vooral goedkoop wilt kunnen printen.

 • Xerox 106R00462 huismerk toners leveren besparingen op tot wel 60%.
 • Dit heeft er alles mee te maken dat je meer inkt krijgt vergeleken met originele producten.
 • De kwaliteit van de prints is bijna net zo goed (zeker bij gewone tekstdocumenten).
 • Het belangrijkste nadeel van budget inkt is dat je hinder kunt hebben van printerstoringen.

Problemen bij het vervangen van jouw toners

Heb je inmiddels de zwart inkt van Xerox vervangen maar lukt het nog niet om een printje te maken? In de onderstaande tabel tref je de meest voorkomende inktproblemen incl. tips die je kunt proberen.

ProbleemOplossing
Foutmelding: toner is niet compatible.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik het venster weg want meestal kan je gewoon printen.
Foutmelding: ontbrekende toner.Controleer nog eens of je het plakkertje los hebt gemaakt en gebruik een droog doekje om de toner schoon te maken.
De printer laat strepen achter op op het papier.Check of je toners goed in de printer zitten en gebruik de periodieke onderhoudsfunctie.
De inkt is uitgedroogd.Overweeg het starten van een reinigingsprogramma waarna de printkop gereinigd zal worden. Als oplossing raden we aan om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
Een lekkende tonercartridge.Zet de printer meteen stil, haal alle toner uit de printer en neem de tijd om alles goed schoon te maken. Retourneer het product naar de leverancier.
De meest bekende issues m.b.t. Xerox 106R00462 inkt.

FAQ (veelgestelde vragen)

Wat is prijs van de Xerox 106R00462 toner zwart hoge capaciteit toner?
De prijs van een Xerox 106R00462 met de kleur zwart (black) toner is doorgaans +/- €102,89 excl. de btw (dat is €124,50 inclusief btw). Indien je een voordeelverpakking / multipack neemt kost het ongeveer €249,00. Als je kiest voor een huismerk toner met het nummer 106R00462 kan je fors besparen. De verkoopprijs van de huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €62,25) en ze hebben meer printcapaciteit (gevuld met meer inkt).

De toner cartridge wordt niet gevonden, wat is de oplossing?
Het kan voorkomen dat een net nieuw patroon niet wordt herkend. Loopt dan de volgende checklist na: loop de patronen in de printer na, en bekijk of je het ontluchtingslabel los hebt gemaakt. Onderzoek de printersoftware en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Reinig het koperkleurige deel met een droge doek en start het reinigingsprogramma.

Is het Xerox 106R00462 toner zwart hoge capaciteit huismerk alternatief een aanrader?
Een huismerk 106R00462 alternatief aanschaffen is in de basis zeer interessant. Namaak inkt is plus minus 50% goedkoper in vergelijking met originele producten. De kostprijs is voordeliger en deze inktpatronen hebben meer volume (meer ml. inkt). De kwaliteit van de afdrukken gaat er amper op achteruit. Nadelig effect is dat er af en toe dingen kunnen voorkomen zoals foutmeldingen of storingen. Dit soort storingen kan je normaliter simpel herstellen.

Kan ik de Xerox 106R00462 toner navullen?
Het bijvullen van een toner raden we alleen aan voor gevorderden. Voor deze handeling kies je voor navulinkt sets die toepasbaar zijn op het Xerox inktpatroon. Op verschillende DIY-websites kan je achtergrondinformatie opzoeken: Verwijder de capsule. In de volgende stap injecteer je de zwarte inkt in het reservoir. Verder kun jij het artikel terugzetten in originele staat. Achteraf probeer je of de nagevulde Xerox inkt juist op het papier gespoten wordt door het drukken van een testprint.

Plaats een reactie