bol.com-logo
inktwereld-logo
logo-printabout
inktweb-logo
coolblue-logo

Xerox 106R01506 zwart / black toner

Koop jij ook altijd de goedkoopste Xerox 106R01506 inkt toner? Op www.inktaanbieding.nl bieden wij geschikte verkopers voor extra goedkope toners. Het artikel Xerox 106R01506 toner zwart met de kleur zwart (black) biedt uitkomst voor het afdrukken van al jouw dagelijkse documenten. Populair zijn de “echte” toners van Xerox. Een groeiend aantal printshops als o.a. Inktbaas.nl of Inktweb.nl faciliteren ook hele goede huismerk-patronen. De prijs is erg scherp, ze bevatten meer inkt en de kwaliteit doet amper onder voor merkinkt.

Winkel Aanbod Beoordeling Aanbieding
Bol.com Grootste aanbod
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktwereld.nl Lage prijzen
Huismerk
Origineel
Bekijken
Go4inkt.nl Jaren ervaring
Huismerk
Origineel
Bekijken
Inktweb.nl Goede service
Huismerk
Origineel
Bekijken
Coolblue.com Snel thuisbezorgd
Huismerk
Origineel
Bekijken
Printabout.nl Bekende webwinkel
Huismerk
Origineel
Bekijken
Sneltoner.nl Ruim assortiment
Huismerk
Origineel
Bekijken

CategorieToner
Gemiddelde verkoopprijs€123,50
Huismerk verkoopprijs€61,75
MerkXerox
ArtikelXerox 106R01506 toner zwart
Serienummer106R01506
Kleurzwart
Printvermogen7.100 prints
EAN0095205760897

Goedkoopste Xerox 106R01506 inkt bestellen maart 2023

De capaciteit van de 106R01506 toner is 7.100 prints. Je originele merktoners zijn online goed verkrijgbaar. Dat is qua prijs veel gunstiger dan bij een regionale speciaalzaak. Inktshop.nl & Vikingdirect.nl zijn prima printshops voor het aanschaffen van originele Xerox toners. Ze beschikken over duizenden producten en geven extra ondersteuning. Gewoonlijk voorzien ze ook in een goedkoop huismerk.

 • De goedkoopste inkt koop je via internet bij webshops als Easy-ink & Inktbaas.nl.
 • Originele 106R01506 inkt toners koop je online vanaf €123,50.
 • Xerox imitatie inkt is de helft zo goedkoop. Je levert maar weinig kwaliteit in.
 • Ga voor een XL-toner met extra volume of multipacks (voordeelverpakkingen) en bestel de individuele kleuren niet los. Het maken van een printje is dan aantrekkelijker.
 • Andere tips om goedkoper te printen: druk dubbelzijdig af, profiteer van de verschillende zuinige eco-opties (bijv. eco-modus) of probeer lettertypes zoals Ecofont Sans of Baskerville Old Face.
 • Via onze vergelijker vergelijk je goede verkopers waar je goedkoop en eenvoudig 106R01506 toner aanbiedingen kan laten thuisbezorgen.

Prijzen Xerox 106R01506 toner zwart vergelijken
Xerox toners hebben een prijskaartje. Dit type zwarte tonercartridge kent een vanafprijs van €135,85. Online ben je een stuk voordeliger uit. Online vind je de toners al voor €123,50. Een optie met een scherpere prijs is het huismerk (klooninkt). Daarvoor moet je denken aan €61,75. Zie hiervoor ook het kopje voordelen en gevaren van huismerk toners. Met een voordeelverpakking ben je nog voordeliger uit.

ProductPrijs
Xerox 106R01506 toner zwart originele inkt€123,50
Xerox 106R01506 toner zwart multipack (merk toners)€247,00
Xerox 106R01506 toner zwart huismerk inkt * €61,75
Xerox 106R01506 toner zwart huismerk duopack * €123,50
Prijsindicatie van de prijs voor een 106R01506 tonercartridge (black) in maart 2023. * Disclaimer: prijs omgerekend naar aantal milliliter inkt in de toner.

Hoe en waar kan ik inktpatronen van Xerox bestellen?

Meteen Xerox 106R01506 inkt bestellen? Deze specifieke toner (en eigen-merk alternatieven) kan je op veel plekken wel kopen. Zowel via online winkels als bij gespecialiseerde winkels. Kooptip: koop altijd bij een webshop gespecialiseerd in inkt. Deze winkels hebben verstand van zaken, kunnen uit eigen magazijn leveren en faciliteren bovendien een uitmuntend huismerk.

 • Winkels in de omgeving: Action, Handyman, Hema, Albert Heijn, Media Markt, Primera, Kruidvat, Jumbo.
 • Landelijke winkels als Blokker, Amazon, Ebay, Bol.com, Fonq, Wehkamp verkopen de meest gangbare inktpatronen.
 • De bekende inktwinkels als Inkt.nl, 123inkt.nl, Alleeninkt.nl, Inktwereld.nl, Inktweb.nl, Sneltoner.nl onderscheiden zich met hun aanbod, hebben een handige zoektool en communiceren dikwijls fikse kortingen.
xerox-106r01506-zwart-black-toner

Originele zwarte 106R01506 inkt van Xerox bestellen via internet

Streef jij naar de hoogste afdrukkwaliteit? De Xerox 106R01506 toner zwart originele zwarte toner is in dat geval een aanrader. De toners worden gefabriceerd door Xerox en leveren een optimaal resultaat. Deze doen wat ze moeten doen en je vermijdt lastige foutmeldingen of storingen. De beste koop als je hoge kwaliteit prints wilt en geen irritaties wilt.

 • Originele inktpatronen van Xerox bieden de hoogste printkwaliteit.
 • Je behoudt garantie op jouw printer.
 • Geen frustrerende storingen en foutcodes. Printen werkt altijd.
 • Het ongunstige van originele toners is de hoge prijs (gemiddeld betaal je €123,50).

Xerox 106R01506 toner zwart huismerk alternatieven

Besparen op de printkosten? Probeer dan eens namaak-inkt van een ander merk. Het 106R01506 huismerk alternatief komt vaak bijna net zo goed uit de tests en de prijs is erg concurrerend. Dergelijke besparingen zijn mogelijk door een hele lage prijs per toner en doordat deze toners simpelweg meer ML inkt bevatten. Een tot de rand gevulde toner tegen de beste prijs. Onze aanbeveling als je de goedkoopste prints wilt maken.

 • Xerox 106R01506 huismerk toners zijn tot de helft zo goedkoop.
 • Het grootste voordeel is dat ze gevuld zijn met meer inkt als je het vergelijkt met originele inkt.
 • De kwaliteit van de afdrukken is erg goed (zeker als je vaak in zwart-wit print).
 • Het ongunstige van alternatieve inkt is dat je soms te maken hebt met storingscodes en foutmeldingen.

Storingen en fouten bij het vervangen van je toners

Heb je de zwart inkt van Xerox vervangen maar blijf je problemen ondervinden? In de volgende tabel bieden we een overzicht met alledaagse issues incl. mogelijke oplossing.

ProbleemOplossing
Foutmelding: originele inkt plaatsen.Dit zien we vaak bij namaak-inkt. Klik de foutmelding weg en ga door met afdrukken.
Foutmelding: toner ontbreekt.Controleer of je het dopje / plastic helemaal hebt verwijderd en controleer of de contactpunten schoon zijn.
Onleesbaar drukwerk (vage strepen en vlekken).Check allereerst of de toners juist geplaatst zijn en zoek naar het interne onderhoudsprogramma.
De printkop is uitgedroogd.Start het interne reinigingsprogramma voor een juiste printkop werking. Het is nog beter om wekelijks een (testpagina) afdruk te maken.
De tonercartridge lekt de printer in. Zet je printopdracht in de wacht, haal de betreffende toner uit de printer en reinig de complete printer. Plaats altijd een nieuw product.
De meest gangbare problemen aangaande Xerox 106R01506 inkt.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is de Xerox 106R01506 toner zwart toner?
De prijs van een Xerox 106R01506 met kleur zwart (black) toner is ongeveer €102,07 excl. de btw (dat betekent €123,50 inclusief de btw). Wanneer je een duopack of voordeelverpakking neemt betaal je uiteindelijk zo’n €247,00. Dankzij een huismerk toner met het OEM-nummer 106R01506 kan je nog meer besparen. De gemiddelde prijs van deze huismerk-toners is aantrekkelijker (+/- €61,75) en je kunt er meer printjes mee maken (meer inhoud).

Ik krijg een melding van een ontbrekende toner cartridge, hoe los ik dit op?
Het kan voorkomen dat een vol inktpatroon niet wordt gedetecteerd. Loopt dan de volgende checklist na: loop de patronen in de printer na, en controleer nog eens of je het beschermkapje los hebt gemaakt. Kijk of de printersoftware up-to-date is en reset eventueel de printer naar de fabrieksinstellingen. Check of de metalen contactpunten van de toner schoon zijn en start handmatig het reinigingsprogramma op.

Is een Xerox 106R01506 toner zwart huismerk alternatief slecht voor mijn printer?
Een huismerk 106R01506 alternatief kopen is bijna altijd erg aantrekkelijk. Namaak inkt is tot wel 50% goedkoper ten opzichte van merkinkt. De aanschafprijs is aantrekkelijker en de inktpatronen zijn gevuld met meer inkt. De kwaliteit van de printadrukken is gewoon erg goed. Een aandachtspunt is dat je eventueel last kan krijgen van waarschuwingen of foutmeldingen. Dit soort storingen kan je normaal gesproken zelf herstellen.

Tegen lage kosten de Xerox 106R01506 toner navullen?
Het bijvullen van een toner kan je vaak ook gewoon vanuit huis doen. Voor dit klusje werk je met de navulinkt set die beschikbaar is voor het Xerox inktpatroon. Online vind je precies hoe dit werkt: Verwijder de capsule. Vervolgens spuit je de zwarte inkt in het gaatje zoals aangegeven. Als laatste kun jij het artikel opnieuw vastklikken. Als laatste bekijk je of de nieuwe Xerox inkt op de goede manier op het papier terecht komt door het starten van een testprint.

Plaats een reactie